*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

Γιατί κυρία Ευα;;; ΤΡΙΑ….ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΓΡΕΠΕΚ Α.Ε.!

31 Ιουλίου

«Κάποιοι» έχουν νερό άφθονο κι κάποιοι «κινδυνεύουν» να κλείσουν επειδή ο Δήμος Αβδήρων επί 8 μήνες τους εμπαίζει και τους ταλαιπωρεί!
«ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ» ΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ!
*Από τον Γενάρη «παρακαλεί» η ΑΓΡΕΠΕΚ Δήμο Αβδήρων και Υπηρεσία ύδρευσης για σύνδεση παροχής ύδατος αλλά «φωνή βοώντος» εν τη ερήμω»!


«ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ» ΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ!
Όσο κι φαίνεται απίστευτο, από τον Γενάρη «παρακαλεί» η γνωστή επιχείρηση ΑΓΡΕΠΕΚ Δήμο Αβδήρων και Υπηρεσία ύδρευσης για σύνδεση παροχής ύδατος αλλά «φωνή βοώντος» εν τη ερήμω»!!!!
Η Δήμαρχος Αβδήρων Ευα Τσακίρη επικαλούμενη….»βλάβη» δεν ευαισθητοποιείτε να υδροτήσει την μονάδα, την ίδια ώρα όμως που κάποιοι άλλοι «κλέβουν» νερό για τις δικές τους επιχειρήσεις, το γνωρίζει και…»σφυρίζει» αδιάφορα!
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία έγγραφα έστειλε σε διάστημα 20 ημερών η ΑΓΡΕΠΕΚ Α.Ε. που λειτουργεί στη περιοχή μονάδα με στρουθοκάμηλους με τον χαρακτηρισμό ΕΠΕΙΓΟΝ μπας και η Δήμαρχος ευαισθητοποιηθεί, αλλά και πάλι τίποτα….! Αναπάντητα και τα τρία έγγραφα!!!! Με αποτέλεσμα βέβαια οι άνθρωποι να έρθουν να διαμαρτυρηθούν στον «Μαχητή», διότι η έλλειψη νερού έχει ως αποτέλεσμα να πεθαίνουν οι στρουθοκάμηλοι!
Κι όταν τελικά γίνονται τέτοιες διακρίσεις, ώστε άλλοι να έχουν νερό άφθονο κι κάποιοι να «κινδυνεύουν» να κλείσουν τις μονάδες τους, επειδή ο Δήμος Αβδήρων επί 8 μήνες τους εμπαίζει και τους ταλαιπωρεί!
Δημοσιεύουμε κατά σειρά και τα 3 επείγοντα έγγραφα της ΑΓΡΕΠΕΚ με το απλό ερώτημα στην Δήμαρχο Αβδήρων!
-Γιατί κυρία Ευα «εμπαίζεις» επί 7 μήνες συνέχεια την ΑΓΡΕΠΕΚ;;;
….
1Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΡΕΠΕΚ ΣΤΙΣ 6-7-2009
ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ
ΑΡ.ΠΡΩΤ:1292
6-7-2009
ΕΠΕΙΓΟΝ
ΠΡΟΣ τον Δήμο Αβδήρων
Υπόψη α) κ. Δημάρχου β) υπηρεσίας ύδρευσης
ΑΙΤΗΣΗ
ΑΓΡΕΠΕΚ Α.Ε.
Πεζούλα Ξάνθης
Τηλ:2541051971
Ξάνθη 03-07-2009
Παρακαλώ όπως δώσετε λύση επί του θέματος που έχει δημιουργηθεί εις την μονάδα εκτροφής στρουθοκαμήλων ελλείψει ύδατος. Διότι έχουμε σύνδεση παροχής από τον Ιανουάριο του 2009 και ουδέποτε έχουμε συνδεθεί προφασιζόμενη η υπηρεσία σας βλάβη, μετακυλώντας έτσι τη ζημιά αποκατάστασης από εβδομάδα σε άλλη εβδομάδα μέσω των υπευθύνων σας. Σας παρακαλούμε για την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς από το κεντρικό αγωγό στην παροχή. Ή δε άλλως θα διαμαρτυρηθούμε εις πάσα υπεύθυνη άλλη αρχή που πιθανόν δώσει λύση επί του θέματος.
Με κάθε εκτίμηση για την
ΑΓΡΕΠΕΚ Α.Ε.

….
2Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΡΕΠΕΚ ΣΤΙΣ 20-7-2009
ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ
ΑΡ.ΠΡΩΤ:1394
20-7-2009
ΠΡΟΣ
Την κυρία Δήμαρχο Δήμου Αβδήρων
Υπόψη Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αβδήρων
ΑΙΤΗΣΗ
ΑΓΡΕΠΕΚ Α.Ε.
Πεζούλα Ν. Ξάνθης
Κύριοι σας γνωρίζουμε για δεύτερη φορά ότι μονάδα μας εκτροφής Στρουθοκαμήλων στερείται ύδατος για λόγους του ότι ο Δήμος δεν αποκαταστεί την ζημιά στην σύνδεσή μας και αυτό συμβαίνει για 7 μήνες και πλέον να μην έχουμε νερό, και για δεύτερη φορά να έχουμε υποβάλλει γραπτή αίτηση.
Πολλαπλές φορές για την ζημιά αυτή έχουμε ενοχλήσει τον κύριο αντιδήμαρχο, ως και την υπηρεσία της ύδρευσης του Δήμου.
Νομίζουμε ότι η στάση αυτή του Δήμου δηλώνει πλήρη αδιαφορία σε σοβαρά προβλήματα παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις.
Έστω και για τελευταία φορά που σας ενοχλούμε νομίζουμε ότι θα βρούμε την θετική στάση σας για την λύση του προβλήματός μας.
ΑΓΡΕΠΕΚ Α.Ε.

………………..
3Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΡΕΠΕΚ ΣΤΙΣ 29-7-2009
ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ
ΑΡ.ΠΡΩΤ.:1460
29-7-2009
ΠΡΟΣ
Την κ. Δήμαρχο Αβδήρων και το Δημοτικό Συμβούλιο
ΑΙΤΗΣΗ
ΑΓΡΕΠΕΚ ΑΕ
Πεζούλα Ν. Ξάνθης
Δήμος Αβδήρων
Άβδηρα 30-7-2009
Επειδή παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας προς τον Δήμο και βλέποντας ότι αντιμετωπίζεται το αίτημά μας με πλήρη αδιαφορία και απάθεια.
Σας γνωρίζουμε ότι θα προβούμε σε οτιδήποτε νόμιμη ενέργεια για την υδροδότηση της μονάδας μας των στρουθοκαμήλων, διότι λόγω ελλείψει ύδατος αντιμετωπίζουμε πρόβλημα μεγάλων απωλειών με θανάτους. Διότι έχουμε αντιληφθεί ότι ο Δήμος αντιμετωπίζει ορισμένους με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Διότι δεν είναι λογικό να μην αποκαταστείται βλάβη επί 8 μήνες και να αποδίδονται και αντισταθμηστικά τέλη, δίχως παροχή υπηρεσιών του Δήμου για αποκατάσταση βλάβης.
ΑΓΡΕΠΕΚ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ε.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »