*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Σεπτεμβρίου

«Πέταξαν» το «γάντι» στον Τσετίν!

26 Σεπτεμβρίου
Έντονη συσπείρωση στο πλευρό του ΜΑΛΚΟΤΣ και του ΣΥΡΙΖΑ από πρωτοκλασάτα στελέχη της μειονότητας με αιχμές Μπαντάκ!
ΕΛΛΕΙΠΕ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΤΕ!
*Ακήφογλου Μπιρόλ (πρώην βουλευτής Ν.Δ), Μπαράν Μπουρχάν (πρώην Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ), Τζεμήλ Καπζά (παρ’ ολίγον υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ.), Μπαντάκ Χουσεϊν. Ιχτσάν (πολιτευτής του ΚΚΕ), Ορχάν Χατζηϊμπράμ (υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ), οι Πρόεδροι Κοτύλης (Ναζίρ Χασάν), Σατρών (Δαρή Ιρφάν), Τουρκές (πολιτευτής Ν.Δ.), Μουσά Βιντινλή (πρώην αντινομάρχης Ξάνθης), Τζαμπάζ Αλή…ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
*Θα πρέπει να ντρέπονται οι «ρατσιστές» της μειονότητας που χαρακτηρίζουν «γύφτο» τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!
Οι πρωτοκλασάτοι και «σκληροί» της μειονότητας «πέταξαν» το «γάντι» στον Τσετίν το βράδυ της Πέμπτης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ!
Μόνο ο «ψευτομουφτής» κ.Μετέ απουσίαζε από το πλευρό του ΜΑΛΚΟΤΣ, ενώ όλοι οι λοιποί ήταν δίπλα του, «δείχνοντας» ποιος είναι ο «εκλεκτός» τους….
Προσέξτε λοιπόν τα «σκληροπυρηνικά» αλλά συγχρόνως και λαμπερά ονόματα της μειονότητας που βρέθηκαν δίπλα στον Μαλκότς!
Ακήφογλου Μπιρόλ (πρώην βουλευτής Ν.Δ), Μπαράν Μπουρχάν (πρώην Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ), Τζεμήλ Καπζά (παρ’ ολίγον υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ.), Μπαντάκ Χουσεϊν, δημοτικός σύμβουλος, Αχμέτ Κεχαγιά Ιχτσάν (πολιτευτής του ΚΚΕ), Ορχάν Χατζηϊμπράμ (υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, δικηγόρος), οι Πρόεδροι Κοτύλης (Ναζίρ Χασάν), Σατρών (Δαρή Ιρφάν), Τουρκές (πολιτευτής Ν.Δ.), Μουσά Βιντινλή (πρώην αντινομάρχης Ξάνθης), Τζαμπάζ Αλή και δεκάδες άλλοι.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, δεν έλλειπαν και οι «ρατσιστικές» προσωπικές επιθέσεις των παρευρισκομένων που χαρακτήριζαν ως… «γύφτο» τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, σε αντιδιαστολή του Μαλκότς που η σύζυγός του είναι γνήσια Τουρκάλα και έχει σπουδάσει οδοντίατρος στην Κωνσταντινούπολη.
Όλη η ελίτ δηλαδή δίπλα στον Χασάν Μαλκότς και τον έτερο συνυποψήφιό του Ζεϊμπέκ Χουσεϊν!
Σε μας δεν «πέφτει» βέβαια λόγος, γιατί αυτή η «συσπείρωση», ωστόσο Θα πρέπει να ντρέπονται οι «ρατσιστές» της μειονότητας που χαρακτηρίζουν «γύφτο» τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!
ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ
Για την ιστορία σημειώνουμε ότι στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε τρομερή κοσμοσυρροή με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος της Παναγή Τσαλδάρη από τον κόσμο και να φανεί περίτρανα ότι «η γραμμή από το Τουρκικό Προξενείο δείχνει Μαλκότς», αφού με 7/500-8.000 ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει έδρα στη Ξάνθη σε βάρος των δύο μεγάλων κομμάτων!!! Και ιδίως του ΠΑΣΟΚ…
ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ Ο ΜΠΑΝΤΑΚ!
Ιδιαίτερα καυστικός μάλιστα και «σκληρός» απέναντι στον Τσετίν, ήταν ο δημοτικός σύμβουλος και υποστηριχτής του Μαλκότς, Μπαντάκ Χουσεϊν τονίζοντας σε συνεργάτη μας: «Στις 5 Οκτωβρίου θα δούμε τι ψήφους θα πάρει από τη μειονότητα ο κύριος Τσετίν…».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »