*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

30 Σεπτεμβρίου
*Κατάσταση διάλυσης και «μαχαιρώματα» κορυφής καταγράφονται στη Ν.Δ. τέσσερα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες. Με μια πρωτοφανή παρέμβαση, ο γραμματέας του κόμματος κ. Ελ. Ζαγορίτης κάλεσε ανοιχτά τους γαλάζιους ψηφοφόρους να «μαυρίσουν» όσα στελέχη «πλήγωσαν την παράταξη» και παραμένουν στα ψηφοδέλτια, ενώ ο υπουργός Υγείας κ. Δημ. Αβραμόπουλος προεξοφλεί την ήττα της Ν.Δ!!!
Απίστευτα δηλαδή πράγματα…
……
*Η τορπίλη Ζαγορίτη έκανε άνω- κάτω τη Ν.Δ. και προκάλεσε αλυσιδωτές εκρήξεις γαλάζιων στελεχών, στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, καθώς οι περισσότεροι την αντιμετώπισαν και ως κίνηση που «υπονομεύει τις επιλογές του ίδιου του Πρωθυπουργού»!!!
Και ο ίδιος επιχειρεί το ρόλο του… «Πόντιου Πιλάτου», προφανώς γιατί οι «μυστικές δημοσκοπήσεις» της Ρηγίλλης σε συγκεκριμένες Περιφέρειες, (Ξάνθη, Πιερία, Βοιωτία κλπ), δείχνουν πολύ χαμηλά ποσοστά ή φοβάται ακόμη και για την επανεκλογή του στη Β’ Αθήνας.
-«Φωτογραφίζοντας» καθαρά Κοντό, Μιχαλολιάκο, Κουκοδήμο, Μπασιάκο με τις δηλώσεις του.
……
*Όπως σημειώνουν βέβαια χθες «ΤΑ ΝΕΑ»:
«Με στόχο να αποφευχθεί μια εμφυλιοπολεμική σύρραξη στη Β΄ Αθήνας εξάλλου, στελέχη της Ρηγίλλης που συντάσσονται με τις θέσεις του γραμματέα σημείωναν ότι «είναι προφανές πως αναφέρεται σε πρόσωπα που έχουν πληγώσει την κομματική βάση». Και «φωτογράφιζαν» τους κ.κ. Ευαγ. Μπασιάκο και Αλ. Κοντό, οι οποίοι έχουν εμπλακεί στις σκανδαλώδεις παραχωρήσεις δημόσιας γης στη Μονή Βατοπεδίου, αλλά και τους κ.κ. Βασ. Μιχαλολιάκο και Κων. Κουκοδήμο».
-Αυτό όμως κι αν είναι γελοίο, από τη στιγμή που ο κύριος Ζαγορίτης (με τον κύριο Μωραϊτη…), είχαν στενή συνεργασία για παράδειγμα για το ψηφοδέλτιο Ξάνθης!!!
……
*Όπως επίσης ο κύριος Ζαγορίτης γνωρίζει ότι «και να ήθελαν πλέον οι Νεοδημοκράτες να «μαυρίσουν» «Βατοπεδινούς» και βουλευτές που «ενόχλησαν» με συμπεριφορές, όπως τελικά καταρτίστηκαν τα ψηφοδέλτια, η «γραμμή» βρίσκεται… εκτός τόπου και χρόνου!!!
-Δηλαδή στη Ξάνθη, θα μαυρίσει σύμφωνα με τις υποδείξεις Ζαγορίτη ο κόσμος Κοντό για να ψηφίσει… Μπουδούρ ή Σταματιάδη ή… Ζεϊμπέκ που ακόμη αναζητείται;;; Αστεία πράγματα…
……
*Μα εδώ ο Σταματιάδης έκανε εγκαίνια πολιτικού κέντρου το βράδυ της Δευτέρας και τα χαιρέτισε ο ίδιος ο Κοντός, διότι αυτός του το ζήτησε!!!
-Με φόντο μάλιστα τις…φωτογραφίες του Σταματιάδη!!!
-Παρωδία δηλαδή!!! Τέτοιο πράγμα δεν ξανάγινε… κι όλα αυτά, προκειμένου ο Κοντό να «μοιράσει» λίγες ψήφους και στον Σταματιάδη, μην πάρει κανέναν 3ψήφιο αριθμό ψήφων και μετά τις εκλογές… «γελοιοποιηθεί» ακόμη περισσότερο η ιστορία στα περί «γλαστρών» στο ψηφοδέλτιο…
-Θέση που ανέπτυξε και ο Μαλκότς χθες στην συνέντευξή του στην ΕΓΝΑΤΙΑ τηλεόραση!!! Με τα βέλη του και για την «γλάστρα» του Τσετίν, αλλά και για τις «γλάστρες» στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
……
*Φαντάζεστε δηλαδή αν γυρίσουμε λίγα χρόνια τον Αείμνηστο Θωμά Αλεξίου να χαιρετάει τα… εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου Ροδίου, ή ο Βαγγέλης Κουρτίδης να χαιρετίζει τα εγκαίνια του κυρίου Παυλακάκη και ο κύριος Τσαλίδης τα εγκαίνια του Κοντού; Έλεος!
……
*Λογικά βέβαια μετά τις δηλώσεις Ζαγορίτη και το χθεσινό «ξεφτίλα» πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ…
-Ο μεν Κοντός θα έπρεπε ευθέως να στραφεί εναντίον τους, ο δε Μωραϊτης να έχει ήδη «παραιτηθεί»!!! Διότι τέτοια ΚΑΤΑΝΤΙΑ 3-4 μέρες πριν τις εκλογές, δεν την είδαμε ποτέ στη Νέα Δημοκρατία…
……
*Βέβαια δεν θα γίνομαι πάντα εγώ ο «κακός», αλλά τόσα χρόνια κάνω εκλογές και τέτοια «κωμωδία» δεν ξανάδα…
-Πρώτα δηλαδή ο κύριος Ζαγορίτης μαζί με τον Σταμάτη και τον Τάτση και πάντα σε συνεργασία με Καραμανλή-Αγγέλου να καταρτίζουν τα ψηφοδέλτια με….γλάστρες σε πολλούς Νομούς (δείτε και στο Νομό Ροδόπης τι έγινε…) και λίγες μέρες πριν τις εκλογές να καλεί ο Γραμματέας του κόμματος τους Νεοδημοκράτες να «μαυρίσουν» τους… Κοντό, Μιχαλολιάκο, Κουκοδήμο και Μπασιάκο!!!
Και η ΝΟΔΕ του Μωραϊτη να μην έχει την «ευθιξία» για ούτε μια παραίτηση…!
-Όταν ακόμη και η Ζεϊμπέκ τους «έφτυσε» απαξιώνοντας να στείλει στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έστω ένα γραπτό μήνυμα…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »