*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Αυγούστου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» Στα χέρια του Καραμανλή, αν θα επιλέξει για το ψηφοδέλτιο Ξάνθης «Βατοπεδινό» ή «Αντιβατοπεδινό»

28 Αυγούστου
Μεγάλη προβολή και διάσταση δίνει η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» στο χθεσινό της φύλλο, για τις προτάσεις που αφορούν το νέο και ανανεωμλένο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις επικείμενες Εθνικές εκλογές που μπορεί να γίνουν ακόμη και πρόωρα στις 11 ή 18 Οκτωβρίου.


Η αποκάλυψη της «Ελευθεροτυπίας»;
-Στα χέρια του Καραμανλή βρίσκεται πλέον για το αν θα επιλέξει για το
ψηφοδέλτιο Ξάνθης «Βατοπεδινό» ή «Αντιβατοπεδινό», με γνωστή πλέον την «ιστορία» τόσο του πρώην Υπουργού Κοντού Αλέκου, όσο και του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου που τόσο στην Εξεταστική όσο και στην Εισαγγελική αρχή, είναι από τους βασικούς μάρτυρες.
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΧΘΕΣ Η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»
Το δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:
«Εν αναμονή…
Κανείς δεν γνωρίζει, ακόμα, αν θα είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στο σκάνδαλο Βατοπεδίου. Η παρουσία του στην Κομοτηνή κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πόλη, τον Δεκαπενταύγουστο, συζητήθηκε, αλλά η χειραψία του με τον Κώστα Καραμανλή, έξω από την ιστορική μητρόπολη, ήταν εντελώς τυπική. Στην Ξάνθη, πάντως, η Ν.Δ. έχει κάνει κρούσεις στο πλαίσιο της αναζήτησης νέων υποψήφιων για τις βουλευτικές εκλογές και, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, προσέγγισε τον αντιδήμαρχο Ξάνθης Στάμος Τριμίτζιο, την δήμαρχο Αβδήρων Εύα Τσακίρη, τη νομαρχιακή σύμβουλο Δώρα Συμπιλίδου (αδελφή του Γ. Συμπιλίδη), τον πρώην πολιτευτή της ΠΟΛΑΝ Νίκο Λεοντή και τον εκδότη της εφημερίδας «Μαχητής» Πάνο Παπαδόπουλο. Από τον χώρο της μουσουλμανικής μειονότητας λέγεται ότι πλησίασε τον δημοσιογράφο Καπζά Τζεμίλ.
Λεπτομέρεια: Ο Α. Κοντός και ο Π. Παπαδόπουλος είναι «στα μαχαίρια», λόγω του σκανδάλου Βατοπεδίου, γι’ αυτό κάποιοι σχολιάζουν πως η συμμετοχή του ενός θα αποκλείσει αυτόματα τη συμμετοχή του άλλου.
Η υπόθεση είναι στα χέρια του Κ. Καραμανλή».
-Σχολιάζοντας το δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος αρκέστηκε σε μια αινιγματική δήλωση:
«Η θέση του «Μ» και πιστεύω και της μεγάλης πλειοψηφίας του Ξανθιώτικου λαού στο συγκεκριμένο θέμα, είναι ξεκάθαρη, εδώ και πολλούς μήνες. Καθαρά και δυνατά ψηφοδέλτια Κώστα Καραμανλή, για έρθει η ΑΝΑΤΡΟΠΗ και η ΕΛΠΙΔΑ… Με τα υπόλοιπα σενάρια δεν έχω καμία σχέση. Είναι περισσότερο θέμα συμπεριφορών και νέων δρόμων και μετά προσώπων που πρόδωσαν έναν λαό κι αυτούς που τους πίστεψαν…».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »