*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιανουαρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

04 Ιανουαρίου
*Άρχισαν τα όργανα! Ο Χρίστος Πούλιος διέγραψε τον Χρήστο Ξανθόπουλο που βγήκε με το ψηφοδέλτιό του στο Τοπικό συμβούλιο Ευμοίρου και τα όργανα άρχισαν... μεταξύ του ιδίου και του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη!
-Αιτία το ότι εκλέχθηκε αντιπρόεδρος στο Τοπικό με Πρόεδρο τον Ανδρεάδη, ενώ εκτός έμεινε ο Μπάμπης Μπακιρτζής, «εκλεκτός» του Τσέπελη!
.......
*Με το που ο Χρίστος Πούλιος πληροφορήθηκε λοιπόν ότι τον «έγραψε» ο Χρήστος Ξανθόπουλος κανονικά βγήκε ευθέως και κατηγόρησε τον τοπικό σύμβουλό του ότι συμμετείχε σε… συναλλαγές και υπόγειες διαδρομές και τον κάλεσε να παραιτηθεί και από το αξίωμά του!
-Ο τελευταίος φυσικά τον «έγραψε» κανονικά και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον διέγραψε εδώ και τώρα!
Υπενθυμίζω ότι ο Χρήστος Ξανθόπουλος είχε εκλεγεί 2ος στο τοπικό συμβούλιο Ευμοίρου με το ψηφοδέλτιο Πούλιου παίρνοντας 114 ψήφους, έναντι 129 που πήρε η πρώτη, Κωττή Καλιόπυ.
......
*Θριαμβευτικές πρωτιές στις προχθεσινές διαδικασίες του νέου δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης για τους Μπάμπη Δημαρχόπουλο και Νίκο Σπυριδόπουλο που ήταν και οι μόνοι που πήραν από 21 σταυρούς! Δηλαδή εκτός από τους 19 της παράταξής τους, πήραν συν δύο από την αντιπολίτευση!
Σε αντίθεση από κάποιους άλλους, που έχασαν και μία ψήφο από τη δική τους παράταξη!
......
*Σημειώνω ότι απόντες από την προχθεσινή διαδικασία ήταν οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης Σοφία Καραγιαννίδου και της αντιπολίτευσης Θανάσης Ξυνίδης και Δέσποινα Πατσίδου.
......
*Κι ένα όμορφο στιγμιότυπο. Πριν την ψηφοφορία ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δημοτικού Συμβουλίου με τυχερούς το Δημήτρη Μπένη και το Χουσεΐν Αχμέτογλου.
-Δημήτρη είναι η... χρονιά σου το 2011!
......
*Πολύ ντάουν και στη προχθεσινή ψηφοφορία του δημοτικού συμβουλίου ο γνωστός Τσέπελης που ξεσπούσε όπως μαθαίνω στις… πόρτες των γραφείων στο Δημαρχείο!
-Να φταίει το ότι μπαίνει και επίτροπος στην ΔΕΥΑΞ!!! Ή ότι ξέρει τι τον περιμένει το… 2011;;;
……
*Αποκάλυψη Zougla.gr: Στην Τουρκία για σκι σε χιονοδρομικό πέρασε την Πρωτοχρονιά ο Κομοτηναίος Υπουργός Πεταλωτής
……
*Συγκεκριμένα στα χιονισμένα βουνά της Προύσας πέρασε τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, μαζί με την οικογένειά του.
Ο κ. Πεταλωτής έφθασε στο βουνό Uludag’da (σ.σ. αρχαία ονομασία «Όλυμπος). Στο ξενοδοχείο όπου διαμένει τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος της Προύσας και του έδωσε ευχές για τη νέα χρονιά.
......
*«Ήρθα στο Uludag’da, επειδή είναι ένα πολύ καλό χιονοδρομικό κέντρο. Το 2011 για τον τουρκικό λαό να είναι γεμάτο ειρήνη. Εύχομαι η νέα χρονιά να αναδείξει πολύ περισσότερα κοινά σημεία μας και να είναι πολύ λιγότερα εκείνα που μας χωρίζουν. Ως χώρα βιώνουμε μια βαθιά κρίση, προχωράμε στο να την ξεπεράσουμε. Πιστεύω ότι θα αποτελέσει αφορμή το να κάνουμε με τους γείτονές μας καινούργιες και καλύτερες συνεργασίες» δήλωσε ο κ. Πεταλωτής, απευθυνόμενος στον δήμαρχο της Προύσας.
Πρόσθεσε δε: «Επιθυμούμε και με την Τουρκία να αναπτύξουμε πιο καλές σχέσεις. Θεωρώ απαράδεκτο ότι τα πανεπιστήμιά μας δεν έχουν αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας. Οπωσδήποτε σε αυτό τον τομέα πρέπει να γίνουν βήματα. Εργαζόμαστε, για να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας στο ανώτατο επίπεδο».
......
*Τέλος ο κύριος Πεταλωτής ανακοίνωσε ότι στις 15 και 16 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή ελληνοτουρκικό φόρουμ – το πρώτο φόρουμ είχε γίνει στην Ανδριανούπολη!!!
-Όλα για την... Κομοτηνή που ήδη έγινε... υπερπρωτεύουσα της Περιφέρειας!!! Σε αντίθεση με την Ξάνθη που αν και διαθέτει κι αυτή Υπουργό, εν τους κατάντησε πλέον ο... φτωχός συγγενής!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »