*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Φεβρουαρίου

Όταν η Ξάνθη έχει τέτοια ΑΝΕΡΓΙΑ και ΦΤΩΧΙΑ, τα 120.000 Ευρώ για την Shapplin αποτελούν φοβερή πρόκληση!

27 Φεβρουαρίου
ΔΗΜΑΡΧΕ, «ΒΟΑ» Ο ΤΟΠΟΣ! Βγες στη «πιάτσα» και άκου…*Συνεχίζει «σιωπών» ο Φανουράκης και καλεί τους Καρναβαλικούς
συλλόγους τη Δευτέρα να μιλήσουν για όλα, εκτός από τα….ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!
*ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ: Δεν ερχόμαστε, κουραστήκαμε να κάνουμε τις «γλάστρες»!...
ΟΛΗ η Ξάνθη βοά με το Καρναβάλι της χλιδής, της σπατάλης και της κυρίας….Shapplin που αναβάθμισε την κουλτούρα μας έναντι 120.000 Ευρώ!
Την ώρα που στο Νομό μας υπάρχει τέτοια ανεργία, δεν έχουν ακόμη πληρωθεί οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι των Παιδικών σταθμών ή οι εργαζόμενοι της Αναπτυξιακής, την ώρα που όλη η χώρα περνάει τέτοια κρίση, ο κύριος Φανουράκης με την έγκριση του Δ.Σ. της ΔΕΑΞ ξοδεύει 120.000 Ευρώ για μια συναυλία δύο ωρών που δεν κατάφερε να γεμίσει παρά τις δεκάδες δωρεάν προσκλήσεις, ούτε το μισό Κλειστό «Φ. Αμοιρίδης»!
Απευθυνόμαστε στον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη και τον καλούμε να βγει στη «πιάτσα» και ν’ ακούσει τι λέει ο λαός για την…χλιδή του κυρίου Φανουράκη!!!
-Να γιατί ο Πρόεδρος της ΔΕΑΞ συνειδητά «αργεί» τον οικονομικό απολογισμό του! Πέρσι 830.000 Ευρώ, φέτος ποιος ξέρει πόσο θα «ανέβει»το ποσόν, όσο κι αν στη ΔΕΑΞ όπως λένε οι πληροφορίες μου, βρίσκονται πλέον σε μια πλήρη αναστάτωση και…ψάχνονται μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί!
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ
ΩΣΤΌΣΟ εντύπωση προκαλεί το πρωτοφανές θράσος του Προέδρου της ΔΕΑΞ που ενώ «κρύβεται» και ήταν απόν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη περασμένη Τετάρτη, συγκάλεσε για την ερχόμενη Δευτέρα Οργανωτική με τους Καρναβαλικούς συλλόγους, σε μια προσπάθεια να στείλει το μήνυμα ότι «όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά ξεκίνησε από τώρα και την…οργάνωση για του χρόνου»!
Μόνο που αυτή τη φορά λογάριασε και πάλι χωρίς τον ξενοδόχο…
-Διότι εκπρόσωποι συλλόγων που επικοινώνησαν με την ΔΕΑΞ για να πληροφορηθούν το «αντικείμενο»της συνεδρίασης της ερχόμενης Δευτέρας κι αν θα συζητηθεί και η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, πήραν την απάντηση ότι, «αυτή ακόμη….αργεί, απλά θα συζητήσουν τα οργανωτικά»!
Η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ήταν η πρώτη που δυναμικά διαχώρισε τη θέση της, αρνούμενη να «νομιμοποιήσει» τις πράξεις του Προέδρου.
«Δεν ερχόμαστε, κουραστήκαμε να κάνουμε τις «γλάστρες»!...», είπε ο εκπρόσωπος της Θρακικής Σκηνής Ι. Γαλάτης και έπεται και συνέχεια…

«ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ» ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ
Φυσικά για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, πλην της δημοτικής αρχής συνυπεύθυνη είναι και η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα ο Χρίστος Πούλιος! Που μέχρι σήμερα, εξακολουθούν και «σιωπούν» για το Καρναβάλι της χλιδής αλλά και της…αρπαχτής, όπως το χαρακτήρισαν πολλοί επισκέπτες τουρίστες στη πόλη μας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »