*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

ΜΑΛΚΟΤΣ: Ο Τσετίν πρόδωσε τη μειονότητα...!

30 Σεπτεμβρίου
Στο πλευρό του Τσετίν ο Δήμαρχος Σελέρου (Ν.Δ), Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, ενώ «ουδέτερη» στάση κρατάει ο Δήμαρχος Εχίνου Μουσταφά Αγγά

*Μεγάλη συγκέντρωση του μειονοτικού υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στον Εχίνο, ενώ ο Τσετίν χθες του επετέθη σκληρά στο Σέλερο!
ΜΕΧΡΙ τελικής σύγκρουσης φαίνεται πως οδεύει πλέον η βαθιά ρήξη δύο διαφορετικών κόσμο μέσα στη μειονότητα, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Τσετίν σε γερή «κόντρα» με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ.Χασάν Μαλκότς.
Κι ενώ στο πλευρό του Μαλκότς ήδη βρίσκονται οι σκληροπυρηνικοί της μειονότητας όπως τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής και οι: Μπαντάκ Χουσεϊν, Ακήφογλου Μπιρόλ, Ιχτσάν, Ορχάν Χατζηϊμπράμ, Τουρκές κλπ στο πλευρό του Τσετίν βρέθηκε ο Δήμαρχος Σελέρου (Ν.Δ), Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, ενώ «ουδέτερη» στάση κρατάει ο Δήμαρχος Εχίνου Μουσταφά Αγγά, αλλά και η Καραχασάν!!!
ΕΥΘΕΙΕΣ «ΒΟΛΕΣ» ΜΑΛΚΟΤΣ ΚΑΤΑ ΤΣΕΤΙΝ!
Στο μεταξύ με ευθείες «βολές» κατά Τσετίν τον οποίο καταγγέλλει ανοιχτά ότι «πρόδωσε τη μειονότητα..!», ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χασάν Μαλκότς συνεχίσει την περιοδεία του στα χωριά της Ορεινής Περιοχής αλλά και του κάμπου.
Για σήμερα μάλιστα διοργανώνει μεγάλη συγκέντρωση στον Εχίνο, ενώ χθες δέχτηκε τα «πυρά» του Τσετίν από την περιοδεία του στο Σέλερο, με τη στήριξη του Δημάρχου Σελέρου κ.Μπιρόλ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »