*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Απριλίου

Νέες business Πεντζουρίδη! Τραπεζικές εργασίες για τους Πομάκους!

29 Απριλίου

Εγκαινίασε πολυτελή γραφεία στην Σμίνθη για την εξυπηρέτηση των Πομάκων σε βασικούς τομείς, Internet, ασφαλιστικά προϊόντα κλπ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ:
*Αναπληρώνει το έλλειμμα της κρατικής παρουσίας στην περιοχή!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ;
Ο Νομάρχης Γ. Παυλίδης, ο Σινίκογλου, ο Σγουρίδης, ο Γιάννης Αθανασιάδης, το ΠΑΣΟΚ ή άλλοι επενδυτές;

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
*Εμείς δεν είμαστε βέβαια κακοπροαίρετοι και γι’ αυτό ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κ.Πεντζουρίδη για τις νέες επενδύσεις του.

Νέες και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικές επενδύσεις, ξεκινάει στην Ορεινή Περιοχή (τα Πομακοχώρια όπως τα χαρακτηρίζει και ο ίδιος), ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος Παναγιώτης Πεντζουρίδης και μάλιστα με αρκετούς γνωστούς χορηγούς στη προσπάθειά του, όπως λένε πληροφορίες μας.
Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγώνας», το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και από τους στενούς νέους συνεργάτες και φίλους του Νομάρχη Ξάνθης κ.Παυλίδη, εγκαινίασε πολυτελή γραφεία στην Σμίνθη για την εξυπηρέτηση των Πομάκων σε βασικούς τομείς, Internet, ασφαλιστικά προϊόντα κλπ με ιδιαίτερη ώθηση στις Τραπεζικές εργασίες!!!!
Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του κ.Πεντζουρίδη, έσπευσε μάλιστα πρώτος να «χαιρετίσει» ο υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας και μέχρι πρότινος διευθυντής του Εμφιετζόγλου στη Ξάνθη κ.Γιάννης Κουριαννίδης, τονίζοντας ότι «ο καλός συνάδελφός του, με την επένδυση αυτή, αναπληρώνει το έλλειμμα της κρατικής παρουσίας στην περιοχή!»
Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω σχόλιο του κ.Κουριαννίδη στο χθεσινό «Αγώνα» που ως Τραπεζικός υπάλληλος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα φυσικά, πως μπορούν να εξυπηρετηθούν οι Έλληνες Πομάκοι από τις Τράπεζες κλπ μέσα από τα νέα γραφεία του κυρίου Πεντζουρίδη:
«Είναι γεγονός, ότι στον τομέα παροχής υπηρεσιών τα Πομακοχώρια είναι πολύ πίσω. Και μιλάμε για μια περιοχή πολλών χιλιάδων συμπατριωτών μας, οι οποίοι στερούνται σχεδόν ολοκληρωτικά στοιχειώδους εξυπηρέτησης σε βασικούς τομείς, όπως τραπεζικές εργασίες, οδική βοήθεια, αξιόπιστο Internet, ασφαλιστικά προϊόντα κ.λπ.
Το κενό αυτό φιλοδοξεί να καλύψει σε σημαντικό βαθμό ο καλός συνάδελφος Π. Πεντζουρίδης, που εγκαινίασε ήδη στο κέντρο της Σμίνθης ένα γραφείο παροχής τέτοιων υπηρεσιών, που πραγματικά εντυπωσιάζει με τον όγκο και το εύρος των εργασιών που πρόκειται να διεκπεραιώνει. Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι, αν μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει, κάτι για το οποίο δεν έχουμε καμία αμφιβολία, τότε πραγματικά θα φτάσει στο σημείο να αναπληρώνει το έλλειμμα της κρατικής παρουσίας στην περιοχή.
Ευχόμαστε από βάθους καρδιάς καλή επιτυχία, αφού αυτό θα είναι προς όφελος όχι μόνον του ιδίου, αλλά και όλων των κατοίκων της περιοχής.»

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;
Βέβαια παράλληλα με τις νέες business tτου κυρίου Πεντζουρίδη στη περιοχή, υπάρχουν και πολλά ερωτήματα.
Ποιος πλήρωσε ή πληρώνει για την συγκεκριμένη επένδυση; Ο Νομάρχης Γιώργος Παυλίδης; Ο Μουφτής Ξάνθης κ.Σινίκογλου με τον οποίο πρόσφατα αποκατέστησε και πάλι τις σχέσεις του μετά τα χρήματα που πήρε από την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του; Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης; Το ΠΑΣΟΚ; Ή άλλοι χορηγοί μεταξύ των οποίων και ο κύριος Κουριαννίδης και το μέλος του ΕΒΕ Ξάνθης Γιάννης Αθανασιάδης που παραβρέθηκε στα εγκαίνια των νέων γραφείων, «προκειμένου να αναπληρωθεί το έλλειμμα της κρατικής παρουσίας στα Πομακοχώρια από τον κύριο Πεντζουρίδη;»

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Εμείς βέβαια, μολονότι ο κύριος Πεντζουρίδης μας οφείλει ακόμη 5.000 Ευρώ συν τους τόκους των 4-5 χρόνων (τον είχαμε βοηθήσει για να μην πάει φυλακή), χρήματα τα οποία έχουμε απόλυτη ανάγκη προκειμένου να πληρώσουμε αυτούς που χρωστάμε από τις αγωγές εναντίον μας, δεν είμαστε καθόλου κακοπροαίρετοι για την νέα επένδυσή του πρωτοκλασάτου στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και γι’ αυτό του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ελπίζοντας ότι θα μπορέσει με τον τρόπο αυτό να ξεπληρώσει και τις υποχρεώσεις του απέναντί μας. Καλή επιτυχία.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »