*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Νοεμβρίου

«Διαμορφώθηκαν» πλήρως τα δύο στρατόπεδα στη Ξάνθη, με την Ντόρα οι ενταύθα «Βατοπεδινοί», Golden Boys, «βολεμένοι» σε θέσεις και αξιώματα!

27 Νοεμβρίου
ΟΙ «ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ» ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ!
Κοντός – Ράπτης – Τσαλίδης – Θεολόγος – Νομάρχης – Μωραϊτης – Ζαγναφέρης -
Λύρατζης – Τσέπελης – Κίτσος – Ταρενίδης - Κυριακίδης
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ & ΕΛΠΙΔΑ!Καρασακαλίδης – Τριμίτζιος – Γκαλέτσης – Αμοιρίδης – Κατσαρίκας – Βώβος – Κριτσίνης – Κουτσουρίδης – Ανδρέου – Αγκόρτζας – Λεοντής - Χρηστίδης
«Διαμορφώθηκαν» πλήρως τα δύο στρατόπεδα στη Ξάνθη, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. που θα βγάλουν και τον νέο Αρχηγό του κόμματος.
Ενώ οι δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δίνουν σημαντικό προβάδισμα και πάλι στον Αντώνη Σαμαρά (45%) έναντι 40% της Ντόρας Μπακογιάννη και 9% του Παναγιώτη Ψωμιάδη (Ποντίκι), στο Νομό Ξάνθης ήδη έχουν διαμορφωθεί τα στρατόπεδα.
Με το στρατόπεδο της Ντόρα έχουν στρατευθεί όλοι οι «καπεταναίοι της ήττας» και συντριβής του 26.21%, δηλαδή οι ενταύθα «Βατοπεδινοί», τα τοπικά Golden Boys «βολεμένοι» σε θέσεις και αξιώματα και όσοι «εμπλέκονται» με παράνομες συμπεριφορές και αλαζονείες…
Μεταξύ των πρωτοκλασάτων στελεχών που στηρίζουν την κόρη του Μητσοτάκη στη Ξάνθη (δεν τόλμησε να έρθει και να κάνει ομιλία!!!), είναι οι: Κοντός Αλέκος (ο «βατοπεδινός» πρώην Υπουργός), Γιάννης Ράπτης (Πρόεδρος της ΣΕΒΑΘ και αντιπρόεδρος της ΣΕΚΑΠ), Φίλιππας Τσαλίδης (πρ. γραμματέας του Υπουργείου Έρευνας), Θεολόγος Καλαϊτζής (σε παύση πρώην Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης), ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέλιος Μωραϊτης, ο επαγγελματίας «πολιτευτής» Κώστας Ζαγναφέρης., ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Πασχάλης Λύρατζης, ο υπερδήμαρχος της πόλης Μανώλης Τσέπελης,. το μέλος του Δ.Σ.της ΣΕΚΑΠ Νίκος Κίτσος, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης, ο πρώην Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ Αλέκος Κυριακίδης, ο «διαπλεκόμενος» με τον Χατζηευαγγέλου, αγροτοσυνεταιριστής και έμπορος Κώστας Μακρίδης, ο Θόδωρος Χατζηγεωργίου (Πύρρος), ο διευθυντής της ΣΕΚΕ και της Συνεταιριστικής ασφαλιστικής Ανέστης Καραπαπάζογλου, ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιάννης Τσεγγελίδης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Χρήστος Μούρκας, ο Πρόεδρος των Παιδικών σταθμών και γιατρός Φίλιππος Φιλίππου, οι εκδότες των εφημερίδων «Αδέσμευτη» (Ι. Γαλάτης) και XanthiNews (Σταύρος Καρυπίδης), κ.ά

ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ & ΕΛΠΙΔΑ
Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά είναι οι: Γ. Καρασακαλίδης (Δήμαρχος Σταυρούπολης), Στάμος Τριμίτζιος (Αντιδήμαρχος Ξάνθης), Απόστολος Γκαλέτσης (πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ), Μιχάλης Αμοιρίδης (πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ), Ζήσης Κατσαρίκας (Γραμματέας ΕΒΕ Ξάνθης), Διονύσης Βώβος (πολιτικός Μηχανικός-μέλος ΤΕΕ), Σάκης Κριτσίνης (μέλος Δ.Σ. ΕΒΕ Ξάνθης, Νίκος Κουτσουρίδης, (μέλος ΕΒΕ Ξάνθης), Γεωργία Ανδρέου (πολιτευτής), Γιάννης Αγκόρτζας (γιατρός-πρώην υποψήφιος βουλευτής), Νίκος Λεοντής (Πρόεδρος Φαρμακοποιών Ξάνθης), Γιάννης Χρηστίδης (πρώην Αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος), Κώστας Γιαγντζόγλου (αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ-Αντιδήμαρχος Ξάνθης), Χρυσούλα Δημούδη (Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Ξάνθης), Γιάννης Τσιλιγγίρης (Μέλος ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης), Θόδωρος Ρόϊδιος (Μέλος ΤΕΕ-Πολιτικός μηχανικός), Σάκης Αθανασιάδης (πρώην Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης), Αριστείδης Δολαπτσόγλου (αγροτοσυνεταιριστής), Σταματιάδης Σταμάτης (πολιτευτής), Παναγιώτης Βιδάλης (Πρώην Πρόεδρος ΕΒΕ Ξάνθης), Τάσος Κουγιουμτζόγλου (συνδικαλιστής-πολιτευτής Ν.Δ.), Κώστας Καραϊσαρίδης (πρώην Πρόεδρος Στρατοδικείου), Πάνος Παπαδόπουλος (εκδότης «Μαχητή») κ.ά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Η ΝΟ.Δ.Ε. Ξάνθης καλεί όλους τους πολίτες του νομού μας που είναι μέλη της Νέας Δημοκρατίας ή της ΟΝΝΕΔ αλλά και όλους όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη αποδεχόμενοι τις ιδεολογικές προγραμματικές αρχές και πολιτικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και δεν είναι μέλη άλλου κόμματος, να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν στα εκλογικά κέντρα για την ανάδειξη του Νέου Προέδρου μας.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 29-11-2009, από τις 07:00 το πρωί έως και τις 07:00 το βράδυ στα παρακάτω εκλογικά κέντρα του νομού μας.
1. ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΡΙΩΝ
2. ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
3. ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΕΝΙΣΕΑΣ
4. ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΑΣΜΙΟΥ
5. ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ
6. ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ
7. ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
8. ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΧΜΕΤΖΙΚ ΡΙΝΤΒΑΝ – ΞΑΝΘΗ
Με την αστυνομική μας ταυτότητα ή το διαβατήριό μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Σας καλούμε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης την Παρασκευή 27-11-09 στις 13:00 στην συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Ν. Ξάνθης κ. Μωραΐτη Στυλιανού, για τις εκλογές ανάδειξης του νέου Προέδρου μας που θα διεξαχθούν την Κυριακή 29-11-2009.
ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »