*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Οκτωβρίου

ΔΕΝ «ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ» Η ΙΣΟΤΗΤΑ! Αυτόνομος κατεβαίνει ο μειονοτικός συνδυασμός στο Δήμο Ξάνθης με νέες αιχμές κατά Μπαντάκ για Τσέπελη!

06 Οκτωβρίου
Κανονικά θα είναι παρόν ο Μαλκότς Χασάν στη σημερινή διαβούλευση, τον γιο του με τον συνδυασμό του Δημάρχου, προωθεί ο Μπαντάκ ΧουσεϊνΜολονότι χθες ο γνωστός Κυριάκος Κεσίσογλου έλεγε στην «Ανοιχτή γραμμή» ότι «φοβήθηκε και θα είναι απόν σήμερα διότι θα βρίσκεται στη…Τουρκία», κανονικά το παρόν θα δώσει στη σημερινή τελευταία δημόσια διαβούλευση των μειονοτικών, ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και οδοντίατρος Μαλκότς Χασάν!!!
Που διεμήνυσε ανοιχτά και προς πολλές κατευθύνσεις ότι, «δεν διαλύεται ο συνδυασμός «ΙΣΟΤΗΤΑ για τον Δήμο Ξάνθης», έστω κι αν ο ίδιος δεν θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αηδιάζοντας με τα παιχνίδια «διαπλοκής» ορισμένων!!!
Σε αντίθεση όμως με τον Μαλκότς Χασάν που στηρίζει δυνατά την ΙΣΟΤΗΤΑ, κανείς δεν γνωρίζει τι θα πράξει και τι θα κάνει ο πρώην Πρόεδρος Μπαντάκ Χουσεϊν, αφού φήμες τον φέρνουν να προωθεί τον γιο του ως υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, μετά τις επαφές που είχε με τον Μανώλη Τσέπελη στον οποίο δεσμεύτηκε και υποσχέθηκε στήριξη!!!
-Ωστόσο κύκλοι της μειονότητας ανέφεραν με σημασία και χθες ότι παρά τα «παιχνίδια» που έπαιζε, «ο Μπαντάκ τελικά δεν μπόρεσε να «διαλύσει» την ΙΣΟΤΗΤΑ για τον Δήμο Ξάνθης που κατεβαίνει αυτόνομη στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη και μάλιστα σήμερα θα αναζητήσει νέο υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης στο πρόσωπο είτε του γνωστού γυμναστή Ουστάρ Χουσεϊν, είτε του νυν Προέδρου της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης Καρά Αχμέτ.
Υπενθυμίζεται ότι συχνά πυκνά τους τελευταίους μήνες ο Πρόεδρος της ΙΣΟΤΗΤΑΣ Μπαντάκ Χουσεϊν εμφανίζονταν στη ΔΕΥΑΞ και στο γραφείο του Προέδρου Μανώλη Τσέπελη με τον οποίο… συντρώγανε ή πίνανε μαζί ρετσίνα, προκειμένου να τελεσφορήσει μια «συνεργασία» μαζί και να κάνουν τα σχέδιά τους για συνεργασία στα Κιμμέρια!!!
-Φαίνεται όμως κάτι τελικά δεν πήγε καλά, αφού η ΙΣΟΤΗΤΑ τελικά κατεβαίνει αυτόνομη στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη.
-Και δεν «διαλύεται» όπως διοχέτευαν οι μειονοτικοί από τα Κιμμέρια…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »