*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιανουαρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

25 Ιανουαρίου
*Αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεδριάζει η δημοτική κοινότητα Ξάνθης για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις:
ΘΕΜΑ 1ο : Ανακοινώσεις ενημέρωση-Προέδρου.
ΘΕΜΑ 2ο : Χορήγηση άδειας μουσικής σε Δημόσια Κέντρα που προβλέπεται από τις Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική Διάταξη.( Καραμόσχου Ελένη).
ΘΕΜΑ 3ο : Οργάνωση ομάδων εργασίας Δ.Σ. Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης (Εισηγητής Πρόεδρος Ζωγράφος Ηρακλής).
ΘΕΜΑ 4ο: Ενημέρωση για τη λειτουργία του Δ.Σ της Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης. Νομικό πλαίσιο και πρακτική λειτουργία.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
……
*Ο Βασίλης Σαλέας με όλο το επιτελείο του, (Σαράντης Σαλέας, Νίκος Αγγελόπουλος και Τάκης Γκριτζόβαλος στα Πλήκτρα), ενθουσίασαν τους φίλους τους το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» στον χορό του αθλητικού ομίλου «Φίλιππος Ξάνθης 2005».
……


*Συνάντηση ουσίας, χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΤΕΙ Καβάλας, Αθανάσιος Μητρόπουλος, την επίσκεψη του υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης –Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή την περασμένη εβδομάδα στο Ίδρυμα. Μαζί του ήταν και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Άρης Γιαννακίδης.
……
*Όπως ανέφερε στην ΕΡΑ Καβάλας ο πρόεδρος του ΤΕΙ, η επίσκεψη είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η επένδυση προμήθειας εξειδικευμένου εξοπλισμού εκατομμυρίων, μέσω του ΕΣΠΑ, ο οποίος εξοπλισμός θα αναβαθμίσει τον ερευνητικό ρόλο του Ιδρύματος, ενισχύοντας τον αναπτυξιακό του χαρακτήρα.
……
*Το Επιμελητήριο Ξάνθης σε συνεργασία με την ΔΕΣΜ-ΟΣ Α.Μ.-Θ., μας ενημερώνει ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη Ημερίδα για το πρόγραμμα πράσινος τουρισμός που επρόκειτο να γίνει αύριο Τετάρτη στις 26/01/2011,στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης και ώρα 19.00μμ.
Ως νέα ημερομηνία της ημερίδας ορίζεται η 2 Φεβρουαρίου 2011,ημερα Τετάρτη στην αίθουσα του επιμελητηρίου Ξάνθης και ώρα 19.00μμ.
……
*Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη κατά σειρά διαδικασία πώλησης των περιουσιακών στοιχείων της υπό εκκαθάριση αλλαντοβιομηχανίας Θράκη.
Μετά τους τρεις πλειστηριασμούς που προηγήθηκαν, η Εθνική Κεφαλαίου (ειδική εκκαθαρίστρια) προχωράει τώρα σε τρίτη επαναληπτική διαδικασία ελεύθερης διαπραγμάτευσης όσων από τα περιουσιακά στοιχεία δεν έχουν εκποιηθεί.
Για τον λόγο αυτό προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους αγοραστές να υποβάλουν γραπτές δεσμευτικές προσφορές.
Με ανακοίνωσή της η Εθνική Κεφαλαίου ζητάει από τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις γραπτές δεσμευτικές προσφορές.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »