*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Απριλίου

ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ σε ΕΥΑ: Η σύμβαση εκμίσθωσης είναι άκυρη!

29 Απριλίου

Νέα επιστολή του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Δήμαρχο Αβδήρων ΕΥΑ ΤΣΑΚΙΡΗ


*Διαπράττεται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος &
της απιστίας, αν δεν συγκαλέσετε το δημοτικό συμβούλιο!

«Διαπράττεται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος & της απιστίας, αν δεν συγκαλέσετε το δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του κάμπινγκ Μυρωδάτου», αναφέρει σε νέα επιστολή του προς την Δήμαρχο Αβδήρων Ευα Τσακίρη, ο Παναγιώτης Σαλτούρος, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι «Η σύμβαση εκμίσθωσης είναι άκυρη!».
Η επιστολή του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΛΤΟΥΡΟΥ στην ΕΥΑ αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:
«ΠΡΟΣ
Τον Δήμο Αβδήρων

Υπόψη: Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων.
ΚΟΙΝ: 1) Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,
2) Νομικό Συμβούλιο Δήμου Αβδήρων.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παναγιώτη Σαλτούρου του Δημητρίου, δημοτικού συμβούλου και εκπροσώπου της δημοτικής παράταξης της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων.

Σε απάντηση του με αριθ. πρωτ. 750/21-4-2009 εγγράφου σας, παρατηρώ τα εξής:
1. Δεν επισυνάπτετε το με αριθ. πρωτ. 191/7-4-2009 έγγραφο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το οποίο λέτε στο έγγραφο σας ότι επισυνάπτετε. Επομένως το αναμένω.
2. Το άρθρο 256 του Ν. 3463/2006, το οποίο προβλέπει τις αποφάσεις του Δ.Σ. της ΔΕΑΔΑ, οι οποίες χρήζουν εγκρίσεως από το δημοτικό συμβούλιο ρυθμίζει θέμα άσχετο με την υπόθεση της εκμίσθωσης του Κάμπινγκ Μυρωδάτου. Αναφέρεται σε αποφάσεις, που αφορούν απολύτως σε υποθέσεις της ΔΕΑΔΑ και σε δικά της ακίνητα. Επομένως δεν είναι δυνατόν να γίνεται σύγχυση και λόγος για εκ των υστέρων έγκριση της απόφασής της να εκμισθώσει ακίνητο του Δήμου, αλλά για την ανάγκη με ποινή ακυρότητας της άδειας του δημοτικού συμβουλίου για την εκμίσθωση, το οποίο θα θέσει γενικά και τους όρους. Η παραπάνω ρύθμιση είναι κατανοητή και στους πρωτοετείς της Νομικής.
Κατόπιν αυτού παρακαλούμε για τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, άλλως πιστεύουμε ότι διαπράττεται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, της απιστίας, καθώς και ότι η σύμβαση εκμίσθωσης είναι άκυρη.
Ξάνθη 28 Απριλίου 2009-04-28
Ο Δημοτικός Σύμβουλος
Παναγιώτης Σαλτούρος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »