*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαρτίου

«Πρασινογαλάζια» ΔΙΑΠΛΟΚΗ στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης!

04 Μαρτίου
Ψήφισαν πολλοί που δεν είχαν δικαίωμα, αλλά και… συνταξιούχοι (όπως ο Πυροστιάννης), ενώ υπάρχουν και πολλοί «διπλοψηφίσαντες» και από τις δύο παρατάξεις!«Πρασινογαλάζια» ΔΙΑΠΛΟΚΗ στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης κατήγγειλε ανοιχτά ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος και επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του ο πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέτρου Ξάνθης Ανέστης Καλλιγάς μιλώντας χθες στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου!
Ψήφισαν πολλοί που δεν είχαν δικαίωμα να ψηφίζουν και μάλιστα εν γνώσει και των δύο παρατάξεων, αλλά και… συνταξιούχοι (όπως ο Πυροστιάννης)που δεν είχαν και το δικαίωμα του εκλέγεσθε κι όμως εκλέχθηκαν… αντιπρόσωποι, ενώ υπάρχουν και πολλοί «διπλοψηφίσαντες» και από τις δύο παρατάξεις!
Ενδεικτικό της «συμφωνίας» των δύο συνδικαλιστικών παρατάξεων ήταν και το εξής γεγονός:
Όσοι από τους γνωστούς εργατοπατέρες δεν μπόρεσαν να εκλεγούν μέσα από το σωματείο τους (π.χ. σωματείο Υπαλλήλων ΣΕΚΑΠ όπου δεν μπόρεσε να εκλεγεί ο Μαδεμελής), μετακόμισαν σε άλλο «μαϊμού» σωματείο (αυτό των ιδιωτικών υπαλλήλων Αν. Μακ. & Θράκης) και αφού εκλέχθηκαν αντιπρόσωποι, έδωσαν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. αλλά… ατύχησαν γιατί εκεί δεν μπόρεσαν να εκλεγούν!
Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σωματείο πρώτη σε ψήφους εκλέχθηκε η Ροδούλα Παπαχρήστου, κόρη του Προέδρου, ενώ ο συνταξιούχος πλέον Χρήστος Τέντσιος εξέλεξε αντιπρόσωπο την σύζυγό του.

ΤΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΥΝΙΔΗ

Με την παρούσα εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην συνδικαλιστική παράταξη του ΠΑΣΟΚ στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης για την περιφανή νίκη που κατήγαγε στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Το αποτέλεσμα έρχεται και αυτό με τη σειρά του να επιβεβαιώσει την πολιτική κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ στον νομό μας. Εύχομαι στη νέα διοίκηση καλή επιτυχία στο έργο της σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία τόσο για τον νομό όσο και για τη χώρα.
Σωκράτης Ξυνίδης
Βουλευτής Ξάνθης,
Γραμματέας Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΣΚΕ-ΣΕΚΕ;
Μετά λοιπόν την περιφανή νίκη της ΠΑΣΚΕ (84-61) το ερώτημα είναι τι θα κάνει για την συνέχεια…
Θα προχωρήσει σε συνδιοίκηση με την ΔΑΚΕ-ΣΕΚΕ προσφέροντας τη θέση του Γεν. γραμματέα στον Σπύρο Παπαχρήστου, δηλαδή τον πρώην Πρόεδρο ή θα κάνει αυτοτελή διοίκησης; Αληθεύει ότι την συνδιοίκηση στηρίζουν και οι Τσαρτσάρας και Σωκράτης Ξυνίδης;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »