*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαρτίου

Οργή φιλάθλων για τους παίχτες! Τους «μαντρώνει» ο Πανόπουλος!

09 Μαρτίου
Έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία του μεγαλομετόχου στην Αθήνα με Κεχαγιά, Πιαλόγλου, Κασναφέρη και Κωνσταντινίδη
*Παίχτες ντροπιασμένοι η Ξάνθη, δεν πεθαίνει! 5η κατά σειρά ήττα…πάνε να ρίξουν την ομάδα μας!

Σε μια κίνηση η οποία -αν μη τι άλλο- υποδηλώνει την κατάσταση που βρισκόταν μετά το παιχνίδι προχώρησε ο Χρήστος Πανόπουλος. Το αφεντικό της Ξάνθης, έξω φρενών μετά τη νέα τραγική εμφάνιση της ομάδας του, κάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία του στην Αθήνα τους Κεχαγιά, Πιαλόγλου, Κασναφέρη και Κωνσταντινίδη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκτακτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, που απειλείται με υποβιβασμό για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τα ηνία του.
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, το τελευταίο χαρτί που θα τραβήξει από το μανίκι του ο πρόεδρος της Skoda έχει να κάνει με την επιβολή αυστηρών μέτρων και τη μάζωξη των παικτών από σήμερα και για όλη την εβδομάδα στο ξενοδοχείο του αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ στα Πηγάδια!
Άλλωστε το εκτός έδρας παιχνίδι που έρχεται με τον Λεβαδειακό κρίνεται από όλους ως το πιο σημαντικό της χρονιάς και αν η ομάδα δεν καταφέρει να πάρει το πρώτο της διπλό, θα αντικρίσει τη Β' Εθνική κατάφατσα. Παράλληλα, όμως, με την κίνηση αυτή ο Πανόπουλος στέλνει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του πως δεν θα ανεχτεί κρούσματα απειθαρχίας, αφού είναι δέκτης συγκεκριμένων περιστατικών. Το κλίμα στα αποδυτήρια ανάμεσα σε ξένους και Ελληνες δεν είναι το καλύτερο δυνατό, ενώ παίκτες με ηγετικά προσόντα (βασικοί και αναντικατάστατοι μέχρι στιγμής) παρουσιάζονται προκλητικά αδιάφοροι και το πιθανότερο είναι πως θα μείνουν εκτός αποστολής για τη μάχη της Λιβαδειάς.

Κεχαγιάς: «Δραστικά και αυστηρά μέτρα»
Η συγκεκριμένη θα είναι και η τελευταία προσπάθεια μήπως και ταρακουνηθούν οι παίκτες της Ξάνθης, κάτι που προανήγγειλε ο Νίκος Κεχαγιάς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης. «Εντός της εβδομάδας θα ληφθούν δραστικά μέτρα, τα οποία θα αλλάξουν την κατάσταση στην ομάδα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ορισμένοι παίκτες έχουν λάθος νοοτροπία. Πρέπει να παρθούν αυστηρά μέτρα. Είμαστε σε κρίσιμη καμπή. Το να χάσεις ένα παιχνίδι είναι θεμιτό, αλλά το να χάνεις χωρίς να υπάρχεις στον αγωνιστικό χώρο είναι άδικο για την ιστορία της ομάδας. Χάσαμε με 3-0 με κατεβασμένα τα χέρια και είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Από τη στιγμή που προηγήθηκε ο Πανιώνιος δεν υπήρχαμε στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος έχει καλά στημένα, δουλέψαμε, αλλά οι παίκτες μου δεν τους μάρκαραν στις φάσεις που δέχτηκαν τα γκολ».
Σουάνης: «Νίκη πριν να είναι αργά»
Για ανάληψη των ευθυνών όλων των παικτών πριν «η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη» έκανε λόγο ο Δημήτρης Σουάνης, που χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ως «το πιο σημαντικό της χρονιάς, αφού τυχόν νίκη μας θα ισοδυναμεί με έξι πόντους απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους με μας. Πρέπει να γίνει κάτι και να ταρακουνηθούμε. Έχουμε πέντε συνεχόμενες ήττες».
Από την πλευρά του ο Θανάσης Κωστούλας υποστήριξε: «Υπάρχουν προβλήματα από την αρχή της χρονιάς, όμως είμαστε επαγγελματίες και θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Στο ματς με τον Λεβαδειακό πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα και να πάρουμε τη νίκη».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »