*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουνίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ «ΚΑΠΗ ΞΑΝΘΗΣ»

10 Ιουνίου
Με πρώτο φόντο τον γνωστό… Πεντζουρίδη
να εγκωμιάζει τον… Δήμαρχο Λάκη Στυλιανίδη!
*Δήμαρχος και Γ. Παπασταματίου οφείλουν να μας πουν πόσα και πως «πληρώθηκε» ο Π.Β.Π τη «δουλειά» του, ενώ διαθέτουν τόσους δημοσιογράφους στο Δήμο…Με πρώτο φόντο τον γνωστό… Πεντζουρίδη να «διευθύνει» ουσιαστικά το πάνελ και να… εγκωμιάζει τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη για ευνόητους λόγους, έγινε επιτέλους το βράδυ της Τρίτης και η παρουσίαση του «περίφημου» Λευκώματος του ΚΑΠΗ Ξάνθης, που ουδείς προς το παρόν γνωρίζει και πόσο «κόστισε» αλλά και ποια τελικά ήταν η αμοιβή του δημοσιογράφου που το επιμελήθηκε.Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης τίμησαν με τη παρουσία τους ο Μητροπολίτης μας, ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, ο Δήμαρχος Βιστωνίδας Νίκος Ζλάτκος, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ και Νομαρχιακός σύμβουλος Ξάνθης Παναγιώτης Ταρενίδης, Νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και φυσικά τα μέλη του ΚΑΠΗ.
Στη παρουσίαση του Επετειακού Λευκώματος «25 ΧΡΟΝΙΑ 1984-2009 ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ» του ΚΑΠΗ Δήμου Ξάνθης, ο… συντονιστής της εκδήλωσης Π. Πεντζουρίδης, ο οποίος επιμελήθηκε τη συγγραφή και την έκδοση του «Λευκώματος», ήταν και ο παρουσιαστής της βραδιάς, προκαλώντας φυσικά ποικίλα σχόλια στους παρευρισκόμενους, ιδίως όταν ανέλαβε και τον… άχαρο ρόλο να καλέσει τον Δήμαρχο Ξάνθης στο βήμα προκειμένου να κάνει την… αυτοπροβολή του και να αναφερθεί στην ιστορία του ΚΑΠΗ!
Δεν θα αναφερθούμε και δεν θα δώσουμε περισσότερο «βήμα»στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που είχε βέβαια στόχο εκτός από τη προβολή του Δημάρχου και την… αυτοπροβολή του Προέδρου του ΚΑΠΗ και αντιδημάρχου Ξάνθης Γιώργου Παπασταματίου!
Όσο για τους «ύμνους» του κυρίου Πεντζουρίδη προς τον Δήμαρχο… περισσότερο «θυμηδία»προκάλεσαν στο ακροατήριο (για όσους γνωρίζουν πως έχουν τα πράγματα), παρά έκαναν καλό στο Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη!
-Φυσικά Δήμαρχος Ξάνθης και Γιώργος Παπασταματίου, οφείλουν να ενημερώσουν τους δημότες, με τι χρήματα και πως «πληρώθηκε» ο Π.Β.Π τη «δουλειά» του, ενώ διαθέτουν τόσους δημοσιογράφους στο Δήμο Ξάνθης… που θα μπορούσαν να κάνουν άριστα τα ίδια πράγματα!
Αυτά τα λίγα για τη προχθεσινή «φιέστα»…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »