*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

ΧΑΣΑΝ ΜΑΛΚΟΤΣ: Και η Μειονοτική Παράταξη ΙΣΟΤΗΤΑ, λέει βροντερό «ΟΧΙ» στο έργο ενοποίησης πλατειών…!

30 Ιουνίου

«Ο Δήμαρχος Ξάνθης θα λογοδοτήσει στους φτωχούς, στους αγράμματους, στους ανοργάνωτους και ανήμπορους συμπολίτες μας», καταγγέλλει ανοιχτά η μειονοτική δημοτική παράταξη στο Δήμο Ξάνθης παίρνοντας θέση ΚΑΤΑ για το έργο-«τέρας» ενοποίησης των πλατειών με επιστολή που έστειλε στον «Μαχητή» ο επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος Χασάν Μαλκότς. Στην επιστολή του ο Μαλκότς που προφανώς ανήκει επίσης σ το…ένα τοις χιλίοις (!) όπως τους χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος, αναφέρει τα παρακάτω:
«Κύριε Διευθυντά
Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο γίνεται λόγος για το έργο της ενοποίησης των πλατειών.
Πολλοί αντιδρούν και άλλοι είναι απλώς αμήχανοι. Κάποια σχόλια αγγίζουν και την παράταξη μας. Κάποιοι μας θεωρούν συνύπευθους λες και συναποφασίσαμε όλες οι παρατάξεις μαζί.
Οι απόφαση για το συγκεκριμένο έργο έχει παρθεί πριν δεκαπέντε χρόνια. Παρόλα αυτά όταν το εντάξανε στο τεχνικό πρόγραμμα εμείς αντιδράσαμε και η θέση μας ήταν και είναι πάγια:
«ΟΧΙ σε έργα βιτρίνας στο κέντρο της πόλης όταν κάποιοι περιφερειακοί οικισμοί στερούνται βασικών υποδομών».
Καλούμε την Δημοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της και να λογοδοτήσει στους φτωχούς, στους αγράμματους, στους ανοργάνωτους και ανήμπορους να αντιδράσουν συμπολίτες μας. Γιατί πολλοί απ’ αυτούς πληρώνουν δημοτικά τέλη άδικα.
Για την Δημοτική Παράταξη
ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ
Χασάν Μαλκότς»
-Κύριε Μαλκότς, είστε….ΑΣΧΕΤΟΣ!!! Όπως κι εμείς όλοι….Απλά και μόνο σας το λέω, για να προλάβω τον Δήμαρχό μας…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »