*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

«Μπουρδέλο», εγκληματικότητας ο Νομός Ξάνθης, *Αλλά και μπράβο στην Αστυνομική Δ/νση Ξάνθης για τις επιτυχίες της

30 Νοεμβρίου
Η λέξη όσο κι αν φαίνεται «βαριά», θα το διαπιστώσετε από τις ειδήσεις που παραθέτουμε παρακάτω πως μάλλον είναι…ελαφριά, σε σχέση όχι μόνο με την αύξηση της εγκληματικότητας στο Νομό Ξάνθης, αλλά και την υψηλή… «ποιότητα» των ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ πλέον που αφθονούν στη περιοχή μας…
Ένας πρώην…ήσυχος βέβαια Νομός, πριν «πλακώσουν» όλοι αυτοί εξ ανατολών και Τουρκίας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που μετέτρεψαν στη κυριολεξία σε… «μπουρδέλο» εγκληματικότητας όλο το Νομό Ξάνθης!!!
Τα πάντα περιλαμβάνει ο… «μπαξές» του αστυνομικού δελτίου! Από Τούρκους ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ με κοτζάμ… οπλοπωλείο στο αυτοκίνητό τους, μέχρι «Βούλγαρους - μάγκες… τουρίστες» της πλάκας που… ξυλοφορτώνουν τις… γυναίκες τους!
Όαση ευτυχώς σε όλα αυτά, οι επιτυχίες της αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και μπράβο στους αστυνομικούς που εξάρθρωσαν «συμμορίες» κακοποιών, αλλά και απλούς δράστες εγκληματικών πράξεων!

ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗΣ
ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ… ΚΟΤΖΑΜ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ!
Την 28.11.2010 και ώρα 02.00’ από αστυνομικούς του Τ. Σ. Φ. Κοτύλης, συνελήφθη ένας 46χρονος αλλοδαπός πολίτης Τουρκίας και ο 17χρονος ημεδαπός γιος του, οι οποίοι οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο απέρριψαν στο έδαφος :
α) ένα (01) πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov,
β) ένα (01) υφασμάτινο γιλέκο κυνηγετικού τύπου,
γ) τέσσερεις (04) γεμιστήρες για το ανωτέρω όπλο και
δ) εκατόν δεκαπέντε (115) σφαίρες διαμετρήματος 7,62 x 0,39, οι οποίες ήταν εντός των ανωτέρω γεμιστήρων,
Σε έρευνα, που διενεργήθηκε εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά διαρρηκτικά εργαλεία ήτοι: α) μια (1) σκύλα, β) ένα (1) σφυρί , γ) ένα (1) καλέμι, δ) μία (1) πένσα, ε) Πέντε (5) γάντια, στ) Μια (1) κουκούλα χρώματος μαύρου για όλο το πρόσωπο, ζ) Μια (1) σιδερογροθιά, η) ένα (1) σιδεροπρίονο χωρίς λάμα, θ) τρία (3) κατσαβίδια, ι) ένα (1) κοπίδι, ια) ένα (1) πολυεργαλείο, ιβ) ένα (1) μαχαίρι συνολικού μήκους 24 εκ. με μήκος λεπίδας 15 εκ, ιγ) Δυο (2) σουγιάδες, ιδ) Μια (1) λάμα δίχως λαβή με μήκος λεπίδας 15 εκ, ιε) τρία (3) σκοινιά αναρρίχησης με διάφορα μήκη και πάχος.
Για τον ανωτέρω α’ δράστη, του οποίου εξετάζεται το καθεστώς παραμονής του χώρα μας, εκκρεμούσε προς εκτέλεση από το 2005 δικαστικά απόφαση απέλασης ενώ από την προανάκριση προκύπτει ότι έχει διαπράξει κατά το παρελθόν σωρεία κλοπών στην περιοχή της Αττικής, Ξάνθης, Καβάλας, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης και Έδεσσας.
Καταδικάσθηκε και εξέτισε πολυετή κάθειρξη για τα αδικήματα : της απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικής ουσίας, αντίσταση, οπλοφορία – οπλοκατοχή, Κατοχή πολεμικού όπλου, απόδραση κρατουμένου, Σύσταση συμμορίας, Στάση κρατουμένων, παραβίαση περιορισμών διαμονής. Φέρεται κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας όπου αποφυλακίστηκε το 1989, των φυλακών Κορυδαλλού όπου φυλακίστηκε το 1990, Κέρκυρας όπου δεν επέστρεψε μετά από άδεια και συνελήφθη το 2001, των φυλακών Μαλανδρίνου όπου και αποφυλακίστηκε το 2005.
Ανωτέρω δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (03) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ, ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ, ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Μεσημβρινές ώρες της 27.11.2010 στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 35χρονος και ένας 39χρονος οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα, από κατάστημα «παντοπωλείο» ιδιοκτησίας 65χρονης ημεδαπής, φιάλες αλκοολούχων ποτών.
Από διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ανωτέρω δράστες με τον ίδιο τρόπο αφαίρεσαν την 26.11.2010 από το ίδιο κατάστημα φιάλες οινοπνευματωδών ποτών αξίας 20 ευρώ τις οποίες πούλησαν σε 49χρονο ημεδαπό(συνελήφθη) ο οποίος διέθεσε αυτές προς πώληση στο κατάστημα της συζύγου του.
Συλληφθέντες δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση προσήχθησαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 58ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΙΝΙΩΤΗ!
ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟΝ 10ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ… ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ!
Βραδινές ώρες της 27.11.2010 στον Εχίνο Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου, ένας 58χρονος ημεδαπός ο οποίος παραχώρησε στον 10χρονο ανήλικο εγγονό του ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο για το οποίο στερείται αδείας κατοχής, με το οποίο αυτός (ο ανήλικος) προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς και στη συνέχεια έστρεψε αυτό σε βάρος δύο ανηλίκων ηλικίας 16 και 10 ετών απειλώντας τους ότι θα τους σκοτώσει.
Συνελήφθη ο 58χρονος ο οποίος προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ για τον ανήλικο σχηματίσθηκε δικογραφία. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου.

ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ!
42ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ, «ΣΑΠΙΣΕ» ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΝ 46ΧΡΟΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ!
Την 28.11.2010 και ώρα 00.30’ στη Γενισέα Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α. Τ. Γενισέας, ένας 42χρονος αλλοδαπός πολίτης Βουλγαρίας ο οποίος με χρήση βίας προκάλεσε πολλαπλές σωματικές βλάβες επί του σώματος της 46χρονης ομοεθνή συζύγου του.
Παθούσα διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέτασή της ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ!
Την 29.11.2010 και ώρα 00.05’ προσήλθε σε υφιστάμενη Υπηρεσία μας (Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 47χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας και κατήγγειλε ότι βραδινές ώρες της 28.11.2010 άγνωστος – οι δράστες έθραυσαν παράθυρο οικίας που βρίσκεται εντός της κτηνοτροφικής μονάδας, εισήλθαν εντός αυτής και αφήρεσαν ένα κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) που ο παθών κατείχε νόμιμα.
Σε βάρος ανωτέρω παθόντος σχηματισθεί δικογραφία για πλημμελή φύλαξη όπλου.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ, ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Την 27.11.2010 και ώρα 23:30 από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, συνελήφθη ένας 39χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεργώντας από κοινού με 25χρονο ημεδαπό ο οποίος διαφεύγει της συλλήψεως και αναζητείται, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα από κατάστημα mini market στα Πηγάδια Ξάνθης ιδιοκτησίας 38χρονου παθόντος.
Ο ανωτέρω συλληφθείς κατά την εξέτασή του δήλωσε ψευδώς διαφορετικά στοιχεία ταυτότητάς του.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ
Βραδινές ώρες της 24.11.2010 στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη έξωθεν της οικίας του, να πυροβολεί ασκόπως στον αέρα, με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) που κατείχε νόμιμα.
Κατασχέθηκε η καραμπίνα, η άδεια κατοχής του όπλου, μια φυσιγγιοθήκη, 56 αχρησιμοποίητα και 02 χρησιμοποιημένα φυσίγγια.
Ανωτέρω δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥ!
Μεσημβρινές ώρες της 26.11.2010 στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένας 35χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο και στερούμενος αδείας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου και ενώ του είχαν αφαιρεθεί από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες κυκλοφορίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.
Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 21ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΚΟΤΥΛΗΣ
Βραδινές ώρες της 26.11.2010 στον Άγιο Αθανάσιο Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης ένας 21χρονος αλλοδαπός πολίτης Αλβανίας, στερούμενος νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής χώρα μας.
Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »