*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαρτίου

Ντόσεκ-Αγκάλι-Άμπραχ: Μένουν-φεύγουν… θα αποφασίσει ο Βόλφ!

30 Μαρτίου

Πολλά πάντως τα λεφτά για τους «3» ξένους παίχτες, που δεν έχουν πείσει 100% για την αξία τους τον μεγαλομέτοχο
*Ερωτηματικό και η παραμονή των Λυμπερόπουλου-Παππά, ενώ ο μεγαλομέτοχος έχει ήδη κλείσει έναν ΜΕΓΑΛΟ ποδοσφαιριστή!
Το ξεκίνημά του με την φανέλα της Ξάνθης ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία γκολ πέτυχε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και βέβαια όλοι πίστεψαν ότι στο πρόσωπο του υψηλόσωμου επιθετικού η Ξάνθη θα έβρισκε τον φορ που έψαχνε. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ακριβώς ανάλογη. Όχι ότι ο Ντόσεκ έκανε άσχημα παιχνίδια, όμως τα γκολ δεν ερχόταν με την ίδια ευκολία. Χαρακτηριστικό το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη, όπου ο Ντόσεκ έχασε ευκαιρίες από αυτές που λέμε πως… δεν χάνονται.
Η ζυγαριά δείχνει… ισορροπημένη στην περίπτωση του Τσέχου που αγωνίζεται ως δανεικός από την Σπάρτα Πράγας. Το πρόβλημα έχει να κάνει με την αποζημίωση που θα πρέπει να διαθέσει η Ξάνθη στην ομάδα της Πράγας για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με ελεύθερη μεταγραφή.
Με βάση την συμφωνία που είχε γίνει τον περασμένο Γενάρη, η Ξάνθη θα πρέπει να καταβάλλει στην ομάδα της Σπάρτας Πράγας ένα ποσό 300.000 Ευρώ για να αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή τον Ντόσεκ που δείχνει πάντως διατεθειμένος να παραμείνει στην Ξάνθη.
Το θέμα είναι καθαρά στο χέρι της SKODA οι άνθρωποι της οποίας εμφανίζονται αναποφάσιστοι την δεδομένοι χρονική στιγμή. Ο Ντόσεκ έχει δείξει μεν κάποια δείγματα της αξίας του όμως και τα χρήματα είναι πολλά για την απόκτησή του.
Κοινώς… ο Ντόσεκ δεν έχει κατορθώσει ακόμη να πείσει ότι αξίζει αυτά τα χρήματα και γι’ αυτό υπάρχει ακόμη μία σχετική επιφυλακτικότητα.
Μάλιστα αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα, οι περισσότερες πιθανότητες θα ήταν με την αποχώρηση του Ντόσεκ καθώς οι πρώτες σκέψεις φαίνεται πως έχουν να κάνουν με μη ενεργοποίηση της συγκεκριμένης ρήτρας.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΜΠΡΑΧΑΜ – ΑΓΚΑΛΙ
Πάντως υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις όπου η Ξάνθη φαίνεται ότι δεν έχει πάρει τελικές αποφάσεις, όμως υπάρχουν ήδη κάποιες πρώτες ενδείξεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και για τον Άμπραχαμ πολύ δύσκολα θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα που υπάρχει για ελεύθερη μεταγραφή του, ενώ σε ότι αφορά τον Βίκτορ Αγκάλι επίσης δύσκολα θα τεθεί θέμα ανανέωσης της συνεργασίας.
Ο Αγκάλι μπορεί να πέτυχε το εξαιρετικό γκολ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όμως αυτό δεν φαίνεται να… «σκεπάζει» μία ολόκληρη χρονιά στην οποία κινήθηκε στην μετριότητα. Το συμβόλαιο του Αγκάλι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν. Ανοιχτά είναι τα θέματα παραμονής των Φεριέ και Ταϊντέρ, ενώ σύντομα θα κληθεί να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ξάνθης και ο Χάρης Παππάς αλλά και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται. Πάντως για τους Έλληνες παίκτες τα πράγματα μοιάζουν να είναι πιο θετικά σε ότι αφορά τις πιθανότητες παραμονής τους.
Πάντως το τελικό οκέϋ θα το πει και ο Γερμανός προπονητής της ομάδας μας κ.Βόλφ, ενώ μέχρι τέλος της σαιζόν αναμένεται να αξιοποιηθούν από τον προπονητή και πολλοί νέοι παίχτες.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »