*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουνίου

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ! Απέκλεισαν την πρώτη σε αναγνωσιμότητα εφημερίδα του Νομού από την διαφήμιση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου!

04 Ιουνίου


Αν το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης έδινε την διαφήμιση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ μόνο στην εφημερίδα «Θράκη», ούτε θα μας παραξένευε, ούτε και θα είχαμε κάποια απαίτηση, αφού ο μεν γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Αχιλλέας Τσαρτσάρας είναι «κολλητός» του Τένη Καμαρίδη (και του Δραγουϊδη), ο δε υπεύθυνος του γραφείο τύπου της Ν.Δ. κ. Κρόγιας, υπάλληλος της εφημερίδας. Έπρεπε να κάνουν μια επιλογή, έκριναν καταλληλότερη την «Θράκη», ουδέν πρόβλημα… Να δίνουν όμως την διαφήμιση του Γ. Παπανδρέου σε όλα τ’ άλλα τοπικά έντυπα και να «αποκλείουν» την ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ημερήσια εφημερίδα της Θράκης τον «Μ», ε… αυτό κι αν είναι σοβαρό και αντιδημοκρατικό ατόπημα!!! Διότι αν ήθελαν να έχει «απήχηση» η διαφήμιση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα επεδίωκαν να προβάλουν την διαφήμιση από τον «Μ» μπας και…επηρέαζαν και κανέναν μη πράσινο πολίτη… κι όχι μόνο από τα ΦΙΛΙΚΑ τους έντυπα ή από τα έντυπα του κυρίου Κοντού… πρασινογαλάζιας απόχρωσης.
Καταγγέλλουμε τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ σε βάρος μας και καταγγέλλουμε παράλληλα τον Αχιλλέα Τσαρτσάρα και τον Κρόγια για την ΠΡΑΚΤΙΚΗ τους αυτή, διότι πιστεύουμε πως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι… ιδιοκτησία τους και λειτούργησαν ερήμην της Νομαρχιακής…!
Και ως απάντηση λέμε πως η Νέα Δημοκρατία, δεν ξεχώρισε κανένα έντυπο και έδωσε τις πολιτικές διαφημίσεις της, σε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε
-Ακόμη κι αυτή η διαφορά, δείχνει την… διαφορά!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »