*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Φεβρουαρίου

Συναυλία Shapplin! Πάνω από 120.000 ΕΥΡΩ!

26 Φεβρουαρίου
Αφού….»απουσίαζε» ο Φανουράκης από τη προχθεσινή συνεδρίαση και ο Χρίστος Πούλιος επί τόσες μέρες, δεν ήθελε να πει την αλήθεια, την αποκαλύπτουμε σήμερα εμείς!«ΧΛΙΔΗ» ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!
*68.000 Ευρώ+19%Φ.Π.Α. πήρε η τραγουδίστρια, 25.000 +19%Ευρώ μουσικοί & Χορωδία ίσον 110.670 Ευρώ, συν φαγητά, ξενοδοχεία, εισιτήρια, δεν υπολογίζεται ο ήχος!!!
ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ….VIPS!
Με δωρεάν προσκλήσεις στις θέσεις των VIPS, ο έκπτωτος Θεολόγος και οι Τσέπελης, Γ. Παπασταματίου, Πεντζουρίδης και οι… «εκλεκτοί» προσκεκλημένοι του Προέδρου της ΔΕΑΞ!
…..
-Τι «είσπραξη» είχε η ΔΕΑΞ από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στην Shapplin και στις συναυλίες Φανουράκη το Καλοκαίρι;
-Πόσο κόστισε η συναυλία της Βανδή για 45 λεφτά στη Κ. Πλατεία της Ξάνθης;Επιτέλους το βράδυ της περασμένης Τετάρτης συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης.
Μόνο που δεν μάθαμε τίποτα και κυρίως…για το πόσο κόστισε το φετινό Καρναβάλι μας αλλά και τι χρήματα τελικά ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ για τις συναυλίες του Μανώλη Φανουράκη, τόσο το καλοκαίρι στα πλαίσια των Γιορτών Π. Πόλης, όσο και φέτος στο Καρναβάλι μας…Διότι αυτό το «παραμύθι» και η χλιδή αρκετά κράτησαν!
Ο λόγος τη μη ενημέρωσης;
-Απουσίαζαν τόσο ο Πρόεδρος της ΔΕΑΞ Μανώλης Φανουράκης, όσο και το μέλος του Δ.Σ. Θανάσης Ξυνίδης, που λογικά έπρεπε να γνώριζε και να ενέκρινε, αφού την Τρίτη συνεδρίασε το Δ.Σ. της δημοτικής εταιρείας για τις εκδηλώσεις του Προέδρου και μπορεί να ήταν παρόν!
Την Τρίτη συνεδρίαζαν τα μέλη της ΔΕΑΞ, αλλά την Τετάρτη κι ενώ η αντιπολίτευση ανακοίνωνε ότι θα θέσει εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα Καρναβάλι στη συνεδρίαση, Φανουράκης και λοιποί ήταν απόντες!!!!
…..
ΑΠΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΣΟΥΛΑ ΤΖΟΛΑ
Απούσα όμως από την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης ήταν και η Σούλα Τζόλα, αντιπρόεδρος στη ΔΕΑΞ που υποτίθεται επίσης γνωρίζει τα «έργα» του Προέδρου της και μπορούσε να ενημερώσει το σώμα αλλά και τους δημοσιιογράφους.
Φυσικά μετά από όλα αυτά, το Δημοτικό συμβούλιο και η ενημέρωση του Φανουράκη -μπας και μπορέσει κάπως να τα «μπαλώσει» τα πράγματα-, πήγε για την…επόμενη συνεδρίαση, σε ένα μήνα περίπου !!! Και ο κύριος Χρίστος Πούλιος έφυγε πλήρης ικανοποιημένος που εξεπλήρωσε το καθήκον του να ζητήσει ενημέρωση.
…..
ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!
Αφού λοιπόν….»απουσίαζε» ο Φανουράκης από τη προχθεσινή συνεδρίαση και ο Χρίστος Πούλιος με τον Σάββα Μελισσόπουλο επί τόσες μέρες, δεν ήθελαν να πουν την αλήθεια και το ίδιο πράττουν, την αποκαλύπτουμε σήμερα εμείς!
-Η συναυλία Shapplin! Κόστισε στο Δήμο μας, πάνω από 120.000 ΕΥΡΩ! Κι είναι ζήτημα αν εισπράχτηκαν 20.000 Ευρώ από τα εισιτήρια που πουλήθηκαν, αφού μοιράστηκαν για να «φανεί» κόσμος, πάνω από 1.500 δωρεάν προσκλήσεις!!!
…..
«ΧΛΙΔΗ» ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!
ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ: ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΑΞ
Η συναυλία λοιπόν της κυρίας Shapplin, ενώ υπάρχουν οι απλήρωτοι συμβασιούχοι των Παιδικών σταθμών, ενώ επί μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι υπάλληλοι της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ και ο Δήμος περιμένει πως και πως τον Κώστα Λειβαδίτη να τελειώσει τη παράσταση για να πάρει τα…ποσοστά των 110 Ευρώ στο καλοκαιρινό δημοτικό θέατρο, κόστισε πάνω από 120.000 Ευρώ.
Το συνολικό ποσό αναλυτικά έχει ως εξής:
Η ίδια η Shapplin πήρε αμοιβή μόνον…..68.000 Ευρώ+19%Φ.Π.Α. (Οι φωτογραφίες της με Δήμαρχο, Φανουράκη και Νέζο ήταν δωρεάν…)
Η ορχήστρα-μουσικοί της Shapplin 15.000 Eυρώ, συν 10.000 Ευρώ η Χορωδία Θεσσαλονίκης που την συνόδευε. (Σ.Σ. Εμείς δεν έχουμε χορωδίες…) συνολικά κόστισαν 25.000 +19%Ευρώ.
Σύνολο όλης της συναυλίας 110.670 Ευρώ, συν φαγητά, εισιτήρια, ξενοδοχεία υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 120.000 Ευρώ ενώ δεν υπολογίζεται ο ήχος!!!
Μάλιστα ο Πρόεδρος της ΔΕΑΞ Μανώλης Φανουράκης, ισχυρίζεται ότι «όλα τα μέλη της ΔΕΑΞ γνώριζαν το υψηλό κόστος της συναυλίας της Shapplin και το ΨΗΦΙΣΑΝ ομόφωνα!!!»
……
ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ….VIPS!
Δεν πρέπει όμως να αδικούμε τον Φανουράκη, διότι η είσοδος της συναυλίας Shapplin κόστιζε 15 Ευρώ, οπότε μπορεί και είχε…κέρδη!!!
Ωστόσο γνωρίζουμε ότι με δωρεάν προσκλήσεις στις θέσεις των VIPS, παρακολούθησαν την συναυλία ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και έκπτωτος δημοτικός σύμβουλος Θεολόγος Καλαϊτζής και το ίδιο συνέβη και με τους ισχυρούς άνδρες του Δήμου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και Γιώργο Παπασταματίου. Επίσης από τις θέσεις των VIPS παρακολούθησε την συναυλία και ο γνωστός Π. Πεντζουρίδης όπως και οι υπόλοιποι… «εκλεκτοί» προσκεκλημένοι του Προέδρου της ΔΕΑΞ!
-Μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονταν και ο Δημήτρης Μπένης. Αντίθετα αν και είχε τζάμπα πρόσκληση, απουσίαζε από τις θέσεις των VIPS ο Κυριάκος Κεσίσογλου.
Όποιος από αυτούς που αναφέραμε ΑΓΟΡΑΣΕ εισιτήριο των 30 Ευρώ που εστοίχιζαν οι θέσεις των VIPS θα χαρούμε να μας διαψεύσει! Ο αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Παπασταματίου πάντως, είχε το θάρρος να μας πει ότι ναι, «με προσκλήσεις που πήρε ΤΖΑΜΠΑ από τον Φανουράκη, παρακολούθησα την συναυλία, όπως όλοι οι συνάδελφοί μου», ενώ ο Θεολόγος Καλαϊτζής όπως είναι γνωστό, χρειάστηκε τη προσωπική παρέμβαση του Φανουράκη για να περάσει στις θέσεις των VIPS διότι ο Σεκιουριτάς γνώριζε ότι δεν είναι πλέον δημοτικός σύμβουλος για να μπαίνει μάλιστα και…τζάμπα!
-Τελικά μόνο τα κορόϊδα πλήρωσαν καθώς φαίνεται τη συναυλία της Shapplin και αυτό θέλουμε να μάθουμε.
-Πόσα ήταν αυτά τα…κορόϊδα που πλήρωσαν!!!!
-Πόσο κόστισε η συναυλία της Βανδή για 45 λεφτά στη Κ. Πλατεία της Ξάνθης, το Σάββατο της Αποκριάς; Πόσο μέσα μπήκε η ΔΕΑΞ από τη συναυλία του Ρέμου ενώ το γήπεδο του ΑΟΞ του δόθηκε μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ;;;
-Επίσης τι «είσπραξη» είχε η ΔΕΑΞ από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στην Shapplin και τι εισπράξεις μπήκαν στα ταμεία της εταιρείας, από τις συναυλίες Φανουράκη το Καλοκαίρι 2009;
-Που με ΞΕΝΑ κόλλυβα ζητάει και τα ρέστα.....
Μια απάντηση….Πριν επανέρθουμε και με άλλες λεπτομέρειες για το συνολικό κόστος του φετινού Καρναβαλιού μας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »