*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαρτίου

Λάσπη ΚΑΡΥΠΙΔΗ κατά Αγγέλου - ΣΕΚΑΠ!

27 Μαρτίου

Το έντυπο που «εκφράζει» τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. ΚΟΝΤΟ, χαρακτηρίζει «έγκυρα» τα blogs του ΠΑΣΟΚ «αναπαράγοντας» την ΛΑΣΠΗ περί «λαθρεμπορίας» στη Βουλγαρία!

*Τι συμβαίνει κύριε Κοντέ και γιατί ο φίλος σου «εκδότης» αναμιγνύει τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ. Αγγέλου στο νέο «οχετό» λαθρεμπόρων και ανταγωνιστών κατά της ΣΕΚΑΠ;;;

*Παλιά «μασημένη» τροφή που ξεκίνησε από εβδομαδιαίο έντυπο - Σεϊτανίδη με στόχο το «ξεπούλημα» της ΣΕΚΑΠ, βρήκε πρόσφορο έδαφος στη Ξάνθη, από τον εκδότη που «συμπορεύονται» με Κοντό - Τσέπελη και τυγχάνει της «εύνοιάς» τους!

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ:
*Ουδέποτε κατά την τελευταία πενταετία η ΣΕΚΑΠ έκανε εξαγωγές τσιγάρων TRANSIT στη Βουλγαρία. Γνωρίζουμε τα κέντρα από τα οποία εκπορεύονται οι συγκεκριμένες πληροφορίες και τους λόγους τους οποίους διοχετεύονται.


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σε μια περίοδο που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατία και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής «βάλλεται» από παντού και τα πράσινα blogs επιχειρούν να «ροκανίσουν» το Πρωθυπουργικό περιβάλλον, το έντυπο που «εκφράζει» στη Ξάνθη καθαρά τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. ΚΟΝΤΟ ΑΛΕΚΟ και ο εκδότης του «φορτώνει» λάσπη όσους του ασκούν κριτική πίνοντας τα ουϊσκάκια του μαζί του στο γνωστό J.K. του φίλου του κ.«Πύρρου», χαρακτηρίζει… «έγκυρα» (!!!) τα blogs του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο «αναπαράγει» την ΛΑΣΠΗ περί «λαθρεμπορίας» της ΣΕΚΑΠ, αλλά και συνδέει τον πόλεμο λάσπη κατά της Συνεταιριστικής εταιρείας, με το πρόσωπο του Συμβούλου του Πρωθυπουργού κ.Αγγέλου!!!! !
ΦΥΣΙΚΑ τα ερωτήματα είναι πολλά και «καυτά»….
-Αυτόβουλα αναπαραγάγει ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ την ΛΑΣΠΗ κατά Αγγέλου – ΣΕΚΑΠ ή συμβαίνει κάτι άλλο και κάποιοι άλλοι με τον τρόπο αυτό θέλουν να πλήξουν τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού;;; Γνωστού για την εντιμότητα και καθαρότητα των θέσεών του;
-Διότι ιδιαίτερα στη Ξάνθη, είναι γνωστό σε όλους ότι στην ουσία ο υποτιθέμενος νέος «ΡΥΠΟΣ», δεν είναι τίποτα άλλο από παλιά «αναμασημένη» τροφή που ξεκίνησε από εβδομαδιαίο έντυπο και τον γνωστό ΑΠΑΤΕΩΝΑ κ.Σεϊτανίδη με στόχο το «ξεπούλημα» της ΣΕΚΑΠ, γεγονός που δεν θα επιτρέψει ο Ξανθιώτικος λαός και οι εργαζόμενοι σε κανέναν!

-Τι συνέβη και η ΛΑΣΠΗ κατά ΑΓΓΕΛΟΥ-ΣΕΚΑΠ, βρήκε πρόσφορο έδαφος στη Ξάνθη, από τον εκδότη που «συμπορεύεται» με Κοντό - Τσέπελη (τους οποίους λιβανίζει καθημερινά…) και τυγχάνει της «εύνοιάς» τους!;;;
-Και ο οποίος εκδότης μάλιστα, εμφανίζεται να…δικαιώθηκε σε «καταγγελίες» που του έγιναν και… έσκασε σαν… παραμύθι! Ποιοι ήταν οι «καταγγέλλοντες» πληροφοριοδότες του; Πράσινοι ή… γαλάζιοι;;;
Συγκεκριμένα με τίτλο, «Έσκασε τελικά η υπόθεση με τα τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ», μεταξύ των άλλων (γιατί σε καμιά περίπτωση εμείς δεν θα αναπαράγουμε τη λάσπη…» ο κύριος Καρυπίδης έγραψε επί λέξει:

«Θυμάστε που σας έγραψα προχθές για κάτι που μου κατήγγειλαν σχετικά με την ΣΕΚΑΠ την μεγάλη καπνοβιομηχανία μας; Ε, λοιπόν έσκασε το παραμύθι»!!!
Και η «ενδιαφέρουσα» συνέχεια:
«Σύμφωνα με τον δημοσίευμα που έχει αναδημοσιευτεί και σε πολλά άλλα έγκυρα blogs, τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ τα εξάγουν εικονικά σε χώρες της Βαλκανικής, όπως η Βουλγαρία».
-Ποια είναι τα έγκυρα και ποια τα…μη έγκυρα blogs τελικά κύριε Καρυπίδη; Ποιοι οι ενταύθα «έγκυροι» πληροφοριοδότες σου που στα…κατήγγειλαν και….έσκασε το παραμύθι; Από το χώρο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας ή από το χώρο του ΠΑΣΟΚ; Κατ’ ονόμασέ τους!
Και συνεχίζει το έντυπο που εκπροσωπεί στη Ξάνθη τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και γι’ αυτό επετέθη και σε προσωπικό επίπεδο και κατά του νυν Υπουργού κ. Χατζηγάκη την περίοδο των αγροτικών κινητοποιήσεων:
«Στο πολιτικό σκέλος της υπόθεσης, συνδέεται η προσωπική φιλία του Προέδρου της Καπνοβιομηχανίας και υποψήφιου Βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Νίκου Παππά με τον Πρωθυπουργό Σύμβουλο Γιάννη Αγγέλου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει έντονη πολιτική αναταραχή».
-Τι συμβαίνει κύριε Κοντέ Αλέκο και γιατί ο φίλος σου «εκδότης» αναμιγνύει τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ. Αγγέλου στο νέο «οχετό» λαθρεμπόρων και ανταγωνιστών κατά της ΣΕΚΑΠ που έχει στόχο το «ξεπούλημα» της εταιρείας στις Πολυεθνικές;;; Γιατί από το Σάββατο μέχρι σήμερα, δεν πήρες θέση μια και η ΣΕΚΕ είναι μεγαλομέτοχος της ΣΕΚΑΠ, οπότε «διπλό» είναι το ενδιαφέρον σου για την παραπάνω υπόθεση όπου «αναμιγνύεται» και το όνομα πλέον του κυρίου Αγγέλου; Γεγονός που ουδείς μπορεί να παραβλέψει;;;

Η ΣΤΑΡΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ
Κύριοι,
Σε σχέση με την ανάρτηση στο Nonews-news.blogspot.com (αναδημοσίευσε και το blog σας) θέματος με τίτλο: ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ από την ΣΕΚΑΠ.!! και φωτογραφιών του κ. Αγγέλου και εμού, ως Προέδρου της ΣΕΚΑΠ, σας ενημερώνουμε ότι η ΣΕΚΑΠ ουδέποτε κατά την τελευταία πενταετία έκανε εξαγωγές τσιγάρων TRANSIT στη Βουλγαρία. Γνωρίζουμε τα κέντρα από τα οποία εκπορεύονται οι συγκεκριμένες πληροφορίες και τους λόγους τους οποίους διοχετεύονται. Σας γνωστοποιούμε δε, ότι εναντίον τους έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Κατόπιν τούτου και χωρίς να επιθυμώ να ανοίξω ηλεκτρονική αλληλογραφία με κανέναν, παρακαλώ μαζί με την αυτονόητη επανόρθωση, να μην υιοθετείτε και προβάλλετε, με τόση ευκολία, κάθε συκοφαντική και δυσφημιστική πληροφορία, θίγοντας όχι μόνο τη ΣΕΚΑΠ, αλλά τιμές και υπολήψεις προσώπων.
Ο Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ Α.Ε
Νίκος Παππάς

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »