*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Τα ερωτήματα στην κυρία Καλπακτσίδου και ο κόμβος της Αγριάνης...

24 Νοεμβρίου
Η ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ο Αλέξης Τσίπρας στη Ξάνθη κρεοπώλη Γιώργο Μπατζακίδη στην επίσκεψή του στη δημοτική αγορά στις 21/5/2009. Από τότε ξεκίνησε το πολιτικό «ειδύλλιο»!
………..
Καλά, μας «κούφαναν» τελείως χθες τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που υπερψήφισαν τα «74 χιλιάρικα» για… όργανα γυμναστικής σε χωριά του Δήμου Ξάνθης! Παλιές «καλές» εποχές μας θύμισε και ο Αποστόλης Αγκόρτσας, όταν τότε επί Στυλιανίδη καταψήφισε την περίφημη δεξαμενή νερού που προϋπολογίσθηκε στις… 30.000 ευρώ περίπου, ενώ η ακριβότερη στην αγορά δεν στοίχιζε πάνω από 2-3 χιλιάρικα!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Μετά όμως ζητούσε συγνώμες από τον Στάμο Τριμίτζιο που τον έκραξε και δεν ήξερε που να κρυφτεί….!
……

Ο Ανέστης Αντωνιάδης είναι αυτή την στιγμή το πρόσωπο που κράτησε το ΠΑΣΟΚ όρθιο στην Ξάνθη όταν άλλοι πηδούσαν και το έπαιζαν «το νέο» και παρότι το τελευταίο του έχει συμπεριφερθεί με το χειρότερο τρόπο. Αυτή η πίστη του στο κόμμα που λάδωσε το έντερο όλων των Ελλήνων δεν περνά απαρατήρητο από το κόσμο και πλέον από το ίδιο το κόμμα.
(O Πέτρος Ούτσης στο XanthiPress)
-Λες βρε Στάθη Γιαννακίδη να μας την «έκανε» ο γραμματέας για… μέλος στο Xanthi Press και… «χωρίς διαπλοκή» πως θα ζήσουμε;
……………
                   Σεμνά &ταπεινά
*Κάτι δεν πάει καλά με τα «πρόστιμα» και τις «οφειλές» του Απόστολου Αγκόρτσα στο Δήμο Ξάνθης, αφού επί χρόνια δήλωνε ψευδώς ότι η «Αγριανή» ανήκει στο Δήμο Μύκης, ενώ υπάγονταν φυσικά στο Δήμο Ξάνθης…
-Γιατί λέω κάτι δεν πάει καλά;
-Μα γιατί στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής το μεσημέρι της Τρίτης, ψήφισε…ΛΕΥΚΟ για την πίστωση των 24.000 ευρώ για μηχανήματα γυμναστικής υπαίθριου χώρου, στη γραμμή του Φανουράκη! Οπότε..
……
*Με αφορμή πάντως το «γενναίο» λευκό του Απόστολου Αγκόρτσα στην Οικονομική, πώς να μη ρωτήσω ΚΑΙ σήμερα την κυρία Καλπακτσίδου Δέσποινα πως λειτουργούν Βενζινάδικο και Ξενοδοχειακή ΧΩΡΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΒΟ;
Κι αλήθεια αν συμβεί κάποιο ατύχημα, ποιος θα λογοδοτήσει; Το γραφείο Συγκοινωνιών, ή ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης;
(σ.σ. Διότι έγγραφο του τελευταίου επικαλείται τον τελευταίο καιρό ο Απόστολος…)
….
*Αλήθεια, ποιος πολιτικός της Ξάνθης ενώ τοπικό έντυπο μόλις είχε εκδοθεί και δεν συμπεριλαμβάνονταν στην εγκύκλιου του Υπουργείου Τύπου με το που ανέλαβε ισχυρό πολιτικό πόστο στη Κυβέρνηση, τους έστελνε διαφημιστικές καταχωρήσεις;
…..
*Τελικώς ο Αυγενάκης στη Ξάνθη, για ποιους ήρθε; Για τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες; Ή για τα …«ψώνια» που αυτοχρίστηκαν πολιτευτές, για να διαπιστώσει προσωπικά για ποιες υψηλές προσωπικότητες πρόκειται;
(Σ.Σ. Περιμένω έγκυρη ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη της Ν.Δ. Πασχάλη Αντώνη ή τον Πάτροκλο τον «φαρμακοποιό»…).
…………
Πρόωρες εκλογές εάν αποτύχει η διαπραγμάτευση, είπε χθες ο Τσίπρας!
Σε πρόωρες εκλογές θα καταφύγει η κυβέρνηση εάν αποτύχει η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, δήλωσε χθες το μεσημέρι (23/11/2016) στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Η αποτυχία των διαπραγματεύσεων μπορεί να οδηγήσει σε εκλογές, αλλά θα καταστραφεί η οικονομία και θα έρθει 4ο μνημόνιο, όπως επιθυμεί η ΝΔ» ρίχνοντας την ευθύνη του αδιεξόδου για ακόμη μια φορά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Πρωθυπουργός μίλησε επίσης για τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, έκανε ειδική αναφορά στο Κυπριακό, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί για ακόμη μια φορά στη ΝΔ κατηγορώντας την μεταξύ άλλων πως «με την ανοχή ή την ενθάρρυνσή της επιδιώκει να μετατρέψει το πρόβλημα της προσφυγικής κρίσης από διεθνές σε ελληνικό»!
Παράλληλα κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως έχει ακροδεξιά πτέρυγα, η οποία πυροδοτεί τις τοπικές κοινωνίες, πιέζοντας προς μια λάθος κατεύθυνση η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της συμφωνίας Ε.Ε-Τουρκίας για το προσφυγικό, κάτι «που θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα μας».
……
ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΛΑΛΟΥ κ. ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ ΤΖΕΛΑΕΝΤΙΝ
Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 στο Δημαρχείο Ευλάλου έγινε η ορκωμοσία του Α΄ αναπληρωτή συμβούλου της πλειοψηφούσας παράταξης του Δήμου Τοπείρου για το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ευλάλου κ. Χασάν Ογλού Τζελαεντίν ο οποίος καταλαμβάνει την θέση του παραιτηθέντος κ. Μαμούτ Ογλού Δογάν.
Ο κ. Χασάν Ογλού Τζελαεντίν ανέλαβε τα καθήκοντα του Τοπικού Συμβούλου στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ευλάλου.
………
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ: Ο Τούρκος Πρόξενος της Κομοτηνής επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη, συνοδευόμενος απο τους..."Τούρκους" Αντιπεριφερειάρχες!  
Διαβάστε επακριβώς τι αναφέρει το δελτίο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ και.....μειδιάστε:
"Ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, κ. Αλή Ριζά Ακιντζί, συνοδευόμενος από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, κ. Οντέρ Μουμίν και από τον πρώην Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Μουσταφά Κατρατζή, πραγματοποίησε την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016, εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο στο γραφείο του, στην Περιφέρεια.
Ο Γενικός Πρόξενος ευχήθηκε στον Περιφερειάρχη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και συζήτησε μαζί του θέματα οικονομικής συνεργασίας, τη συνεργασία των επιμελητηρίων της Περιφέρειας με τα αντίστοιχα της Τουρκίας, την προοπτική να συμμετέχουν τα επιμελητήρια της Τουρκίας σε εκθέσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ τονίστηκε η σημασία της αύξησης της τουριστικής επισκεψιμότητας από την Τουρκία προς την Περιφέρεια και το ζήτημα της βίζα των 72 ωρών. Επίσης, συμφώνησαν για έναν καλύτερο συντονισμό σχετικά με την αντιμετώπιση των πλημμυρών στις περιοχές εκατέρωθεν του Έβρου και τον ψεκασμό των κουνουπιών στις κρίσιμες εποχικές περιόδους .
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης"
-Πολύ σωστά καταλάβατε....Η Περιφέρεια στην ουσία εμφανίζει ανοιχτά τους δυο μειονοτικούς θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, ως...υπαλλήλους του Τουρκικού Προξενείου να συνοδεύουνε τον Περιφερειάρχη!!!  (Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »