*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

30 Ιανουαρίου
*Μάλλον τελικά δεν περίμεναν την «γυριστή» του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη Χρίστος Πούλιος, Θανάσης Ξυνίδης και αντιπολίτευση για την Ανατολική Παράκαμψη και…αντέδρασαν έτσι!
…..
*Διότι τελικά τι έγινε την περασμένη Τετάρτη το βράδυ; Άστραψε και βρόντηξε ο Θανάσης Ξυνίδης, πήγε να….ηρωποιηθεί στους ιδιοκτήτες βιλών και ακινήτων της Χρύσας ο Πούλιος κι όταν ήρθε η μεγάλη στιγμή, ο Δήμαρχος τους έκανε…See Through.
-Ούτε καν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει την Δυτική παράκαμψη! Και μπήκε κατευθείαν στην….Ανατολική!
-Πολύ κακό δηλαδή, για το τίποτα…
….
*Μ’ άρεσαν πολύ οι «παραινέσεις» του Παναγιώτη Πεντζουρίδη στον Πρόεδρο της Μηχανικής Πρόδρομο Εμφιετζόγλου για τους «συνεργάτες» που του «αμαυρώνουν» την εικόνα…
Ποιους όμως εννοεί; Τον νέο συνεργάτη του Κώστα Καραϊσαρίδη που τον καλεί από τους πρώτους, η τους παλιούς (επί Ηλία Γαργάλα) μέσα στους οποίους συγκαταλέγονταν κάποτε και ο ίδιος;
…..
*Μαζί μου τα έχει τον τελευταίο καιρό ο Μανώλης Φανουράκης και δικαίως…
Γιατί εγώ δεν το παίζω όπως εκείνος σε διπλά, τριπλά και πολλαπλά ταμπλό με….όλους κι όπου δεν συμφωνώ, βγαίνω και το εκφράζω στα ίσα!
Οπότε…κατανοητό να τα έχει μαζί μου.
…..
*Όπως και δεν με εξέπληξε εκεί που Βαγγέλης Βασιλειάδης και Θανάσης Ξυνίδης διαφωνούσαν τόσο έντονα για την προεκλογική «συνέντευξη»… μαϊμού (;) στον «Ακρίτα» σε σχέση με τις δηλώσεις για το πόσο «βατοπεδινός» είναι ο Κοντός….ξαφνικά έγιναν τόσο καλά φιλαράκια!
…..
*Προς Δήμαρχο Αβδήρων Ευα Τσακίρη Άβδηρα…
-Εγώ δηλαδή Ευα μου που είμαι και ο πιο «κολλητός» σου εκδότης, δεν δικαιούμαι ένα…σχολείο αντί 200-300 Ευρώ τον μήνα;
-Ή θα πρέπει να απευθυνθώ στον Ζλάτκο να μου δώσει καμιά κοινότητα;
……
*Κι επειδή ακόμη και ο Πεντζουρίδης έβγαλε ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στην Δήμαρχο Αβδήρων για το αν γνώριζε ή δεν γνώριζε για το ΚΕΚ Ν. Κεσσάνης…
-Είναι δυνατόν να μη ξέρουν Ευα μου οι αφελείς ότι στο Δήμο Αβδήρων αν εσύ δεν δώσεις εντολή, ούτε να…»βήξουν» έχουν δικαίωμα νομικός σύμβουλος (που εισηγήθηκε το θέμα) και δημοτικοί σύμβουλοι;
….
*Ομόφωνα το ψήφισαν το σχολείο της Νέας Κεσσάνης να παραχωρηθεί στο ΚΕΚ άπαντες οι δημοτικοί σύμβουλοι Αβδήρων, με πρώτο και καλύτερο τον αδελφό της Μαριάνας, τον Κίσσα!
-Πλην των απόντων (από τη συνεδρίαση) Σωκράτη Ξανθόπουλου, Παναγιώτη Σαλτούρου και Μπαλαμπανίδη! Έτσι για την ιστορία…
……
*Θέμα συζήτησης χθες σε όλη τη τοπική κοινωνία, για τον «τσαμπουκά» με τον οποίο ο Ράπτης παρά τις αντιρρήσεις τόσο του διευθυντή όσο και του Προέδρου του Ασφαλιστικού Πρακτορείου (Ανέστη Καραπαπάζογλου), κατάφερε να… επιβάλει με το έτσι θέλω, τη «πρόσληψη» της κόρης του!
-Τελικά μόνο στον Ράπτη ο Κοντός, δεν μπορεί ποτέ να πει ΟΧΙ!!!
-Και μπράβο στον Γιάννη! Μας το απέδειξε και πάλι…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »