*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιανουαρίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

25 Ιανουαρίου
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… 15 χρόνια ζωής, γιορτάζει σήμερα το καταπληκτικό ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ με ένα εκπληκτικό γενέθλιο πάρτι στο οποίο θα παίξει μουσική ο
δημοφιλής d.j. και παραγωγός του ράδιο Sfera VALENTINO.
Σφηνάκια σε όλους, super εκπλήξεις! Reserve: 25410 77577.

Κλειστό θα είναι αυτή τη βδομάδα (και αύριο Τετάρτη) το Rich live clubbing που ετοιμάζει ήδη το νέο καλλιτεχνικό του σχήμα και πιθανώς θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 4 ή 11 Φεβρουαρίου. Υπομονή λοιπόν μια βδομάδα…


Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος με όλο το καλλιτεχνικό του επιτελείο στις ΝΟΤΕΣ live. Θα τραγουδήσει εκεί και το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, αλλά και όλο το Φλεβάρη, συμμετέχοντας στο νέο ανανεωμένο σχήμα του μαγαζιού. Ρεζερβέ 25410 64988.



*Το 2011 θα είναι έτος γεννήσεων και μακάρι να πάνε όλα καλά και να αυξάνεται το… ελληνικό γένος.
Πάντως τουλάχιστον τρία φιλικά μου ζευγάρια ετοιμάζονται για τους… απογόνους και μάλιστα τα δύο μέσα στον Γενάρη…
Η ώρα η καλή!

Παίχτης - ηγέτης αναδεικνύεται για τον ΟΡΦΕΑ Puma ο νεαρός Θόδωρος Τορομανίδης του ΟΡΦΕΑ Puma στη προσπάθεια της ομάδας να ανέβει στην Γ’ Εθνική. Υπενθυμίζω ότι ο Θόδωρος ήδη έχει πάρει μεταγραφή στη Skoda Ξάνθη που τον «παρακολουθεί» με αγωνία, αφού το καλοκαίρι θα ενταχτεί στο δυναμικό της ομάδας.



Τα θερμά μου χρόνια πολλά στον εκδότη του περιοδικού IN Xanthi Δημήτρη Μελίδη που την περασμένη Κυριακή είχε τα γενέθλιά του και οι φήμες τον φέρνουν ξανά… διπλό το 2011. Δημήτρη πάντα δυνατός και με πολλά όνειρα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »