
Η «περίεργη» συνάντηση στο «Νατάσσα» το απόγευμα του Σαββάτου με «Ψευτομουφτή» Μετέ, έφερε και την «ανατροπή» σε Περιφέρεια αλλά και Δήμο ΞάνθηςΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ, ΑΛΛΑ…
*Θα είμαι Περιφερειάρχης κι αυτών που με ψήφισαν, αλλά κι αυτών που δεν με ψήφισαν, ενώ κάποια στη Ξάνθη, «βγάζουν» κραυγές διχόνοιας και… αντιποίνων!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ:*«Μπρεζνιεφικού» τύπου εκλογικά αποτελέσματα υπέρ του αντιπάλου μας στις μειονοτικές περιοχές που χρήζουν διερευνήσεως. Θα αναφερθώ στα διαμεσολαβήσαντα προς τούτο γεγονότα στον κατάλληλο χρόνο!
Μετέ (Ψευτομουφτής Ξάνθης), Μάντατζη Τσετίν, μηχανισμοί Τουρκικού προξενείου αλλά και μηχανισμοί ΠΑΣΟΚ και Κυβέρνησης, έφεραν στη κυριολεξία την «ανατροπή» στα εκλογικά αποτελέσματα της μειονότητας στο 2ήμερο Παρασκευή - Σάββατο, «βγάζοντας» Περιφερειάρχη τον κύριο Άρη Γιαννακίδη!
Μπορεί ο Γιώργος Παυλίδης να έδωσε τη μάχη και να αντιστάθηκε απέναντι σε 5 Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και μια ολόκληρη Κυβέρνηση που «κινητοποίησε» τα πάντα, ακόμη και τον Βαγγέλη Βενιζέλου παραμονές εκλογών, υπάρχουν όμως και ορισμένοι «παράγοντες» αστάθμητοι που «καθορίζουν» το τελικό αποτέλεσμα…Η υπόσχεση που πήρε ο «ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ από επίσημα Κυβερνητικά χείλη παραμονές των εκλογών σε συνάντηση που είχαν το Σάββατο το απόγευμα στο «Νατάσσα» (φημολογείται ότι είχε προηγηθεί με τη μεσολάβηση του Τσετίν κι άλλη συνάντηση την Παρασκευή και μήνυμα των Χοτζάδων στα τζαμιά), είχε ως αποτέλεσμα ο Άρης Γιαννακίδης να κερδίσει τελικά την Περιφέρεια, παρά το ισχυρό «προβάδισμα» που έδωσε ο Νομός Έβρου στον Γιώργο Παυλίδη, αλλά και την πρωτιά του στους Νομούς Δράμας και Καβάλας!!!
Πληροφορίες λένε ότι το ΠΑΣΟΚ προειδοποίησε τον βουλευτή κ.Τσετίν που είχε κατηγορηθεί από το συνδυασμό Γιαννακίδη για «παθητική»στάση την πρώτη Κυριακή ότι «αν δεν κερδηθεί η Περιφέρεια, θα μείνει εκτός ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα να «ενεργοποιηθεί» όχι μόνο ο ίδιος, αλλά να «συμμαχήσει» ακόμη και με τον υποτιθέμενο… αντίπαλό του τον «Ψευτομουφτή» κ. Μετέ, αφού απέναντι υπήρχε και το αντίπαλο δέος που άκουγε στο όνομα Μπαράν Μπουρχάν…!
Μετέ, Τσετίν και Ιντζέ Μεμέτ μαζί με τους Δουλγέρ και Χατζηγγενέ, όλο το βράδυ της Παρασκευής και το Σάββατο χρησιμοποιώντας ακόμη και τα τζαμιά, βγήκαν με ασύστολα ΨΕΥΔΗ σε βάρος του συνδυασμού του Γιώργου Παυλίδη ισχυριζόμενοι ότι «μιλάει για… Τούρκο Περιφερειάρχη», χρησιμοποιώντας παράλληλα με την κομματική προπαγάνδα και μια ασύστολη προβοκάτσια!!!
Στο Δήμο Σελέρου ο Μπαράν Μπουρχάν κράτησε σθεναρά την δύναμή του εκτός από τα Σήμαντρα που «έκαναν» τούμπα σε ένα βράδυ, μετά την κοινή εκεί εμφάνιση των Μετέ, Μπιρόλ και Τσετίν-Χατζηγγενέ, ενώ πλήρη ανατροπή υπήρξε και στον Δήμο Τοπείρου όπου ενώ την πρώτη Κυριακή 7 Νοεμβρίου ήρθε πρώτος ο συνδυασμός του Γιώργου Παυλίδη, προχθές το βράδυ ήρθε πρώτος ο συνδυασμός του Άρη Γιαννακίδη!!!
«Για «Μπρεζνιεφικού» τύπου εκλογικά αποτελέσματα υπέρ του αντιπάλου του στις μειονοτικές περιοχές που χρήζουν διερευνήσεως» αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στις 12 το βράδυ της Κυριακής ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης που καθυστερημένα αντιλήφθηκε ότι «δεν μετράει το έργο στο βουνό ή στα μειονοτικά χωριά αλλά… η προπαγάνδα των φερέφωνων της Άγκυρας που άλλοτε πάνε με το ένα κόμμα εξουσίαςκι άλλοτε με το άλλο», ενώ ο Μπαράν Μπουρχάν δεν μπορούσε να κρύψει την έντονη «πικρία» του για την στάση των Μετέ-Ιντζέ Μεμέτ σε βάρος του!!! Που ενώ είχαν δεσμευτεί ότι θα τον στηρίξουν την δεύτερη Κυριακή για την εκλογή του, τον πολέμησαν ανελέητα προκειμένου να «αλωνίζει» στο χώρο της μειονότητας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τσετίν, άσχετα αν μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τίποτα στο κόσμο κι είναι μόνο παχιά λόγια…!!!
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ
Ευχαριστώ θερμά όλους τους πολίτες της Περιφέρειας που μας υποστήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.Ευχαριστώ τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους και συμμαχητές για τον μεγάλο και καλό αγώνα που κάναμε, υπό αντίξοες συνθήκες.
Ευχαριστώ τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά για τη στήριξη του συνδυασμού μας.
Ξεκινήσαμε τρεις μήνες πριν με αφετηρία μείον δεκαπέντε τοις εκατό και φθάσαμε να μετατρέψουμε την εκλογική μάχη σε ισοδύναμη αναμέτρηση (ντέρμπυ), έχοντας απέναντι μας ένα ολόκληρο κυβερνητικό σύστημα και μηχανισμούς.
Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τα «μπρεζνιεφικού» τύπου εκλογικά αποτελέσματα υπέρ του αντιπάλου μας στις μειονοτικές περιοχές, που χρήζουν διερευνήσεως. Θα αναφερθώ στα διαμεσολαβήσαντα προς τούτο γεγονότα στον κατάλληλο χρόνο.
Συγχαίρω τους αντιπάλους για το αποτέλεσμα. Εμείς συνεχίζουμε ως ομάδα νίκης προασπίζοντας σταθερά τα συμφέροντα της Περιφέρειας και της Πατρίδας μας χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.
Γιώργος Παυλίδης
Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΜ-Θ ΑΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ
Το αποτέλεσμα των εκλογών σηματοδοτεί μία μεγάλη και αδιαμφισβήτητη νίκη. Μία νίκη όλων των πολιτών της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Σήμερα η Περιφέρεια γυρίζει σελίδα. Οι πολίτες της γράφουν την δική τους ιστορία. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να σφίξω το χέρι όλων εκείνων που πίστεψαν στην ανάγκη διαμόρφωσης μίας ενιαίας περιφερειακής συνείδησης ως μόνου δρόμου για το μέλλον.Η επόμενη μέρα είναι επιβεβλημένο να μας βρει όλους μαζί συμμέτοχους στην νέα αναπτυξιακή προοπτική στην οποία όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως καταγωγής, τόπου κατοικίας, θρησκευτικής πεποίθησης και κομματικής τοποθέτησης θα έχουν την ίδια θέση.
Πρώταγμα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ η σύνθεση και η συμμετοχή όλων. Καλώ όλους τους πολίτες να γίνουν συμμέτοχοι αυτής της νέας πρόκλησης . Η εποχή είναι δύσκολοι και οι καιροί «ου μενετοί».
Ευχαριστώ τέλος τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες και όλους τους υποψηφίους συμβούλους που έδωσαν έναν δύσκολο και πολλές φορές αντίξοο αγώνα. Το ταξίδι είναι δύσκολο και απαιτεί θυσίες. Είμαι βέβαιος όμως ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Είναι το χρέος απέναντι στα παιδιά Μας.
Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού
ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ:
Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!
Πραγματικά σήμερα όλοι χαιρόμαστε για τη ΝΙΚΗ του Άρη Γιαννακίδη. Του εύχομαι καλή σταδιοδρομία τόσο στον ίδιο, όσο και στους περιφερειακούς συμβούλους. Πιστεύω πως έτσι όπως πέτυχε στη Νομαρχία Ροδόπης, θα συνεχίσει να πετυχαίνει και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!

