*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Μαρτίου

ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ 16 Μαρτίου στο Τριμελές η δίκη του Τσέπελη για το «μπάζωμα» της Χρύσας!

10 Μαρτίου
Σειρά 34 στο πινάκιο του Τριμελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης κι ίσως αναβληθεί εκ νέου η υπόθεση! *Ο κύριος Γιαλάογλου είναι παράλληλα και δικηγόρος της ΔΕΥΑΞ! Φανταζόμαστε λοιπόν ότι από τη τσέπη του θα τον πληρώσει ο Τσέπελης κι όχι από την Δημοτική εταιρεία…
Τελικά την Τρίτη 16 Μαρτίου θα γίνει στο Τριμελές Ξάνθης η δίκη του γνωστού «επαγγελματία» δημοτικού συμβούλου και «υπαρχηγού» του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη για το περίφημο «μπάζωμα» σε χείμαρρο της Χρύσας, μετά από 4 χρόνια περίπου….
Η υπόθεση έχει σειρά 34 στο πινάκιο, δηλαδή πολύ πίσω και δεν αποκλείεται και να αναβληθεί εκ νέου αν υπάρχουν σοβαρές υποθέσεις την ίδια μέρα στις μπροστινές υποθέσεις, ενώ τον κύριο Τσέπελη θα υπερασπίσει αυτή τη φορά ο δικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου.
Η ένστασή μας. Ο κύριος Γιαλάογλου είναι παράλληλα και δικηγόρος της ΔΕΥΑΞ! Και για το λόγο αυτό μάλιστα προκειμένου να μην υπάρχουν «παρεξηγήσεις», μολονότι του το είχε ζητήσει και ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Στράτος Σερραίος, δεν θα είναι πολιτική αγωγή στη δίκη με τον Χρίστο Πούλιο…
Ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει στη περίπτωση του Μανώλη Τσέπελη που δικάζεται για ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ! Και μάλιστα «καραμπινάτη»….
-Φανταζόμαστε λοιπόν ότι από τη τσέπη του θα τον πληρώσει ο Τσέπελης τον δικηγόρο κύριο Στέργιο Γιαλάογλου κι όχι από την ΔΕΥΑΞ διότι με αυτά που «βλέπουν» πλέον τα μάτια και ακούν τ’ αυτιά μας….λογικό είναι να έχουμε παρόμοιες απορίες.
-Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τον κύριο Τσέπελη, αλλά και για άλλους Αυτοδιοικούντες που συχνά οδηγούνται στα δικαστήρια για ιδιωτικές τους υποθέσεις…
Την Τρίτη 16 Μαρτίου 2010 λοιπόν για τον Μανώλη Τσέπελη τα σπουδαία στο Τριμελές Πρωτοδικείο, υπενθυμίζοντας ότι «ο εν λόγω επαγγελματίας δημοτικός σύμβουλος, πολλές φορές έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια, αλλά σχεδόν πάντα και για τα ίδια αδικήματα μάλιστα, την «γλίτωνε» στα δικαστήρια….ελλείψει δόλου!
Εμείς φυσικά ζητάμε να τηρηθούν οι Νόμοι, διότι ο συγκεκριμένος κύριος εκτός των άλλων, μεσημέρι ΚΥΡΙΑΚΗΣ πήγε τις… «μπουλτόζες» στη Χρύσα! Και κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιληφθεί και οι ΙΣΧΥΡΟΙ ότι «ουδείς υπεράνω των Νόμων…»!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »