*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Μαρτίου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΘΡΑΚΗ 2010» Τον γύρο των επαφών της με τους επιχειρηματικούς φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνεχίζει η ΔΕΘ Α.Ε

10 Μαρτίου
Τον γύρο των επαφών της με τους επιχειρηματικούς φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνεχίζει την Τετάρτη (σήμερα) 10 και την Πέμπτη 11 Μαρτίου, η ΔΕΘ ΑΕ, στο πλαίσιο των προσπαθειών της να ενισχύσει την 19η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Θράκη 2010», από κοινού με το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Περιφέρειας (ΔΕΚΑΜΑΘ).Διοικητικό κλιμάκιο της ΔΕΘ ΑΕ και του ΔΕΚΑΜΑΘ θα συναντηθεί την Τετάρτη με τις διοικήσεις των Επιμελητηρίων Δράμας και Ξάνθης και την Πέμπτη με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου, όπου θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις με τη συμμετοχή και άλλων φορέων των τριών νομών.
Στη Δράμα στην ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο, υπό τον πρόεδρο του, κ. Κυριάκο Χαρακίδη, η ΔΕΘ ΑΕ και το ΔΕΚΑΜΑΘ θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Κώστα Ντινάκη, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών του νομού Δράμας, κ. Όθωνα Μουρμούρη και το νομάρχη, κ. Κωνσταντίνο Ευμοιρίδη. Στη συνάντηση στο Επιμελητήριο της Ξάνθης, με οικοδεσπότη τον πρόεδρο του κ. Παναγιώτη Ανδρικόπουλο, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων, κ. Σωτήρης Τσιακίρογλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Ιωάννης Αλεξιάδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών-Βιοτεχνιών, κ. Βασίλης Σκαρλάτος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης, κ. Κωνσταντίνος Χατζηελευθεριάδης, ο δήμαρχος, κ. Μιχάλης Στυλιανίδης και ο νομάρχης, κ. Γιώργος Παυλίδης.
Την Πέμπτη ΔΕΘ ΑΕ και ΔΕΚΑΜΑΘ θα βρεθούν στο νομό Έβρου, συνεχίζοντας τις επαφές τους για την διεύρυνση του τοπικού χαρακτήρα της φετινής διοργάνωσης. Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου, κ. Νίκο Δαστερίδη, στην οποία θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών-Βιοτεχνιών, κ. Βασίλης Χαρόβας, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδος και Περιφέρειας, κ. Πολυχρόνης Αλεξούδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών-Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείου Έβρου, κ. Αθανάσιος Μπέλλας, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Γιώργος Αλεξανδρής και ο νομάρχης Έβρου, κ. Νίκος Ζαμπουνίδης.
Η ΔΕΘ ΑΕ είχε πριν από λίγο καιρό την πρώτη ευρεία σύσκεψη στο νομό Ροδόπης, όπου μάλιστα εξήγγειλε και ευνοϊκή τιμολογιακή πολιτική για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην έκθεση από την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Στο πλαίσιο των επαφών των επόμενων ημερών η ΔΕΘ ΑΕ θα παρουσιάσει και το εκθεσιακό της πρόγραμμα για το 2010.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »