*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουνίου

WHO IS WHO κ. Εισαγγελέα; Καρνέ με ονόματα και τα ποσά που της έδιναν, είχε η 31χρονη Ουκρανέζα που συνελήφθη για τις… βίζιτες από τον πελάτη-αστυνομο

27 Ιουνίου

*Ευυπόληπτα ονόματα, γνωστοί εργολάβοι και οι επιχειρηματίες, ηθικολόγοι οικογενειάρχες και… πολιτικοί, μέσα στα ονόματα!!!
Καρνέ με ονόματα και τα ποσά που της έδιναν, είχε η 31χρονη Ουκρανέζα που συνελήφθη για… βίζιτες από τον πελάτη-αστυνομικό!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η καλλονή 31χρονη Ουκρανέζα, είχε ταρίφα από 80-500 Ευρώ, ανάλογα με τον πελάτη και μάλιστα στο καρνέ της και δίπλα στα κινητά τηλέφωνα των πελατών της, είχε και τα ποσά που της… έδιναν και είχαν συμφωνήσει, ώστε να μη… «μπερδεύετε»!
Αποκλειστικές μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλά και γνωστά ευυπόληπτα ονόματα, γνωστοί εργολάβοι και οι επιχειρηματίες, ηθικολόγοι οικογενειάρχες και… πολιτικοί της τοπικής κοινωνίας (αλλά και γειτονικών Νομών), περιλαμβάνονται μέσα στα ονόματα!!!
Το ερώτημα είναι. Πλην της «βιζιτού», ο Εισαγγελέας Ξάνθης, θα διερευνήσει και την «ευθύνη» των πελατών που συμμετείχαν στα… ερωτικά πάρτι της 31χρονης Ουκρανέζας;
Η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης πάντως περιέγραψε ως εξής το συμβάν:

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (02) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ - ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ
Την 25.06.2009 και ώρα 23.00’ στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, ένας 54χρονος ημεδαπός ο οποίος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να προάγει σε πορνεία 31χρονη αλλοδαπή πολίτιδα Ουκρανίας, με σκοπό την κερδοσκοπία όταν παρέδωσε αυτήν σε αστυνομικό της Α. Δ. Ξάνθης που παρουσιάστηκε ως πελάτης, έναντι χρηματικού προσημειωμένου τιμήματος 100 ευρώ το οποίο ανευρέθη και κατασχέθηκε στην κατοχή της β’ δράστιδος.
Β’ δράστιδα στερείτο πιστοποιητικού ασκήσεως επαγγέλματος εκδιδόμενου προσώπου. Σε γενόμενη έρευνα οχήματος α’ δράστη ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (02) σπρέι πιπεριού, το ποσό των 745 € και δύο (02) κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκαν ομοίως από τη β’ δράστιδα δύο (02) κινητά τηλέφωνα και ένα (01) τετράδιο σημειώσεων στο οποίο αναγραφόταν διάφορα δεδομένα (ονόματα και χρηματικά ποσά)!!!
Δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »