*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιανουαρίου

Σωκράτη, δεν δικαιούσαι να μιλάς! Ο Ράπτης «βόλεψε» και την κόρη του, στο Ασφαλιστικό Πρακτορείο!

29 Ιανουαρίου
Με εισήγηση του Προέδρου Ανέστη Καραπαπάζογλου, μειοψήφησε μόνο ο ΜαστοριδηςΜΟΝΟ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;
*Οργή και αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία, ετοιμάζονται πολλοί ασφαλισμένοι να πάρουν τις ασφάλειές τους από το Πρακτορείο!
-ΣΩΚΡΑΤΗ, δεν δικαιούσαι να μιλάς!
-Ούτε… προφήτης (!) να ήτανε ο βατοπεδινός πρώην Υπουργός κ.Κοντός θα είχε προβλέψει ότι ταυτόχρονα με την απάντησή του στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης περί «πελατειακών σχέσεων», θα «βοούσε» και πάλι η Ξάνθη για τα νέα… «ανδραγαθήματα» του «υπαρχηγού» του Γιάννη Ράπτη και του στενού συνεργάτη του και πολυθεσίτη Ανέστη Καραπαπάζογλου… εμφανώς με τις «δικές»του ευλογίες!
Την ίδια ώρα δηλαδή που ο Κοντός εμφανίζονταν στην απάντησή του στον Σωκράτη Ξυνίδη ως δήθεν… τιμητής της κοινωνικής δικαιοσύνης και αξιοκρατίας, ο πρώην Πρόεδρος της ΣΕΒΑΘ και πρώην Αντιπρόεδρος της ΣΕΚΑΠ Γιάννης Ράπτης που συχνά πυκνά στα δημοτικά συμβούλια μέμφεται ακόμη και σε προσωπικό «επίπεδο» τους αδελφούς Ξυνίδη, επιβραβεύονταν για τον… «τσαμπουκά» του!!!
Και κατάφερνε χάρις στον Κοντό και με εντολές και της κεντρικής διοίκησης, να ΒΟΛΕΨΕΙ μετά τον γιο του και την κόρη του με πλήρη αδιαφάνεια, στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Ξάνθης, δηλαδή μια ακόμη συνεταιριστική (;) εταιρεία!
ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΦΙΔΗ ΤΟΝ ΓΙΟ
Όπως είναι γνωστό, ο Γιάννης Ράπτης τη περίοδο που ακόμη ήταν «πολέμιος» του Κοντού, κατάφερε επί Κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ να «βολέψει» επί διοίκησης Μαρουφίδη στη ΣΕΒΑΘ τον γιο του!!!
Όταν παρά την αντίθετη θέση του βουλευτή της Ν.Δ. διορίζονταν στη διοίκηση της ΣΕΒΑΘ.
Ο Γιάννης Ράπτης λοιπόν στη συνέχεια (επί Νέας Δημοκρατίας και Κοντού), όταν διέβλεψε ως Πρόεδρος ότι η ΣΕΒΑΘ θα έκλεινε, «μετακίνησε» τον γιο του στην… ΣΕΚΑΠ και λίγο πριν αποχωρήσει από την αντιπροεδρία της εταιρείας, επεχείρησε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ να του δώσει και… ΠΡΟΑΓΩΓΗ! (Σ.Σ. Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελικής Αρχής)…
Από την πλευρά του ο πρώην Υπουργός, ενώ ως απλός βουλευτής της Ν.Δ. ήταν σε έντονη αντιπαράθεση με τον Ράπτη και μάλιστα δημόσια είχαν ανταλλάξει επί Μαρουφίδη έντονα προσωπικά πυρά, στη συνέχεια προκειμένου να τον έχει… σύμμαχο (!), προώθησε τον Ράπτη στη Διοίκηση της ΕΑΣ και σαν πανίσχυρος πλέον Υφυπουργός και στη συνέχεια Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, τον έκανε… «σημαία» (ΤΟΥ) στο συνεταιριστικό Κίνημα και κατά γενική παραδοχή… «υπαρχηγό» και τον πλέον στενό συνεργάτη!!!
-Ο Κοντός στην αρχή έκανε Πρόεδρο στη ΣΕΒΑΘ τον Γ. Ράπτη όπου μάλιστα διαχειρίζονταν τεράστια ποσά (μόνο από την ΑΤΕ η εταιρεία είχε πάρει 37 εκατομμύρια Ευρώ) και στη συνέχεια όταν η ΣΕΒΑΘ μπήκε σε εκκαθάριση, τον έκανε… αντιπρόεδρο της ΣΕΚΑΠ!
ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ… ΘΕΣΗΣ!
Τα δύσκολα για τον Ράπτη ήρθαν μετά τις 4 Οκτωβρίου 2009. Όταν το ΠΑΣΟΚ ήρθε πλέον στην Εξουσία, ο Γιάννης Ράπτης έμεινε εκτός διοίκησης ΣΕΚΑΠ (στην οποία μπήκε ο διευθυντής της ΣΕΚΕ Ανέστης Καραπαπάζογλου) και από την… επομένη άρχισε να «πιέζει» τον Κοντό να αναλάβει ο ίδιος Πρόεδρος στο Ασφαλιστικό Πρακτορείο, διότι πλέον είχε μείνει χωρίς θέση!!!
Τελικά μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν, το θέμα αυτό αναβλήθηκε για την γεν. συνέλευση του Πρακτορείου τον ερχόμενο Ιούνιο…
Την περασμένη εβδομάδα όμως ο Γιάννης Ράπτης με τον γνωστό… τσαμπουκά του, ξαναχτύπησε!
Έτσι και προφανώς κατόπιν συνεννόησης με τον Κοντό, ο Ράπτης έστειλε την κόρη του «με το έτσι θέλω» και χωρίς απόφαση Δ.Σ. στο Ασφαλιστικό Πρακτορείο για να πιάσει δουλειά, αφού δεν κατάφερε να την μονιμοποιήσει στον Δήμο Ξάνθης παρά τις «πιέσεις»του στον Δήμαρχο Ξάνθης.
Εκεί ο διευθυντής του Ασφαλιστικού Πρακτορείου της είπε ότι «ήδη το Πρακτορείο είναι full time από υπαλλήλους…).
Ενώ λοιπόν ο Πρόεδρος του Ασφαλιστικού Πρακτορείου Ανέστης Καραπαπάζογλου στην αρχή πήγε να το παίξει… «τσαμπουκάς» δεξιά και αριστερά και ισχυρίζονταν ότι «το Δ.Σ. δεν θα κάνει δεκτή την αίτηση της κόρης Ράπτη να πιάσει δουλειά στο Ασφαλιστικό Πρακτορείο», στη συνέχεια… πέταξε το «μπαλάκι» στα κεντρικά της Αθήνας και το βράδυ της Τετάρτης στη συνεδρίαση, διάβασε ο ίδιος την εισήγηση για την… πρόσληψή της στην εταιρεία!!! Σε μια εποχή που η ανεργία μαστίζει την περιοχή μας και δεν είναι φυσικά μόνο ο Ράπτης που έχει ΑΝΕΡΓΑ παιδιά αλλά και χιλιάδες άλλοι αγρότες και συνεταιριστές που βρίσκονται μάλιστα σε έσχατη οικονομική κατάσταση…
ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ!
Η είδηση ότι «ο Ράπτης κατόρθωσε να βολέψει και την κόρη του στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ», προκάλεσε χθες όπως αναμένονταν, νέο μεγάλο ντόρο στη τοπική κοινωνία!!!
Αλλά και οργή μεταξύ των αγροτών, συνεταιριστών και πελατών του Ασφαλιστικού Πρακτορείου!!!
Αρκετοί πελάτες μάλιστα επικοινώνησαν μαζί μας επώνυμα και μας είπαν ότι «θα πάρουν τις ασφάλειές τους από το Πρακτορείο, διαμαρτυρόμενοι για την όλη κατάσταση αλλά και το ότι οι άνθρωποι του Κοντού θεωρούν «τσιφλίκια» και… ΙΧ τις συνεταιριστικές εταιρείες ώστε να ΒΟΛΕΥΟΥΝ τους γιους, τις κόρες, τις συζύγους, τα αδέλφια, τους κουνιάδους τους κλπ.
Σημειώνεται ότι με την προχθεσινή απόφαση του Δ.Σ. του Ασφαλιστικού Πρακτορείου μειοψήφησε μόνο ο Μαστοριδης!!!
Ο οποίος δεν αποκλείεται μετά από την… άρνηση αυτή και να οδηγηθεί από τους… μετόχους (!) στην… έξοδο κατόπιν φυσικά εντολών Κοντού που στην ουσία και τώρα με ΠΑΣΟΚ Κυβέρνηση, «κουμαντάρει» το δόλιο συνεταιριστικό κίνημα «χρησιμοποιώντας» το καθαρά εξυπηρετώντας προσωπικά και πολιτικά συμφέροντα.
ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΥΝΙΔΗ
Φυσικά για τα συνεχιζόμενα «βολέματα» Κοντού-Ράπτη στις Συνεταιριστικές εταιρείες και γενικά στο Συνεταιριστικό Κίνημα, μεγάλη ευθύνη έχει και το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γραμματέας του Εκτελεστικού συμβουλίου Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης που «δεν πιάνουν τον ταύρο από τα κέρατα»…
Και οι οποίοι… «φιλολογούν» με τις ανακοινώσεις τους και αρέσκονται ακόμη και σε προκλήσεις τύπου, «Σωκράτη δεν δικαιούσαι να μιλάς…»!!!
-Χωρίς να μας έχουν εξηγήσει ακόμη πως είναι δυνατόν, ένας απλός βουλευτής εξακολουθεί ανεξέλεγκτα να… «κουμαντάρει» όχι μόνο την ΣΕΚΕ αλλά και ένα σωρό Συνεταιριστικές εταιρείες…
Αλλά στο θέμα αυτό, θα επανέρθουμε… Εξ’ άλλου όπως σας έχουμε υποσχεθεί, ο Φλεβάρης θα είναι μήνας συνταραχτικών αποκαλύψεων!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »