*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Οκτωβρίου

Απάντησε με νέα έργα!

28 Οκτωβρίου
Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Μιχάλη Στυλιανίδη, «δεν υποκύπτουμε στις δικομανίες» απάντησε στον Χρίστο Πούλιο.Η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ «Μ»
Και να εκλεγεί Δήμαρχος ο Λάκης, εμείς δεν σταματάμε τις αποκαλύψεις για τον Τσέπελη που την Δευτέρα 1/11 δικάζεται στο Τριμελές με τον Τσαμούρ για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ Ποιμνιοστάσιο σε δασική έκταση με έξοδα του Δήμου Ξάνθης.
ΜΕ έργα απάντησε στις προσωπικές επιθέσεις, ερωτήσεις και ύβρεις του υποψηφίου Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Ξάνθης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου. Το ρεπορτάζ για τον «Μ» είναι της δημοσιογράφου Γιώτας Χατζηθεοδώρου.
ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Με συνοπτική αναφορά στα έργα που υλοποίησε η Δημοτική Αρχή και άνεμο νίκης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης εγκαινίασε το βράδυ της Τρίτης το εκλογικό του κέντρο και παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους της παράταξής του, μπροστά σε πλήθος δημοτών.
Στην ομιλία του, ο κ.Στυλιανίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι όχι μόνον θα είναι και πάλι νικητής των εκλογών, αλλά ο συνδυασμός του θα ανεβάσει σημαντικά και τα ποσοστά του.
Δεν παρέλειψε να απαντήσει στις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από την αντίπαλη παράταξη του Χρίστου Πούλιου, τονίζοντας ότι με την τακτική που ακολουθούν κουράζονται να προσπαθούν να ασκήσουν ψυχολογικές πιέσεις. «Εμείς ξέρουμε και μας τιμά η Ξάνθη με την ψήφο της», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.
Το παρόν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου έδωσαν ο Βουλευτής Ξάνθης Αλέκος Κοντός, ο πρώην βουλευτής Φίλιππος Τσαλίδης, ο Νομάρχης Ξάνθης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ. - Θ. Γιώργος Παυλίδης, οι Δήμαρχοι Βιστωνίδας Νίκος Ζλάτκος και Αβδήρων Εύα Τσακίρη κ.α.

Στην ομιλία του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης απάντησε στις σκληρές επιθέσεις που δέχεται από την αντίπαλη παράταξη του Χρίστου Πούλιου, λέγοντας ότι δεν προτίθεται να υποκύψει σε δικομανίες ορισμένων, χωρίς ωστόσο να σταθεί ιδιαίτερα στο θέμα που μάλλον κυριαρχεί στην φετινή προεκλογική περίοδο…
Ο Δήμαρχος Ξάνθης αναφέρθηκε στην εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης, εστιάζοντας στις ελλείψεις και τα μειονεκτήματα αυτού. Επανέλαβε ότι ήταν λάθος η συνένωση του Δήμου Ξάνθης με τον Δήμο Σταυρούπολης και συνέδεσε το σχέδιο με το μνημόνιο.
Ωστόσο, δεσμεύθηκε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του «Καλλικρατικού Δήμου».
Ακολούθως, έκανε εκτενή αναφορά στα σημαντικά και πολλά έργα που υλοποίησε η Δημοτική Αρχή Ξάνθης, κατά τα προηγούμενα έτη. Υλοποιήθηκαν περισσότερα από 200 έργα ύψους 50 εκατ. ευρώ.
Ευχαρίστησε τόσο το Νομάρχη Ξάνθης Γιώργο Παυλίδη για τη συνεργασία του, αλλά και τον Βουλευτή Ξάνθης Αλέκο Κοντό για τη συνδρομή του στην αγορά της έκτασης του Καπνικού Σταθμού.
ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Ο Δήμαρχος, ανήγγειλε επίσης μία σειρά από σημαντικά έργα που σχεδιάζει να υλοποιήσει για την επόμενη 4ετία. Μεταξύ αυτών η δημιουργία νέων υπόγειων χώρων στάθμευσης και σύσταση νέας κυκλοφοριακής μελέτης, που θα αμβλύνει το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Ξάνθης. Διαμόρφωση νέων εισόδων, αντάξιων Ευρωπαϊκών χωρών. Πεζοδρομήσεις στην Παλιά Πόλη, καθώς και βελτίωση της υδροδότησης με νέα μελέτη ( βρίσκεται ήδη προς έγκριση στο υπουργείο εσωτερικών), προκειμένου να εξασφαλιστεί ποσότητα νερού από την περιοχή της Γαλάνης - Παραδείσου, ώστε να καλυφθεί νερό τουλάχιστον για τα επόμενα 50 έτη.
Ανήγγειλε ακόμη, την ανέγερση νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων φιλοξενίας αδέσποτων ζώων. Αναφέρθηκε επίσης στο βιοτεχνικό πάρκο του Δέρας, αναφέροντας ότι τουλάχιστον 100 συνδημότες θα δραστηριοποιηθούν στο συγκεκριμένο οικόπεδο.
Για την κοινωνική μέριμνα της δημοτικής αρχής, ανήγγειλε τη δημιουργία κέντρου υποστήριξης φτωχών οικογενειών, επισημαίνοντας ότι τέτοια λειτουργούν τέσσερα μόνον στην Ελλάδα.
Σε ότι αφορά τη Σταυρούπολη εγγυήθηκε ότι η καθημερινότητα των δημοτών θα είναι χωρίς προβλήματα. Διευκρίνισε ότι υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής.
«Εμείς δεν οραματιζόμαστε από τα γραφεία μας! Η προσπάθειά μας αντέχει και διαφαίνεται στο χρόνο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Στυλιανίδης.
Κάλεσε τη νεολαία της Ξάνθης να συμπαραταχθεί με τις προσπάθειες και τα οράματα του συνδυασμού που ηγείται.
Ξεκαθάρισε ότι στο Δήμο δεν υπάρχουν χρώματα και κόμματα, υπάρχει το κόμμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το κόμμα της Ξάνθης και με αυτό πορεύεται.
Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ «Μ»
Ωστόσο την καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του θέση διατύπωσε από τις στήλες του «Μαχητή» για τον λόγο του Δημάρχου Ξάνθης στα προχθεσινά του εγκαίνια και ο εκδότης μας Πάνος Παπαδόπουλος, τονίζοντας τα εξής:
1. Η θέση της εφημερίδας εξ’ αρχής ήταν ξεκάθαρη. Ήταν και είναι κατά του κυρίου Πούλιου, πρώτον διότι ο εκ Καρδίτσης εργολάβος και διευθυντής της ΣΕΚΑΠ δεν μπορεί να εμπνεύσει κανέναν πολίτη και ιδίως τους Ξανθιώτες. Και δεύτερον γιατί στην ουσία είναι μια από τα «ίδια». Είναι αυτός που με την 4χρονη ΣΙΩΠΗ του, ενθάρρυνε τους λεγόμενους «επαγγελματίες» δημοτικούς συμβούλους και «αφανείς εταίρους» στα «έργα» τους. Ως εκ «θαύματος» έπρεπε να τελειώσει η 4ετία της νυν Δημοτικής αρχής, για να «ανακαλύψει» και να «αποκαλύψει»τα όσα διαπράχτηκαν…όταν εμείς τα ΦΩΝΑΖΑΜΕ συνέχεια!
2. Και να εκλεγεί Δήμαρχος Ξάνθης ο Λάκης Στυλιανίδης (τη πρώτη ή δεύτερη Κυριακή), εμείς δεν σταματάμε τις αποκαλύψεις για τον Τσέπελη που την Δευτέρα 1/11 δικάζεται στο Τριμελές με τον «γνωστό» Τσαμούρ για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ Ποιμνιοστάσιο σε δασική έκταση με έξοδα του Δήμου Ξάνθης!
Θα προχωρήσουμε σε βάθος τις αποκαλύψεις μας, όποιο κι αν είναι το κόστος… θα φτάσουμε μέχρι το τέλος.
3. Δυστυχώς ο σημερινός Δήμαρχος, συνεχίζοντας ακάθεκτος να αυτοαναγορεύεται… «υπερασπιστής» του κυρίου Τσέπελη ακόμη και στις πλέον ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ παρανομίες του ή στους αφανείς συνεταιρισμούς του, δεν μας άφησε το ελάχιστο περιθώριο να πιστέψουμε και να «ακουμπήσουμε» τη ψυχή μας ότι «κάτι μπορεί ν’ αλλάξει την επόμενη μέρα στο Δήμο μας…»! Ευτυχώς οι «αυθόρμητοι» χειροκροτητές αφθονούν στο περίγυρό του, οπότε εμείς είμαστε και τελείως «περιττοί»… Ευτυχώς έχει μπόλικους «επαγγελματίες» επικοινωνιολόγους, εκδότες κλπ να τον στηρίξουν μέχρι τη Κυριακή των εκλογών.
4. Ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε ΚΑΘΕΤΑ αντίθετα με την «πλατεία - ΤΕΡΑΣ», έργο - τερατούργημα που δυστυχώς συνεχίζει να «διατυμπανίζει» ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης, έχοντας «κλειστά μάτια και ώττα» στην σημερινή ασχήμια του κέντρου της πόλης, στις ταλαιπωρίες των πολιτών, αλλά και στην ερήμωση των οδών Ηρώων και Βόγδου…
5. Αφήνουμε την «υπεράσπιση»του «έργου» και των «πολιτικών συμπεριφορών» του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης και της «παρέας» του σε αυτούς που ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ από τον ίδιο και τους «υπαρχηγούς»του στον Δήμο Ξάνθης, στην ΔΕΥΑΞ και στην «αμαρτωλή» ΕΑΠΑΞ, στους εξαίρετους Νομικούς που διαθέτει, στους συμβουλάτορες και «επικοινωνιολόγους» του…
Πάνος Π.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »