*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Σεπτεμβρίου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Γ. ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ!

29 Σεπτεμβρίου
Έντονη οργή και δυσαρέσκεια από Σγουρίδη-Σωκράτη Ξυνίδη και ΛΑ.Ο.Σ εκδηλώθηκε χθες μετά την αποκάλυψη ότι, «ο Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιώργος Καρασακαλίδης συγκάλεσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να πάνε οι σύμβουλοι και παρουσία του πρώην Υπουργού, να δεσμευτούν ότι θα τον στηρίξουν στις εκλογές!»
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισαν ανεπίτρεπτη την «πρωτοβουλία» του Δημάρχου Σταυρουπόλεως μετά τις εκδηλώσεις στο Α. Καρυόφυτο να πάρει μια τέτοια πρωτοβουλία, ενώ το γεγονός κατήγγειλε και ο γιατρός και υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης Γιώργος Ζεμπεκάκης.
Για την ιστορία, η σύσκεψη Κοντού με τους δημοτικούς συμβούλους Σταυρούπολης από τους οποίους ζήτησε ο πρώην Υπουργός να στηρίξουν τον ίδιο και το ψηφοδέλτιο, κράτησε περίπου 25 λεπτά και αμέσως μετά αυτός επέστρεψε στη Ξάνθη για να συνεχίσει την προεκλογική του πορεία, ενώ το βράδυ της Παρασκευής έδωσε τραπέζι για φίλους του εργολάβους και μηχανικούς στο Elisso Hotel.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »