*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιανουαρίου

Δεν βρέθηκε ακόμη ο ψαράς…

29 Ιανουαρίου
Με αμείωτο ρυθμό, σε τοπικό επίπεδο όμως συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 75χρονου ψαρά, ο οποίος βγήκε για ψάρεμα την Κυριακή 17 Ιανουαρίου και από τότε αγνοείται η τύχη του…
Τις έρευνες συντονίζουν οι λιμενικές αρχές Φαναρίου και Πόρτο Λάγους, με την συνδρομή δυτών οι οποίοι βούτηξαν και χθες στη θαλάσσια περιοχή του Φαναρίου κοντά στα 2 ναυτικά μίλια, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις έρευνες συνδράμουν και δυνάμεις από την ξηρά ερευνώντας πιθανή προς πιθανή. Παράλληλα σημαντική είναι και η βοήθεια των αλιέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή καθώς και εκείνοι με τη σειρά τους, ερευνούν μήπως εντοπίσουν κάποιο στοιχείο του αγνοούμενο.
Αξίζει να αναφερθεί πως ο 75χρονος άνδρας συνήθιζε να ψαρεύει στο Φανάρι ερχόμενος από την Ξάνθη. Την μοιραία μέρα πήρε το 8,5 μέτρων σκάφος του για να ψαρέψει. Όπως εκτιμήθηκε αρχικά ο άνδρας παρασύρθηκε από τα κύματα. Μάλιστα τις πρώτες ημέρες έγιναν έρευνες στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης, όπου βούτηξαν και δύτες. Να σημειωθεί πως οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα εάν κριθεί απαραίτητο.
Η ελπίδα άλλωστε πεθαίνει πάντα τελευταία…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »