*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η Ν.Δ.!!!! Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ Γ. ΠΑΥΛΑΚΑΚΗ, «ΔΙΕΓΡΑΨΕ» ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΡΙΔΗ, ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ!

30 Ιουνίου

Δικαιωθήκαμε έστω και με καθυστέρηση 2-3 χρόνων!!!! Τελικά ο επικεφαλής της παράταξης της Ν.Δ. στο Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου Γιώργος Παυλακάκης, πριν «κι άλλοι γαλάζιοι δημοτικοί σύμβουλοι Τοπείρου ακολουθήσουν», ΔΙΕΓΡΑΨΕ χθες (έθεσε εκτός παράταξης), τον γνωστό έμπορο αλλά και…συνεταιριστή ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΡΙΔΗ, άνθρωπο του Κοντού και μάλιστα ιδιαίτερα ΕΥΝΟΗΜΕΝΟ από τον πρώην Υπουργό και την παράταξη της Ν.Δ.!!!
Αφού παρά το «αμαρτωλό» του παρελθόν στα συνεταιριστικά εργοστάσια και θέσεις πήρε αλλά και έτυχε μιας «σκανδαλώδους» μεταχείρισης από την Διοίκηση της ΕΑΣ Ξάνθης (Χατζηελευθεριάδης) και της ΣΕΚΑΠ Ξάνθης (Παππάς και Ράπτης)!!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες μου, με την απόφαση Παυλακάκη διαφώνησε μόνο ο γνωστός συνδικαλιστής της ΣΕΚΑΠ και κουμπάρος του Νομάρχη Ξάνθης Γιώργος Κίτσος, ενώ πιθανόν να «διαγραφεί» και ο Πραφτσιώτης που επίσης μπήκε στην νέα δημοτική Α.Ε. (θα διαχειρίζεται τα δημοτικά ακίνητα κλπ και θα μπορεί να «ξοδεύει» χρήμα χωρίς να γνωρίζει το δημοτικό συμβούλιο κλπ) χωρίς να έχει την έγκριση της πλειοψηφίας της παράταξης.
-Πληροφορίες λένε ότι η νέα Α.Ε. έγινε από τον Χατζηευαγγέλου επειδή η περιβόητη ΔΕΤΑ πολύ πιθανόν να διαλυθεί!
Λόγω της προχωρημένης ώρας (20.00) που συνεδρίαζε χθες το Δημοτικό συμβούλιο Τοπείρου και ο κύριος Παυλακάκης γνωστοποίησε την διαγραφή Μακρίδη, περισσότερες λεπτομέρειες αύριο…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »