*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιανουαρίου

Συνάντηση Γιώργου Πεταλωτή με Πρέσβη Μεγάλης Βρετανίας

29 Ιανουαρίου
Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, δέχθηκε την επίσκεψη του Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, Δρ. Ντέιβιντ Λάντσμαν, την Τετάρτη το μεσημέρι. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα.
Στη συζήτηση κυριάρχησαν ζητήματα που αφορούν στις διμερείς σχέσεις Ελλάδας και Μεγάλης Βρετανίας, σε θέματα τύπου και επικοινωνίας. Ο Γιώργος Πεταλωτής και Δρ. Ντέιβιντ Λάντσμαν, δεσμεύτηκαν από κοινού στην οργάνωση ομάδων διαλόγου από κάθε πλευρά σχετικά με θέματα τύπου και επικοινωνίας ώστε να συνεδριάσουν το επόμενο χρονικό διάστημα σε Αθήνα και Λονδίνο αντίστοιχα.
Παράλληλα, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, προσκάλεσε τον Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, Δρ Ντέιβιντ Λάντσμαν, να επισκεφτεί την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προκειμένου να γνωρίσει τα ενδιαφέροντα της, σε ζητήματα εμπορικού, οικονομικού, εκπαιδευτικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »