Την Κατερίνα Στικούδη φέρνει 21&22 Ιανουαρίου (Παρασκευή και Σάββατο) το Rich live clubbing για ένα ξεχωριστό πρόγραμμα αφού παράλληλα ετοιμάζει το νέο του καλλιτεχνικό σχήμα...Η δημοφιλής παρουσιάστρια παίζει μουσική, τραγουδάει και δίνει το δικό της ξεχωριστό σώου. Σήμερα και αύριο, στο Rich.
......
*Ο συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής Θανάσης Παπακωνσταντίνου παρουσιάζει μια μουσική παράσταση στο πλαίσιο της χειμερινής του περιοδείας το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στη Καβάλα (factory). Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάζει συνδυάζει στοιχεία ροκ, λαϊκής και παραδοσιακής ελληνικής μουσικής.….
*Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου ο φοβερός Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται στο Κλειστό «Φ. Αμοιρίδης», για μια μεγάλη συναυλία στα πλαίσια της mini tour που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα. Σημειώστε από τώρα την ημερομηνία. ……..
*Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος «ΑΞΙΟΝ και Τέχνες», τα σχολεία Ξάνθης και ο συγγραφέας Ισίδωρος Ζουργός πραγματοποιούν μια βραδιά λογοτεχνίας. Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011 στις 18:30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των σχολείων «ΑΞΙΟΝ» θα διεξαχθεί ομιλία με θέμα: «Η λογοτεχνία ως σχολικό μάθημα και ως τέχνη». Θα ακολουθήσει συζήτηση. Στους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και το βιβλιόφιλο κοινό δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη σύγχρονη ελληνική πεζογραφία, αλλά και την τέχνη της γραφής γενικότερα.……
Σούπερ εκπτώσεις μέχρι και 50% θα βρείτε στο γνωστό κατάστημα EVEREST του Νίκου Πετράκου στην Οδό Μπρωκούμη 36.Επώνυμα Unisex ρούχο και παπούτσι, για όσους (και όσες) θέλουν να ξεχωρίζουν και να ζουν στους ρυθμούς της περιπέτειας, της έντασης και της καθημερινής δράσης... Shopping therapy στο ΕVEREST!!!
.......
*Ο Σταύρος Πίσοκ, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου στο Γυμνάσιο Ερασμίου του Δήμου Τοπείρου Ξάνθης, είναι ο δεύτερος νικητής του καλλιτεχνικού διαγωνισμού που είχε προκηρύξει η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα και το Ινστιτούτο Goethe με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ενοποίηση της Γερμανίας.
.Η απονομή του βραβείου έγινε από τον Επίτιμο Πρόξενο της Ο.Δ. Γερμανίας στη Θράκη Δρ. Σταμάτη Κουρούδη και τον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης κ. Γιεώργιο Παπαδόπουλο την περασμένη Δευτέρα 17.01.2011, στις 10:00 π.μ. σε ειδική τελετή στο Γυμνάσιο Ερασμίου Ξάνθης.

