*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

Βελτιώνεται ο δρόμος Κιμμέριων-Πηγαδίων

31 Ιουλίου
Τα έργα της Νομαρχίας Ξάνθης έχουν στόχο να «βελτιώσουν» τις οδικές συνθήκες προς το γήπεδο της SKODA ΞΑΝΘΗ
*Το έργο έχει χρόνο παράδοσης δύο (2) μηνών και σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής κίνησης των διερχομένων, καταστώντας ασφαλέστερη την κίνηση των πολιτών.
Η SKODA ΞΑΝΘΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
*Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και οι εγκαταστάσεις της αποτελούν σημείο αναφοράς για τον Νομό μας και συγκέντρωσης χιλιάδων πολιτών στην διάρκεια των αγώνων. Με τις δυο αυτές παρεμβάσεις επιχειρούμε να κάνουμε ασφαλέστερη την κίνηση των φιλάθλων και των πολιτών, σε συνθήκες πίεσης. Γενικότερα όμως

Υπογράφηκε από τον Νομάρχη Ξάνθης κ. Γεώργιο Παυλίδη η σύμβαση βελτίωσης – διαπλάτυνσης του δρόμου από το γήπεδο της Skoda Ξάνθη έως την σιδηροδρομική γραμμή των Κιμμερίων. Το έργο έχει χρόνο παράδοσης δύο (2) μηνών και σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής κίνησης όλων των πολιτών και κυρίως των φιλάθλων στους αγώνες της Skoda Ξάνθη στο γήπεδο των Πηγαδίων.
…..
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
Υπογράφηκε από τον Νομάρχη Ξάνθης κ. Γεώργιο Παυλίδη η σύμβαση βελτίωσης – διαπλάτυνσης του δρόμου από το γήπεδο της Skoda Ξάνθη έως την σιδηροδρομική γραμμή των Κιμμερίων. Το έργο έχει χρόνο παράδοσης δύο (2) μηνών και σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής κίνησης των διερχομένων, καταστώντας ασφαλέστερη την κίνηση των πολιτών. Αποτελεί το πρώτο από τα δύο έργα που έχουν προγραμματιστεί για την περιοχή.
Το δεύτερο έργο, που δημοπρατείται την 25-08-2009, περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση του δρόμου πίσω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προς την σιδηροδρομική γραμμή, ώστε να εξασφαλιστεί κυκλική κίνηση και δυνατότητα εκτόνωσης της κίνησης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Skoda Ξάνθη, σε συνθήκες πίεσης. Και τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από εθνικούς πόρους.
Σχετικά ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης δήλωσε: « Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και οι εγκαταστάσεις της αποτελούν σημείο αναφοράς για τον Νομό μας και συγκέντρωσης χιλιάδων πολιτών στην διάρκεια των αγώνων. Με τις δυο αυτές παρεμβάσεις επιχειρούμε να κάνουμε ασφαλέστερη την κίνηση των φιλάθλων και των πολιτών, σε συνθήκες πίεσης. Γενικότερα όμως η SKODA ΞΑΝΘΗ σημαίνει πολλά για τον τόπο μας».
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »