*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

Με φόντο τις… φωτογραφίες του Σταμάτη Σταματιάδη ο Κοντός χαιρέτισε εκδήλωσή… συνυποψηφίου του!

30 Σεπτεμβρίου
Αυτά που συμβαίνουν με τη Νέα Δημοκρατία πλέον στην Ξάνθη είναι… κωμικοτραγικά λίαν επιεικώς!!!
Κι είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος ο πρώην Υπουργός δεν θα αισθάνεται καλά, αφού με τον τρόπο αυτό δίνει την «εντύπωση» για… ψηφοδέλτιο «γλαστρών» της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης!
Ναι στον Κοντό αναφέρομαι. Που «τρέχει» με τους δικούς του από εγκαίνια σε εγκαίνια συνυποψηφίων του στο ψηφοδέλτιο, ενώ ο ίδιος δεν έκανε καν… εγκαίνια! Γεγονός που φανερώνει εκτός των άλλων και την «πολιτική» αμηχανία του…
-Φαντάζεστε δηλαδή την περίοδο που η Ν.Δ. στη Ξάνθη κατέβαζε πραγματικά ΙΣΧΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ο Βαγγέλης Κουρτίδης να χαιρέτιζε τις… προεκλογικές εκδηλώσεις του Γιώργου Παυλακάκη, ή ο Ράπτης να ήταν πρώτος στη γραμμή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Κουρτίδη μαζί με την «παρέα» Δολαπτσόγλου- Χατζηευλευθεριάδη…;
Για να μη πάω ακόμη πιο παλιά με Θωμά Αλεξίου και Γιώργο Ροδίου…
-Αυτά που συμβαίνουν λοιπόν σ’ αυτή τη παράταξη, είναι ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ! Να χαιρετάει τα εγκαίνια του… Σταματιάδη ο Κοντός!!! Ωσάν να λέει, δώστε καμιά ψήφο και στον Σταμάτη, μην έχει να λέει μετά τις 5 Οκτωβρίου για «γλάστρες» ο… Παπαδόπουλος!
Επιτέλους Μωραϊτη. «Προστατέψτε τον»! Υπουργός έφτασε…
-Και τον «περιφέρετε» από εγκαίνια σε εγκαίνια…
-Ν’ ακούει δηλαδή την Ανδρέου να καυχιέται ότι «είναι η ΚΑΘΑΡΗ» του ψηφοδελτίου ή να προλογίζει τον Σταματιάδη με φόντο τις… φωτογραφίες του. Φτάνει!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »