*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαρτίου

ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ - ΤΣΕΠΕΛΗΣ: Θεολόγος κερνούσε, Μανώλης «έπινε»!

27 Μαρτίου

«Ξύπνησε» η παράταξη του ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ κι άρχισε τα «ερωτήματα» για ΕΛΙΣΣΩ - Τσέπελη και ΕΤΕΝΕΞ

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ!
*Αυτά που αποκαλύπταμε πριν 5-6 χρόνια, «βγαίνουν» δυστυχώς τώρα όλα αληθινά!!!

ΔΗΜΑΡΧΕ «ΔΙΩΞΤΟΥΣ»!
Τους «κληρονόμησε» και τους «δύο» ο Λάκης Στυλιανίδης κι αν τους «διώξει», θα πάρει το 75% της πόλης… μια και δεν έχουν το ΗΘΟΣ οι ίδιοι να «παραιτηθούν» με αυτά που αποκαλύπτονται!

«Ξύπνησε» η παράταξη του ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ κι άρχισε τα «ερωτήματα» για ΕΛΙΣΣΩ - Τσέπελη και ΕΤΕΝΕΞ αλλά πότε;;;
Μετά από 5-6 χρόνια!!! Αφού μέχρι σήμερα παρά τα συνεχή δημοσιεύματα και αποκαλύψεις μας, ουδέποτε η λεγόμενη αντιπολίτευση πήρε θέση στο μεγαλύτερο ίσως ΣΚΑΝΔΑΛΟ της τελευταίας 20ετίας στη πόλη.
-Όλοι γνώριζαν… όλοι ήξεραν… όλοι έβλεπαν το «έγκλημα» κοπής των δέντρων στο «ΞΕΝΙΑ», τις τσιμεντοστρώσεις να συνεχίζονται με… επιβλέποντα των συνεργείων τον «ισχυρό» κύριο Τσέπελη, τις πυλωτές να γίνονται… καφέ μπαρ, να αλλοιώνεται ΡΙΖΙΚΑ η πρόσοψη και εμφάνιση του ΞΕΝΙΑ, αλλά κανείς… δεν ευαισθητοποιήθηκε ποτέ!!! Ούτε και το Υπουργείο Πολιτισμού, καθότι ο κύριος Τσέπελης ως αντιδήμαρχος την περίοδο εκείνη, είχε συνάψει στενές σχέσεις και με τον «πανίσχυρο» κύριο Ζαχόπουλο!!!
Και βέβαια αυτό που εξ’ αρχής γράφαμε και τότε, επιβεβαιώνεται τώρα με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑ «ΕΙΧΑΝ» ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΙ ΔΥΟ!
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην όλη ιστορία «έπαιξε» και στο θέμα αυτό ο Θεολόγος Καλαϊτζίδης με ένα «διάτρητο» νομικά συμφωνητικό για το ΞΕΝΙΑ (ο ίδιος το συνέταξε!!!), καθότι… φυσικά και γνώριζε ότι ο στενός συνεργάτης και φίλος του κύριος Τσέπελης ήταν… ο «αόρατος» συνέταιρος, τον οποίο «ξεσκέπασε» και ονομαστικά πρώτη η κυρία Ελένη Ξυλά - Ανδρικοπούλου!!!
-Καθότι τα είχαν «συμφωνήσει», ώστε στις εκλογές του 2010, ο Θεολόγος Καλαϊτζής να κατέβαινε υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με την υποστήριξη του… Μανώλη Τσέπελη!
Αλλά ο σημερινός Δήμαρχος τους «χάλασε» τη «σούπα»…
Απλά τα πράγματα, που υπάρχουν σε σωρεία δημοσιευμάτων μας.
-Θεολόγος (εταιρεία ΕΤΕΝΕΞ), κερνούσε και Μανώλης (με Ανδρικόπουλο), «έπιναν»!!! Μέχρι και το… παρκάκι παρ’ ολίγον να τους «παραχωρηθεί» (!!!), διότι ο κύριος Τσέπελης ήθελε να κάνει εκεί… εκκλησάκι, για να αναλαμβάνει βαπτίσεις και γάμους το Elisso Hotel!!! Όλα τα είχαν προσχεδιάσει και προμελετήσει… ώστε με 6.000 Ευρώ μηνιαίως, να ΜΙΣΘΩΣΟΥΝ το καλύτερο «φιλέτο» της πόλης, όπου μόνο με τις…καντίνες και τις μπύρες στο τελευταίο 2ήμερο του Καρναβαλιού, κάλυψαν τα ενοίκια όλου του χρόνου!!!
-Η νέα προσπάθεια του Τσέπελη; Να κάνουν… κοινή εξέδρα με το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ και να πάρουν άδεια… OPEN BAR ώστε εκμεταλλευόμενοι τα έργα της Πλατείας, να κάνουν την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑ στην ιστορία της Ξάνθης!!!!! (Σ.Σ. Κι εκεί που ο Ανδρικόπουλος έβγαινε και με δηλώσεις κατέγγελνε την…ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ «Κυβερνείο, ο Τσέπελης πρότεινε να «συνεταιριστούν» από κοινού !!!)
-Γι’ αυτό και τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ που «απέκρυψαν» και το ΕΓΚΛΗΜΑ της κοπής των δέντρων, αλλά και…η νέα ΠΑΡΑΝΟΜΗ επέκταση της μιας καφετέριας, που αναρωτιόμαστε αν είδαν ακόμη η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ του Δήμου Ξάνθης και το Υπουργείο Πολιτισμού.
Καθότι οι κύριοι Τσέπελης-Ανδρικόπουλος, είναι κράτος εν κράτει… Όλη η πόλη τους ανήκει!!! Με την ΑΝΟΧΗ φυσικά και της συμπολίτευσης!!! Τριμίτζιος, Νίκος Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Κωνσταντινίδης, Φωτιάδης Νίκος κλπ με τη σιωπή τους είναι… συμμέτοχοι!

ΔΗΜΑΡΧΕ «ΔΙΩΞΤΟΥΣ»!
Κι ενώ είναι σε όλους τους Ξανθιώτες είναι γνωστό ότι τόσο τον έναν (Τσέπελης), όσο και τον άλλον (Καλαϊτζής) τους «κληρονόμησε» από τον «Αείμνηστο» ο Λάκης Στυλιανίδης ο Χρίστος Πούλιος -που δημόσια «χαριεντίζεται» με τον Θεολόγο και τον Τσέπελη κι είναι φιλαράκια!!!- επιχειρεί το πραγματικά μείζον πολιτικό θέμα που έχει προκύψει, να το «χρεώσει» στον… Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη που ΤΡΕΧΕΙ συνεχώς στην Αθήνα για να προλάβει τα μεγάλα έργα του Δήμου!!!
Λες και η ίδια η αντιπολίτευση, είναι ΑΜΕΤΟΧΗ και σ’ αυτήν την «ιστορία», αφού παρά τις τόσες συγκλονιστικές επιχειρήσεις μας, απαξίωσε έστω μια φορά να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο!!!
Γιατί άραγε κύριε Πούλιο;;;
Εμείς σήμερα για μια ακόμη φορά θα μεταφέρουμε στον σημερινό Δήμαρχο το μήνυμα που στέλνει ο κόσμος της Ξάνθης.
-Λάκη Στυλιανίδη, ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ και τους δύο!!! Διότι όποια πέτρα κι αν σηκώσει κανείς, αυτά τα δύο ονόματα θα βρει από κάτω!!! Διώξτους, κατέβασε ένα ψηφοδέλτιο με νέα παιδιά (Νίκος Κουτσουρίδης, Χρήστος Παμπουκίδης, Μιχάλης Πουσπουρίκας, Μιχάλης Σπανίδης, Άκης Μαλάκης κλπ) που αγαπάν τον τόπο και τη πόλη, και θα πάρεις το 75% της πόλης… μια και δεν έχουν το ΗΘΟΣ οι ίδιοι (Καλαϊντζής - Τσέπελης) να «παραιτηθούν» με αυτά που αποκαλύπτονται!

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ
Ξάνθη, 26. 03. 09
ΕΛΙΣΣΩ + ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ = Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει;;;
Οι «Πολίτες για την Αλλαγή» κατόπιν της δημόσιας παραδοχής, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβούλου της συμπολίτευσης κ.Τσέπελη, ότι είναι μέτοχος του ΕΛΙΣΣΩ, θέτουμε τα ακόλουθα δημόσια ερωτήματα:
Συμμετείχε ναι ή όχι ο κ. Τσέπελης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όταν αποφασίστηκε η παραχώρηση του Ξενία στον κ. Ανδρικόπουλο και τους συνεταίρους του;
Από πότε εμφανίζεται και επίσημα ο κ. Τσέπελης ή συγγενικά του πρόσωπα στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας που διαχειρίζεται το ΕΛΙΣΣΩ;
Πόσο σύννομο είναι να συμμετέχει ο κ. Τσέπελης σε αναθέσεις εκδηλώσεων στο ΕΛΙΣΣΩ τόσο από τον Δήμο όσο και από Δημοτικές Επιχειρήσεις και την ΔΕΥΑΞ;
Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος όπως ο κ. Τσέπελης με δυνατότητες εσωτερικής πληροφόρησης και προσωπικών παρεμβάσεων στις υπηρεσίες του Δήμου να είναι μεγαλομέτοχος σε εταιρεία που διαχειρίζεται ακίνητο του Δήμου;
Ο κ. Καλαϊτζής, Πρόεδρος, εκτός των άλλων, της εταιρείας ΕΤΕΝΕΞ που ασχολείται με την διαχείριση της περιουσίας αυτής και την είσπραξη των ενοικίων δεν γνώριζε για την μετοχική σύνθεση της εταιρείας διαχείρισης του ΕΛΙΣΣΩ;
Τέλος ο κ. Στυλιανίδης, Δήμαρχος επί 10ετία, δεν γνώριζε τίποτα; Και τώρα που γνωρίζει τι προτίθεται να πράξει; Σε κάθε περίπτωση όλα τα παραπάνω ερωτήματα αντανακλούν και σ’ αυτόν.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΞΑΝΘΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »