*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Αυγούστου

Τρελαμένη με την Ξάνθη η Άννα Βίσση!

28 Αυγούστου

Επισκέφθηκε χθες το Δημαρχείο Ξάνθης και ο Δήμαρχος της δώρισε το νέο λεύκωμα της πόλης, Ξάνθη με τα 1000 χρώματα«Τρελαμένη» με την Ξάνθη η Άννα Βίσση!!! Η δημοφιλής τραγουδίστρια που αποθεώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο του ΑΟΞ όπου τραγουδούσε πάνω από 3 ώρες (!) –ντοπαρίστηκε ιδιαίτερα μετά τον «θόρυβο» με τον Φραγκούλη και τον Γ. Χατζιδάκι- αγάπησε ιδιαίτερα τη πόλη μας κι έφυγε χθες με τις καλύτερες εντυπώσεις, επιφυλάσσοντας μάλιστα κι ένα «προσωπικό» δώρο στο θεσμό που λέγεται Ξανθιώτικο Καρναβάλι… όπου δεν αποκλείεται να έρθει στο Κλειστό «Φ. Αμοιρίδης» και να τραγουδήσει δωρεάν στην έναρξη!!!Η είδηση; Χθες το μεσημέρι, η Άννα Βίσση λίγο πριν φύγει, πανέμορφη, λαμπερή και ξεχωριστή, επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης μας και γνώρισε από κοντά τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη Π. Πόλη, τον τουρισμό, πολιτισμό και γενικά τη κοινωνική και καλλιτεχνική ζωή της πόλης,. Με τον τρόπο αυτό και δείχνοντας την σεμνότητά της, η Άννα Βίσση ήθελε παράλληλα να ευχαριστήσει και τον Δήμαρχο που της έκανε την τιμή και την προσκάλεσε στις Γιορτές Π. Πόλης 2009.
«Τρελαμένη» ιδιαίτερα με την Ξάνθη και συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ΔΕΑΞ, Μανώλη Φανουράκη, η Άννα Βίσση δήλωσε στο Δημαρχείο μπροστά σε όλους πως θα ξαναέρθει στην Ξάνθη, είτε για δουλειά, είτε ως απλή επισκέπτρια, ενώ ο Δήμαρχος από τη πλευρά του της δώρισε το υπέροχο νέο ΛΕΥΚΩΜΑ της πόλης με τα 1000 χρώματα…
Δεν έκρυβε επίσης τον ενθουσιασμό της για τις ομορφιές που είδε στην πόλη μας, ενώ εντυπωσιάστηκε από την ζωντάνια της «παραλίας» και τη νεολαία της πόλης.
-Άννα σ’ αγαπάμε…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »