*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

Αγγέλου!

29 Ιουνίου
Από την αρχή υποστήριζα οτι η «πέτρα» του «σκανδάλου», αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως έφτασε η αρχή του τέλους…
Η ειδική εφέτης-ανακρίτρια κ.Καλού, η οποία διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση των ανταλλαγών ακινήτων μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου, στέλνει κλήση κατηγορουμένου στον κ. Αγγέλου, καλώντας τον να απολογηθεί για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, την οποία φέρονται να έχουν διαπράξει πρώην υπουργοί.
Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, η σύνταξη του κατηγορητηρίου σε βάρος του κ. Αγγέλου αναμένεται να στηριχτεί σε μαρτυρίες τουλάχιστον έξι προσώπων, καθώς μάρτυρες αλλά και κατηγορούμενοι που κλήθηκαν και εξετάστηκαν για την υπόθεση των «ιερών ανταλλαγών» έχουν πει, μεταξύ άλλων, ότι ο Γιάννης Αγγέλου ήταν ένας από τους ηθικούς αυτουργούς στο σκάνδαλο.
Μάλιστα μεταξύ των προσώπων που μίλησαν για την εμπλοκή του κ. Αγγέλου στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου ήταν και ο Πέτρος Δούκας, ο οποίος στην κατάθεσή του στην Εξεταστική είχε πει ότι τον Ιούνιο του 2004 του είχε τηλεφωνήσει ο Γιάννης Αγγέλου ζητώντας του να εξετάσει κατά προτεραιότητα γνωμοδότηση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων.
Η συνέχεια αναμένεται σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα από κάθε άλλη φορά…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »