*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Δεκεμβρίου

Τέρενς Κουϊκ

05 Δεκεμβρίου
Όταν στις 26 Μαρτίου 2006 είδα τον συμπαθή Τέρενς Κουϊκ να εισέρχεται στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης προκειμένου να προλογίσει τον μεγάλο πολιτικό του τόπου κύριο Κοντό στη πολιτική εκδήλωσή του…
Εγώ ο φίλος ψυχής και ταπεινός δημοσιογράφος που από το 1994 ήμουν στο πλευρό του «δικού μας» Αλέκου, αισθάνθηκα το… κόμπλεξ του μίζερου «επαρχιώτη»!
Προσπαθούσα από τη μια να δω αν όλα έβαιναν καλώς με την απευθείας τηλεοπτική μετέδωσε της πολιτικής συγκέντρωσης στο Xanthi channel κι από την άλλη αν η εικόνα έβγαινε καθαρά στην γιγαντο - οθόνη που είχε στηθεί στο προθάλαμο του Αμφιθέατρου!
-Πω πω… όταν έχει ο Κοντός τον Κουϊκ, τον Χατζηνικολάου, τον Ρουσόπουλο… τι να μας κάνει όλους εμάς τους «ταπεινούς» της δημοσιογραφίας που όλα τα βλέπαμε πάντα ρομαντικά και ονειροπόλα…
Και ξαφνικά χθες τι μαθαίνω!
Ότι ο κύριος Κουϊκ προσελήφθη επί Υπουργίας Κοντού Αλέκου και εισέπραξε ως διευθυντής σύνταξης στο «αόρατο» κανάλι της Λυκόβρυσης για το 2008 57.517.28 Ευρώ!!!
-Έχεις δίκαιο φίλτατε Διαφωνίδη!!! Και για μένα αλλά και για τον Τάσο Θεοδωρίδη..
Ευδοκιμεί το φαινόμενο… των ανθρώπων που δίνουν ψυχή στους Κοντούς και εισπράττουν… ύβρεις από τους «επαγγελματίες» υποστηριχτές τους! Ευδοκιμούμε… και μυαλό δεν βάζουμε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »