*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Αυγούστου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε συνάντηση με τους δημοτικούς συμβούλους της ΕΥΑΣ στα Άβδηρα, πήρε στήριξη κι από την Δήμαρχο!

20 Αυγούστου
Πριν όμως τον στηρίξουν οι δημότες, να βγει δημόσια και να μας πει, «αν τον στηρίζουν οι Χατζηευαγγέλου-Γκορόγιας και ποια είναι η σχέση του μαζί τους!
Δυναμικά ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων (με το χρίσμα της Ν.Δ.) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ αν λάβει υπόψη κανείς τις πρώτες του κινήσεις…
Μετά λοιπόν τους δημοτικούς συμβούλους Βιστωνίδας και τα στελέχη του νυν Δημάρχου Βιστωνίδας Νίκου Ζλάτκου, σειρά είχαν το βράδυ της Τετάρτης οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημάρχου Αβδήρων Εύας Τσακίρη που αποφάσισε να μείνει οριστικά στο περιθώριο, καθώς «παραπονιότανε» δεξιά κι αριστερά ότι χρειάζεται… 150 χιλιάδες Ευρώ για τον προεκλογικό της αγώνα (που θα τά ‘δινε τόσα λεφτά;) και δεν τα… είχε!

ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ
Ο Δημήτρης Γαλανόπουλος στη προχθεσινή του λοιπόν συνάντηση στα Άβδηρα, πήρε στην αρχή το οκέϋ των δύο αντιδημάρχων Αβδήρων αλλά και της πρώην Αντιδημάρχου (από το Πόρτο Λάγος) ότι θα κατέβουν υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιό του, ερωτηματικό όμως υπάρχει αν θα πάει μαζί του και ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων Αγησίλαος Σιγανός που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους όπως επικαλέστηκε.
Ωστόσο την κάθοδο του Δημήτρη Γαλανόπουλου στον Δήμο Αβδήρων εξακολουθούν και βλέπουν «καχύποπτα» εκατοντάδες δημότες και κυρίως οι Νεοδημοκράτες αφού το «παρελθόν» του δεν αποτελεί και την εγγύηση ανιδιοτελούς προσφοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!
Οι οποίοι πριν τον στηρίξουν, του ζητούν να βγει δημόσια και να ενημερώσει τον κόσμο, «αν και γιατί τον στηρίζουν στον προεκλογικό του αγώνα, οι Χατζηευαγγέλου-Γιαννάκης Γκορόγιας. Και ποια είναι η σχέση μαζί τους!».
Αναγνώστες μας επικοινώνησαν μαζί μας και μου δήλωσαν τα παρακάτω για τον κύριο Γαλανόπουλο:
«Πριν τον στηρίξουμε στον αγώνα του, περιμένουμε να βγει δημόσια και να μας πει, «αν τον στηρίζουν οι Χατζηευαγγέλου-Γκορόγιας και ποια είναι η σχέση του μαζί τους! Με ποιες καθαρές και διαφανείς διαδικασίες, διορίστηκαν στενά συγγενικά του πρόσωπα στον Δήμο Ξάνθης και στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων».
-Ερωτήματα όμως στα οποία εξακολουθεί να μην απαντάει…».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »