*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουνίου

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 1ο κόμμα στο Νομό Ξάνθης, δείχνουν και τα γκάλοπ!

05 Ιουνίου
ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ Ο ΤΣΕΤΙΝ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…
*Πήραν «φωτιά» τα ΤΖΑΜΙΑ και καλούν με εντολή του «ΨευτοΜουφτή» ΜΕΤΕ τους μουσουλμάνους να ψηφίσουν ΛΕΥΚΟ στις εκλογές της Κυριακής!
Μπήκαμε πλέον στην ευθεία. Και η «ψαλίδα» ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μειώθηκε αισθητά, μετά τον πειστικό λόγο του Κώστα Καραμανλή και την τρομερή συγκέντρωση (υπό βροχή) στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την συσπείρωση των Νεοδημοκρατών και των σκεπτόμενων πολιτών. Η αποχή εν πολλοίς θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο η «ψαλίδα» έχει μειωθεί αισθητά και η μάχη πλέον είναι «σώμα με σώμα», γεγονός που απαιτεί τη συστράτευση όλων των πολιτών που βάζουν μπροστά το συμφέρον του τόπου και των πολιτών.

ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ 1ο ΚΟΜΜΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Στη Ξάνθη τα τελευταία γκάλοπ δείχνουν εμφανές προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ κύκλοι της μειονότητας εκτιμούν ότι, στην ανακοίνωση της αυτοαποκαλούμενης ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ θα πειθαρχήσουν και θα ρίξουν λευκό 8.000-10.000 ψηφοφόροι της μειονότητας!
Αντίθετα κύκλοι του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης που ανοιχτά πλέον εκφράζουν την «αγωνία» και τον «πανικό» τους, δεν θεωρεί ότι το ΛΕΥΚΟ μπορεί να επηρεάσει από το σύνολο της μειονότητας, περισσότερο από το 10-15%. Κι αυτό στα χωριά κι όχι στη πόλη…

ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ Ο ΤΣΕΤΙΝ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…
Αυτός που εμφανίζεται εντελώς «ανήμπορος» να παρέμβει, είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ.Τσετίν που ΦΟΒΑΤΑΙ και τρέμει τον «ψευτομουφτή» και γι’ αυτό κάθισε ήδη στο… «περιθώριο» και δεν κινείται, φοβούμενος μη… παρεξηγηθεί!!!
(Σ.Σ. Το σίγουρο είναι ότι σε αυτή τη δύσκολη φάση, δεν στηρίζει το ΠΑΣΟΚ….)
Την ίδια ώρα, πήραν «φωτιά» τα ΤΖΑΜΙΑ και καλούν με εντολή του «ΨευτοΜουφτή» ΜΕΤΕ τους μουσουλμάνους να ψηφίσουν ΛΕΥΚΟ στις εκλογές της Κυριακής τιμωρώντας κυρίως το ΠΑΣΟΚ στο οποίο έδωσε 75-77% η μειονότητα!
Οι Νεοδημοκράτες πάντως πάνε τη Κυριακή στις κάλπες με το ηθικό πολύ ενισχυμένο και σίγουροι πλέον ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι το 1ο κόμμα», αφού έχει επέλθει ανατροπή και η μειονότητα κάνει παράλληλα «στροφή» προς το μέρος της, στηρίζοντας σταθερότητα και Κώστα Καραμανλή.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »