*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Φεβρουαρίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

10 Φεβρουαρίου
Επιτέλους σήμερα ανοίγει το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ. Ύστερα από μια ανάπαυλα 10 ημερών και ένα ελαφρό φρεσκάρισμα, το αγαπημένο καφέ μπαρ των Ξανθιωτών ανοίγει και πάλι σήμερα από το πρωί, περιμένοντας τους φίλους του και αναγγέλλοντας μάλιστα εντός των ημερών και τα πρώτα Αποκριάτικα πάρτυ του.

Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στις 8 το βράδυ, ο εκδότης της «Φωνής της Ξάνθης» Σταύρος Βλαχόπουλος παντρεύεται στο Δημαρχείο Ξάνθης με πολιτικό γάμο με την αγαπημένη του Ντιάνα. Μάλιστα το ζευγάρι θα παντρέψει ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης.

*Σήμερα Πέμπτη ένα ακόμη live διοργανώνει το Prestige με guest star μάλιστα αυτή τη φορά τον δημοφιλή τραγουδιστή Νίκο Ρωμανό που αν δεν κάνω λάθος, τραγουδάει για πρώτη φορά στη πόλη μας. Σημειώνω ότι το Prestige θα διοργανώνει κανονικά και το Live της επόμενης Κυριακής με Τηλέμαχο Σέργη και Χριστίνα Μελελούδη...





*Η Νεολαία του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη, στον Βόσπορο και στα Πριγκιπόνησα για δύο ημέρες από τις 25 Φεβρουαρίου έως και τις 27. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε στην πολύ όμορφη αυτή εκδρομή, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6942889724 &
Η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα 120 ευρώ, (Προκαταβολή 60 ευρώ) ενώ χρειάζεται να προσκομίσετε φωτοτυπία και ταυτότητα.

*Ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες που πριν από 5 μήνες τραγούδησε για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης, έρχεται τώρα για να μας μαγέψει ξανά με τα υπέροχα τραγούδια του. Ένας ερμηνευτής με ήθος, ποιότητα και καλλιέργεια. Ο Βασίλης Λέκκας έρχεται στην πόλη μας στις 20 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης και τραγουδά για το Γηροκομείο Ξάνθης. Διοργάνωση - ΠΑΣ Θράκες. Τιμή εισόδου: 20 ευρώ.

*Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και ο Σύλλογος Μικρασιατών Ξάνθης «Αλησμόνητες πατρίδες», φιλοξενούν το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:00, την μουσική εκδήλωση του Παμμικρασιατικού Συλλόγου Δράμας «ο Άγιος Χρυσόστομος» με τίτλο «Αυτό το τραγούδι !»
Πρόκειται για μια εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις και με ελληνικά τραγούδια από το ευρύτερο φάσμα της ελληνικής μουσικής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος, στην καπναποθήκη «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »