*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Δεκεμβρίου

Κοντός, Ράπτης, ΠΑΣΟΚ και ΣΕΒΑΘ!

05 Δεκεμβρίου
Τον βρήκε «εύκολη» λεία το ΠΑΣΟΚ και τον «βαράει» -μετά την συντριβή που υπέστη από τη βάση της Ν.Δ. με την βαριά ήττα της Ντόρας στο Νομό Ξάνθης!!
-Αλλά και ο ίδιος ο «βατοπεδινός» κ.Κοντός, μάλλον παραμένει…αμετανόητος ώστε να προκαλεί έτσι τη νοημοσύνη μας!
«Ας μας πουν εάν προτίθενται να θέσουν και πάλι σε λειτουργία τα εργοστάσια της ΣΕΒΑΘ και της ΣΕΠΕΚ, όπως προεκλογικά υποσχέθηκαν, ή έστω πως θα αξιοποιήσουν με νέες επενδύσεις τα οικόπεδα και τις εγκαταστάσεις των εταιρειών αυτών», αναφέρει μεταξύ των άλλων ο πρώην Υπουργός στους κυρίους Σωκράτη Ξυνίδη και Αχιλλέα Τσαρτσάρα… ξεχνώντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μόλις δύο μήνες στην Κυβέρνηση και επί παντοδυναμίας Κοντού, «έκλεισαν» ΣΕΒΑΘ & ΣΕΠΕΚ στο Νομό Ξάνθης!
Για να μην του υπενθυμίσουμε πως και η ΡΟΔΟΠΗ από συνεταιριστική εκεί που θα την αγόραζαν ΣΕΚΕ και ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ Ξάνθης, κατέληξε τελικά σε ιδιώτη…!
-Ερώτημα λοιπόν αφελούς αναγνώστη μας που διάβασε την απάντηση του κυρίου Κοντού στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και μας το μετέφερε με μειδίαμα…
-Ο κ. Κοντός θέλει να ξανατεθεί σε λειτουργία η ΣΕΒΑΘ μήπως μπορέσει και βάλει στη Διοίκηση τον στενό συνεργάτη του κύριο Ράπτη ή κάνει…χιούμορ διότι δεν θυμάται ποιος πολιτικός έκλεισε το εργοστάσιο;
-Ποιος θα του απαντήσει;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »