*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Αυγούστου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

21 Αυγούστου
*Και βέβαια αν αποφασίσει ο Στέλιος Μωραϊτης να κατέβει υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου με το ψηφοδέλτιο του Θωμά Μίχογλου, θα τον στηρίξω...
Πρώτον γιατί θεωρώ ότι έχει πολλές δυνατότητες και μπορεί να προσφέρει στον Δήμο και δεύτερον είναι αληθινός φίλος μου, τον πιστεύω πολύ και θα έχει τους λόγους του που το κάνει.
-Μολονότι διαφώνησα και διαφωνώ με την επιλογή του, από (υποψήφιος) Δήμαρχος... κλητήρας!
......
*Κι επίσης για κάποιους σαν τον γνωστό Γιαννάκη Γκορόγια που «μπερδεύουν» το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος, από τον ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ υποψήφιο, μια ξεκάθαρη απάντηση...
Άλλο ένας ενεργός πολίτης (σε όποιο κόμμα κι αν ανήκει), να κατεβαίνει με έναν πραγματικά Ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο όπως είναι ο Στολίδης στον Τόπειρο κι άλλο να κατεβαίνει με τον Χατζηευαγγέλου τον οποίο έχρισε το ΠΑΣΟΚ Υποψήφιο Δήμαρχο και τον «ακολουθούν» οι... «αγωνιστές» της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Ντίνας, Μάκης Τσιλιγγίρης, Κώστας Μακρίδης, Φεταχίδης και Δελλής για λόγους που όλοι γνωρίζουμε.
-Αυτές οι κουτοπονηράδες, καλό είναι να εκλείψουν...γιατί δεν «πιάνουν» τόπο και εκθέτουν αυτούς που τις λένε!
......
*Και για να ξηγιόμαστε. Την πλακέτα πάντως του Κώστα Μακρίδη την ετοιμάζουμε και στη κατάλληλη στιγμή θα φροντίσουμε να του... δοθεί σε ειδική τελετή στο Filoxenia του Γιάννη Ιερόπουλου!
Μάλιστα θα καλέσουμε να του την επιδώσει τιμής ένεκεν, είτε ο «μέντοράς» του Γιάννης Ράπτης, είτε ο Κώστας Χατζηελευθεριάδης της ΕΑΣ Ξάνθης που τούδωσε και την... αποθήκη!
......
*Σήμερα επιστρέφει από τις μίνι διακοπές του στη Σκιάθο ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης κι από τη Δευτέρα όπως μαθαίνω, «μπαίνει» ακόμη πιο δυνατά στη κατάρτιση του ψηφοδελτίου του.
......
*Κι επειδή «μπερδεύτηκε» λίγο η ιστορία της Σταυρούπολης, θα επαναλάβω και πάλι για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους Γιώργος Καρασακαλίδης και «παρέα»...
Ότι ο Παναγιώτης Ταρενίδης θα κατέβει οριστικά και τελεσίδικα, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σταυρούπολης! Είτε τους αρέσει, είτε όχι...
Κι αν δεν τον θέλει ο Λάκης, το πολύ πολύ να μη πολιτευτεί... καθόλου και να μη κατέβει! Καθαρές κουβέντες.
......
*Διάβασα χθες στα «Μυστικά» του Ιπποκράτη Γαλάτη ότι «ο γνωστός αγωνιστής συνδικαλιστής της Ν.Δ και προϊστάμενος στα ΕΛΤΑ Γενισέας Τάσος Κουγιουμτζόγλου, αποφάσισε και κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γαλανόπουλου.
-Από τους πιο καθαρούς αγωνιστές και πολιτικούς, είμαι σίγουρος ότι ο Τάσος θα πάει πολύ καλά, αφού τον αγαπάει ο κόσμος και εκτός αυτού, θα έχει σίγουρα και την στήριξη του φίλου του Τάσου Θεοδωρίδη που δεν «πουλάει» ποτέ φίλους!
Καλή του επιτυχία κι από μένα.
......
*Τη Κυριακή «λήγουν» οι διακοπές του Θανάση Ξυνίδη και από την Δευτέρα επιστρέφει στη Ξάνθη...
Κι ήταν καιρός, γιατί τον «ψάχνει» κόσμος και κοσμάκης... και πρώτος και καλύτερος ο Χρίστος Πούλιος!
-Καθώς όπως μαθαίνω, έξω από τα νερά του είναι αυτή τη περίοδο ο εκ Καρδίτσας υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, αφού δημοσκοπήσεις και εκτιμήσεις, δείχνουν άνετη εκλογή Λάκη Στυλιανίδη και φυσικά από τη πρώτη Κυριακή!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »