*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Αυγούστου

ΝΑ «ΤΙΜΗΘΟΥΝ» ΑΠΟ ΣΟΥΛΑ & ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ Οι αγωνιστές της παράταξης, Γιώργος Ντίνας, Χρήστος Δελής, Μάκης Τσιλιγγίρης Χρήστος Φεταχίδης, Κώστας Μακρίδης!

20 Αυγούστου
*Κατεβαίνουν με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και του Χατζηευαγγέλου στον Δήμο Τοπείρου και απαίτηση της βάσης της Ν.Δ. είναι να ΤΙΜΗΘΟΥΝ όλοι τους!

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ πήραν στην «πλάκα» το χθεσινό μας πρωτοσέλιδο, εμείς όμως μιλάμε πολύ ΣΟΒΑΡΑ! Και καθόλου μα καθόλου δεν αστειευόμαστε… Γιατί άλλο να κατεβαίνεις Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με έναν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Δήμαρχο κι άλλο να κατεβαίνεις υποψήφιος με έναν ΧΡΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ενώ υποτίθεται ανήκεις στην αντίπαλη κομματική παράταξη…
Ο Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου, χρίστηκε επίσημα από το ΠΑΣΟΚ, Υποψήφιος Δήμαρχος και με το ψηφοδέλτιό του κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αγωνιστές και πρωτοκλασάτοι της παράταξης που λέγεται Νέα Δημοκρατία, μερικοί μάλιστα από τους οποίους, είχαν ΕΥΝΟΗΘΕΙ κι είχαν πάρει και ΕΜΜΙΣΘΕΣ θέσεις!
Δεν είναι δυνατόν λοιπόν η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σούλα Ιακωβίδου με τον βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Μιχαλολιάκο να μην τιμήσουν αυτούς τους… αληθινούς αγωνιστές! Τους οποίους και κατονομάζουμε δημόσια και είναι οι εξής!
-Γιώργος Ντίνας, Χρήστος Δελής, Μάκης Τσιλιγγίρης Χρήστος Φεταχίδης, Κώστας Μακρίδης

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΛΑΚΕΤΑ…
Και Ιδού και η πρώτη πλακέτα… που ετοιμάσαμε και παρακαλούμε να του την επιδώσουν είτε ο κύριος Ράπτης που τον ευνοούσε σημαντικά στη ΣΕΚΑΠ, είτε ο κύριος Χατζηελευθεριάδης της ΕΑΣ Ξάνθης που τούδωσε την αποθήκη κιι αν δεν δέχονται, υπάρχει ευτυχώς και ο Γιάννης Ιερόπουλος:
«Τιμής ενεκεν
Τιμούμε τον αγωνιστή της παράταξης Κώστα Μακρίδη, για τους δυναμικούς, καθαρούς και έντιμους αγώνες του, γιατί λειτουργώντας πάντα με ανιδιοτέλεια και εντιμότητα δεν πρόδωσε ποτέ τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας και δεν συμβιβάστηκε με τους «φαύλους» του ΠΑΣΟΚ. Αποτελεί πρότυπο αγωνιστή, άξιο προς μίμηση και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε θερμά όλοι οι Νεοδημοκράτες για τη μεγάλη του προσφορά στο κόμμα, στον Τόπειρο, στο Συνεταιριστικό κίνημα, στο υγιές εμπόριο, τη δημοκρατία και τον άνθρωπο.
Με τιμή
Σούλα Ιακωβίδου
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης
Βασίλης Μιχαλολιάκος
Βουλευτής Ν.Δ.»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »