*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουνίου

02 Ιουνίου

*Χρήμα διαθέτει μπόλικο, έφερε μέχρι και πούλμαν από… Κατερίνη και Θεσσαλία μεριά, πήρε ο ίδιος προσωπικά στο τηλέφωνο και παρακαλούσε… ανθρώπους που είχε να τους μιλήσει πάνω από ένα χρόνο (!),
Ε, πώς να μη γεμίσει ένα Αμφιθέατρο;
……
*Ο λόγος για τον πρώην Υπουργό Κοντό Αλέκο, που επιστράτευσε μέχρι και τον Γκιουλέκα για να πείσει ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές…
-Ανεξάρτητα αν ο Γκιουλέγκας είχε κάνει δριμύτατες δηλώσεις κατά των βατοπεδινών πριν τον κάνει Υφυπουργός ο Καραμανλής…
……
*Στην ουσία αυτή του Σαββάτου, δεν ήταν βέβαια εκδήλωση της Ν.Δ. για τις Ευρωεκλογές, αλλά εκδήλωση Κοντού για την πολιτική του «επιβίωση»…
Αυτό το κατάλαβαν όλοι!
Και περισσότεροι οι παρόντες, οι περισσότεροι από τους οποίους βέβαια δεν θα τον ψηφίσουν, αλλά πήγαν… απλά γιατί έπρεπε να παν.
(Σ.Σ. Αφήστε το, αυτό είναι άλλη πονεμένη ιστορία…)
……
*Το πιο ωραίο από όλα; Καλά ο Τσαρτσάρας είναι κουμπάρος και του υποσχέθηκε ότι η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ θα σταματήσει να τον «χτυπάει» τόσο αλύπητα…
-Όμως μέχρι και ο… Σγουρίδης του ΠΑΣΟΚ αλλά και ο Παπαζαχαρίας του ΛΑ.Ο.Σ να πάρουν… μήνυμα από τον Κοντό Αλέκο να πάνε στην ομιλία του!
-Λέτε νάστειλε και στον Σωκράτη Ξυνίδη; Ή τον Ανέστη Καλλιγά;
……
*Απορία όλων. Ο Στέλιος Χατζηευαγγέλου γιατί δεν ήταν στην ομιλία του; Τόσα και τόσα (και δεν εννοώ μόνο τα γεύματα), έκανε ο πρώην Υπουργός για τον ίδιο και τον Νεόφυτο…
……
*Η αλήθεια είναι ότι ο Κοντός στη κυριολεξία κατατρόπωσε το ΠΑΣΟΚ στο θέμα του Βατοπεδίου σε σημείο που αν ήμουν Σωκράτης Ξυνίδης θα ήθελα να με «καταπιεί» η γη… Τα είπε γενικά έξω από τα δόντια για όλους και για όλα!
-Μόνο για το παρά το Νόμο και την ηθική «βόλεμα» του γιου και του κουμπάρου δεν είπε λέξη…
-Όπως και για τα ραβασάκια του Ιατρίδη στην Μαντέλη το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου στο σπίτι της!!! Αυτά προτίμησε να τα απαλείψει από την εμπνευσμένη ομιλία του…!
-Καθότι το σύνθημά του ήταν «Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ»!
Σωστά, όπως γράφει στο Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ ο Σολζενίτσιν: «Την αδιαφορία των νέων δεν την προκαλεί το έλλειμμα παιδείας, αλλά η ατιμωρησία των εγκλημάτων που υπόσχεται ευδαιμονία».
-Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ! Αρκεί να τον ξαναψηφίσουμε…
……
*Όπως επίσης και για τα Συνεταιριστικά εργοστάσια που έκλεισαν, όσο και για τη Ζάχαρη ή την Φωνή της Αμερικής, φταίει το ΠΑΣΟΚ και μόνο το… ΠΑΣΟΚ!!! Άλλο αν έκλεισαν επί των ημερών του…!
……
*Ή μήπως δεν ήταν ο ίδιος Κοντός που αντί να στείλει στον Εισαγγελέα τους υποτιθέμενους «διεφθαρμένους» πράσινους αγροτοπατέρες, έκανε γενικές συνελεύσεις στην ΕΑΣ Ξάνθης για να τους… αθωώσει πανηγυρικά!!!
-Καθότι καλό το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ΠΡΩΤΑ το κόμμα των… αγροτοσυνεταιριστών!!!
-Κατά το «πρώτα ο πολίτης» που λέει και το ΠΑΣΟΚ!
……
*Αυθεντικό από τη συγκέντρωση του Κοντού. Με το που πήρε το λόγο και άρχισε να χαιρετάει την εκδήλωση Κοντού ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, επιδεικτικά ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης βγήκε έξω από το δημοτικό αμφιθέατρο!
……
*Ο Μιχάλης, θεωρεί στον Δήμαρχο Ξάνθης και το «περιβάλλον», δηλαδή τον Τσέπελη, ως υπεύθυνους για την προσωπική επίθεση που δέχτηκε το Σάββατο από το φιλικό έντυπο του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ… Σύμφωνα με την οποία παρακαλάνε ο ίδιος και η «παρέα» του τον Δήμαρχο Ξάνθης να τους… συμπεριλάβει στον συνδυασμό του και ότι πάνε για…διάλυση!
……
*Άλλα 2-3 τέτοια δημοσιεύματα από τον Καρυπίδη κατά του Αμοιρίδη και ο ανεξάρτητος συνδυασμός θα γιγαντώσει ακόμη περισσότερο!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »