*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Σεπτεμβρίου

«Γλάστρα» θέλανε και γι’ αυτό επιλέξανε την… Καραχασάν Νο 2!

29 Σεπτεμβρίου

Γράφει με νόημα ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ» και αναδημοσιεύω στη στήλη:
«Αφού επρόκειτο να συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο την Καραχασάν Νο2 γιατί εξαίρεσαν τον Τζεμήλ Καπζά; Τουλάχιστον εκείνος θα τους έφερνε αρκετές χιλιάδες ψήφους…
-Ήθελα να μάθω ποιοι φωστήρες της ΝΔ αποφασίζουν για τα ψηφοδέλτια της επαρχίας; Ποιοι τοπικοί «παράγοντες» και με ποιο σκεπτικό συνηγόρησαν σ’ αυτή την αντικατάσταση; Τουλάχιστον ο Καπζά δεν εκφράστηκε (ή δεν μπόρεσε να εκφραστεί) με τον προκλητικό τρόπο που εκφράστηκε η Αϊσέλ… Σε αντιδιαστολή με το γνωστό γνωμικό, η ΝΔ κεντρικά και τοπικά επιτυγχάνει να αφήσει και την πίτα μισή και τον σκύλο νηστικό! Μπράβο λοιπόν στα γαλάζια στελέχη και τις επιλογές τους στα ψηφοδέλτια και φυσικά μπράβο στον Κώστα Καραμανλή για τις επιλογές του στα… στελέχη του! Ούτε το στοιχειώδες πολιτικό «IQ»…».
-Οι «πολιτικοί φωστήρες» Τένη μου που είναι οι εξής τρεις…
-Περιφερειάρχης Δημήτρης Σταμάτης πρώτος και καλύτερος, ο γνωστός Κώστας Τάτσης και φυσικά ο Ζαγορίτης!
-Και γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ «κόπηκε» ο Τζεμήλ Καπζά;
-Για τον απλούστατο λόγο ότι μια ακόμη… «γλάστρα» θέλανε στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. κι όχι τον Καπζά που με τις παρούσες συνθήκες θα ‘ρχονταν σίγουρα 1ος και θα εκλέγονταν!!!
-Άλλωστε δεν είναι καθόλου «τυχαίο» ότι η κυρία Ζεϊμπέκ ούτε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ. δεν πήγε τη Κυριακή το βράδυ!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »