*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουνίου

Το «Σεμνά και Ταπεινά» του πρ. Υπουργού κ. Κοντού Αλέκου!

04 Ιουνίου

Μιλώντας το Σάββατο το βράδυ σε πλήθος ενταύθα αλλά και μεταφερόμενων «οπαδών» του από Καβάλα, Κατερίνη κλπ, ο πρώην Υπουργός κ.Κοντός Αλέκος, αφού επεχείρησε να «πείσει» τους πάντες ότι σε τίποτα δεν ευθύνεται ο ίδιος για το Βατοπέδι, επικαλέστηκε τη ρήση του Πρωθυπουργού μας, «σεμνά και ταπεινά», ισχυριζόμενος ότι ως Υφυπουργός και Υπουργός έτσι λειτούργησε…!
(Σ. Σ. Άσχετα το ποιοι τον πιστεύουν…).
Μόνο που ακόμη και μέσα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο και στην «προσωπική» του φιέστα, αυτοδιαψεύστηκε περίτρανα… πριν αλέκτωρ λαλήσει!
Όπως πληροφορήθηκα λοιπόν, υπάλληλος του πρώην Υπουργού, «έδιωξε» έδιωξε στη κυριολεξία από την συγκέντρωση του Κοντού τον Αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ και αντιδήμαρχο Ξάνθης Κώστα Γιαγντζόγλου, γιατί κάθονταν στη… πρώτη σειρά!
«Εδώ κάθονται μόνο οι… Δήμαρχοι και ο Περιφερειάρχης!» του είπε, με αποτέλεσμα ο αγωνιστής της παράταξης και αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ να σηκωθεί οργισμένος και να φύγει!!!
Σεμνότητες και ταπεινότητες…
(Σ.Σ. Άραγε τον κύριο Διαφωνίδη και τον κύριο Γκορόγια, που ήταν πρώτη γραμμή στη συγκέντρωση, θα τολμούσε να τους σηκώσει ο υπάλληλος του Κοντού;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »